Amin canım inşallahÇok gecmis olsun rabbim evladina sag saglim kavusmayi nasip etsin inslah saglikla evine dönsün genel anastezimi oldu acaba belden epidural felan mi cnm
Hayır canım yokmuş. Gebelik süresince de herhangi bir şey kullanmamış yani.geçmiş olsun bu ara doğum sonrası çok şey duyuyorum yabiz içimizi ferah tutalım var mıydı pıhtılaşma problemi? eşime sürekli hatırlatıyorum sakın sulandırıcımı unutma diye
Benimkide böyle oldu şimdi bunları yerleştirmesi var ne nereye hiç fikrim yokGeldi okdasi boncugumun
Çok da çekinirim böyle şeyler konuşmaya uf yaaa. Adama işinizi daha özenli yapın der gibi olacak. Ben şimdi gittiğimde o arkadaşımdan bile bahsi nasıl açabilirim, konuya nasıl girebilirim bilemiyorumKorkma canım dediğin gibi belki milyonda bir ihitimaldi bu oda bu doktora geldi eğer daha önce bilinen bir pıhtılaşma sorunu olsaydı ve doktor önlem almasaydı suçlanırdı zaten ama öyle bir şey yok ve dediğin gibi doğumdan sonra kan sulandırıcı vermek normalde yaptıkları bir şey değildir zaten kanaman oluyor ekstra niye olsun istesinlerki. Biraz onun nasip meselesi gibi olmuş zaten başına gelecektir o doktora denk gelmiştir yinede içini rahatlatmak için doktorla her şeyi konuş benim de böyle bir şey başıma gelmemesi için ne yapabiliriz diye falan
Aa evet bunun mavisi gibiydi onunki de. Bu nereden sen biliyor musun canım? Kusura bakma sen elin geceliğinin muhtarısın gibi sana sormuş bulundumYok canım öyle link falan attı mı hiç bilmiyorum ama o takıma benzer beyaz bir takım görmüştüm bende çok benziyordu şuydu sanki doğru mu ?Eki Görüntüle 3495848
Allah bebeğine ailesine sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah canım sende çok düşünme üzülme vücudumuza güzel enerjiler verelimHayır canım yokmuş. Gebelik süresince de herhangi bir şey kullanmamış yani.
Amin inşallah geçer gider uyanır en kısa zamanda
ayy maşallah tam bir piremses odası <3Benimkide böyle oldu şimdi bunları yerleştirmesi var ne nereye hiç fikrim yok
canım çok geçmiş olsun arkadaşına acil şifalar dilerim. sen aklına kötü şeyler getirme. bak benim ilk doğumumda doktorum çok iyiydi. randevu bulunamıyordu. en son amerika’dan çağrıldı orada çalışıyor şu an. ben de yaşadıklarımı anlatmıştım. çok nadir olabilecek bi şey benim de başıma gelmişti neredeyse ölüyordum. bana demişti ki sen köyde falan doğum yapsan kendi kendine, hayatını kaybedecektin muhtemelen. doğumu anneler tek yapıyor aslında biz böyle durumlarda işe yarıyoruz. gerçekten sonrasında yaptığı ameliyat soğuk kablılığı falan benimhayata döndürdü. en iyi ihtimal bu gibi durumlarda annenin rahmini alıyorlarmış bende gerek kalmadı. ikinci çocuğuma hamileyim. yani çook nadir olan şeyler için içini karartma. benim doktorun böyle olan tek hastası benmişim mesela. yıllardır doğum yaptırıyorum ilk vakam sen oldun demişti. hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alıp evlerimize döneceğiz inşallah.Çok da çekinirim böyle şeyler konuşmaya uf yaaa. Adama işinizi daha özenli yapın der gibi olacak. Ben şimdi gittiğimde o arkadaşımdan bile bahsi nasıl açabilirim, konuya nasıl girebilirim bilemiyorumAma dediğin gibi bi konuşmak lazım. Ya da eşime söyleyeyim o girsin konuya neyden oldu ki, bizde de öyle bir risk var mı ki gibisinden.. bence de milyonda bir ihtimaldi ve o doktora geldi. Eğer pıhtılaşma sorunu olsa gebe kalamama, düşük vs durumları olurdu. Gebelik boyunca ilaç kullandırırlardı. Bu resmen doğum sonrası aniden oluşmuş bişey. Bizim anladığımız kadarıyla..
Aynı hisler içerisindeyim kuzummAyyy 36 deme 36 demek neredeyse dogmasi demek cok yakinlasiyohem gelsin istiyorum hem korkuyorum
yanlış yazmışım 33+6 olacaktıMaşallah canım 34+6 da mı özellikle baktım kız tabloda sen benden 3 gün geridesin ben 34+2 deyim sen 33+6 oluyorsun normalde aslında hesabıma göre inşallah bende gittiğim aynı bu kadar kilo almış olsun ya ben şiştim iyice yemekten yağlı kaşar yağlı süt ceviz muz yumurta yiye yiye gıdım çıktı iyice hiç alışık değilim
inşallah hepimizin ki sağlıkla gelsin kuzummAyy hadı sağlıkla gelsın bende bugün gıdıcem 32+2 oldum ınsallah benim kız da kilo almıştır çünkü ben uc hafta da 2.5 kaldımartık karnım baya büyüdü bel ağrısı vs de oluyor hamılleıgın zor zamanları gelmeye başladı bebıkonun kıyafetlerını halletmeye başlamam lazım
bana da verilmedi ameliyat sonrasi kan sulandirici. ama belge imzalattilar sezaryan ameliyati risklerini iceren tum bunlari kabul ederek gireceksin dediler bu klasik birsey herhalde ameliyat oncesi. ben su an sartlar uygun olursa sezaryan sinrasi vajinal dogum istiyorum hele ilk defa gebe kalanlara cidden onermem ameliyati durduk yere, kendim de olmus biri olarak.Ya kızlar bilmiyorum ama içimi bir korku kapladı. Doktorumuz aynı. Hep diyorum ya rahat bir adam. Arkadaşı şehir hastanesine yatırmışlar. Oranın nöroloji doktorları doğum kaynaklı olabilir demiş. Kan sulandırıcı neden verilmemiş ameliyat sonrası falan demişler. Aile de şu an doktoru suçluyormuş. Bize o doktoru ortak bir arkadaşımız önermişti. O da bana yazmış her detayı konuş doktorla kendimi çok suçlu hissediyorum şu an sana da ben önerdim demişAma herkese de ameliyat sonrası kan sulandırıcı verilmez ki kimisinin de kanaması kesilmez yani kansızlıktan düşer bu kez böyle bakınca doktora da bir şey diyemiyorum kızın pıhtılaşma sorunu vs yoktu sonuçta.
Anladim kuzum inslh bian once ilesir rabbim ailesine yavrusuna bağışlasın cumlemis kolaylikla atlatalim sureclerimizj sag saglim hepimiz kucamiza alip evime gelip buyutmeyi nasip etsin cnmAmin canım inşallahHiç bilmiyorum bunu konuşmamıştık. Zaten aslında hiçbir şey soramıyorduk ona. Çünkü buluttan nem kapan biridir. Mesela de ki bebek kaç kilo doğdu? 3 desin. Hımm, maşallah falan de. Hemen der ne oldu az mı, zayıf mı, geri mi kalmış, senin kaç kilo olmuştu, benimki büyümeden mi doğdu ki falan filan. Öyle çok panik biriydi. Dolayısıyla sezaryen detaylarını konuşabilmemiz imkansızdı yani. Aşırı da bir samimiyetim yok, ortak arkadaşımız var bir de aynı doktora gidiyoruz falan diye bir yakınlık kurmuştuk öyle..
Normal artık bebek büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyor hele üst tarafı kısa olanların bu nefes alamama hissi ve kaburga batma hissi daha çok oluyormuş bende bazen yaşıyorum bunu doktor üst tarafın kısa olduğu için daha çok hissedersin bunları demişti. Bu aralar benimde tekmeleri çok sertleşti canımı yakıyor baya ayaklarını hissediyorum tekme attığında elime geliyor resmen birde benim yağ vücutta fazla olmadığı için galiba her şeyi fazlasıyla çok hissediyorum umarım yarın çok güzel geçer kontrolünMerhaba hanımlar, yeni üye oldum. Su an 34 haftalık hamileyim. Kız bebek bekliyoruz inşallah. Yarın kontrolüm var da artık bel ağrıları, nefes alamama problemleri başladı. Sizler ne durumundasınız? Taşınma telasimdan dolayı da en son 5 hafta önce kontrole gitmiştim biraz endişeliyim.
Hamileyken aksine kocam dışarı çıksın isteyen tek kişi benim galiba gücüm isteğim halim yok hep yatmak istiyorum tv telefon öyle takılıyorum. O varken illa bi faaliyet çay kahve birşeyler hazırlıyorum vs. Çıksın da bende rahatça oturayım kafa diliyim istiyorumBenim kocam ben arkadasimla bulusucam dedi cikti. Senelerdir her bsyram tatilde calisiyorum bisey yapamiyoruz. Bugun izinliyim yarim gun calistim ama hic bisey yapar miyiz deme lutfunda bulunmadi. Aksam da mac varmis derbi . Gerci evde de oldugunda odasinda oyun oynuyo evlenirken insan boyle hayal etmiyo tabi.
Beni de ara ara yoklayan bel ağrısı başladı bende bu ara fazla mı harekette bulundum çalıştım ondan mı oldu diye düşünüyordum. Herhalde gebelikten. Bi on gündür felan da ağızdan nefes alıyorum burnum neredeyse tam kapalıMerhaba hanımlar, yeni üye oldum. Su an 34 haftalık hamileyim. Kız bebek bekliyoruz inşallah. Yarın kontrolüm var da artık bel ağrıları, nefes alamama problemleri başladı. Sizler ne durumundasınız? Taşınma telasimdan dolayı da en son 5 hafta önce kontrole gitmiştim biraz endişeliyim.
Ben de oyle hep dip dibe oturalim demiyorum da. 40 yilin basi izinliyken benimle zaman gecirsin isterdim oyuzden bozuldum yoksa zaten cikiyo disari beraber de cikiyoruz .Hamileyken aksine kocam dışarı çıksın isteyen tek kişi benim galiba gücüm isteğim halim yok hep yatmak istiyorum tv telefon öyle takılıyorum. O varken illa bi faaliyet çay kahve birşeyler hazırlıyorum vs. Çıksın da bende rahatça oturayım kafa diliyim istiyorumyokken geç gelince üzülüyorum moral bozukluğu oluyor ama genellikle aramıyorum fazla onu
Haklısın bende de oluyor bu istek. İşte değişiyor gebelikte kendim sürekli uyku modunda olduğum için beni etkilemiyor şu sıralar çıkması bende kafamı koyup yatmak istiyorumBen de oyle hep dip dibe oturalim demiyorum da. 40 yilin basi izinliyken benimle zaman gecirsin isterdim oyuzden bozuldum yoksa zaten cikiyo disari beraber de cikiyoruz .
Kız kasıma giriyoruz 2 güne ne çokuuuKızlar doktordan çıktım 32+2 mınnoş kızım 2.163 gr 45 cm olmuş doğum ıcın aralık ortaları dedıdaha çok var doğuma
Benim de Bayadır canımı yakıyor tekmeleri bide geçen neredeyse hiç uyumadı hep hareket halindeydi beni de uyutmadı yana dönüyorum hareketleniyor tekmeliyor. En son tuhaf kabus gördüm zaten ayağıyla vuruyor karnım uzuyor kocaman okuyordu rüya daNormal artık bebek büyüdükçe ciğerlere baskı yapıyor hele üst tarafı kısa olanların bu nefes alamama hissi ve kaburga batma hissi daha çok oluyormuş bende bazen yaşıyorum bunu doktor üst tarafın kısa olduğu için daha çok hissedersin bunları demişti. Bu aralar benimde tekmeleri çok sertleşti canımı yakıyor baya ayaklarını hissediyorum tekme attığında elime geliyor resmen birde benim yağ vücutta fazla olmadığı için galiba her şeyi fazlasıyla çok hissediyorum umarım yarın çok güzel geçer kontrolün