Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
canim beyin kanamasi geciren bebek mi anne mi? Allah korusun herkesi

Ben ışıklı pano olanlardan şurayla görüştüm. Dolunay tasarımı diye söyledim bakalım nasıl bişey yapcaklar. Görselini attım böyle bişey yaptırcaktım en son tasarlarım dediler şaşırdım. Çok ilgililerdi valla eve de yakındı direk tanışmış da oldum

Foto çekimi için hello world yazılı minik yuvarlaklardan alcam. En olmadı eline başına koyup çektirilir.
Hediyelik başka düşünemiyorum pek fazla kimse de gelmez. Şerbet falan zor olabilir hastanede sanki ya taşıması falan o çeşmeli şeyleri emin misin uğraşacağına genelde şerbet mevlütte daha çok içiliyor ya mevlüt yapcaksan direk ona saklayabilirsin.
Bir arkadaş ikeadaki 30 tllik mumlardan almış bardaklarda. Çok güzel olmuş kutulayınca hem de baya kaliteli bir hediye olmuş. Belki onlara bakabilirsin çok içinde kalmasın diyosan. Ya da trendyolda hazırlar baya uyguna satılıyor. Ayıcık mumlar falan 20lisi 160a bulmuşum. Kutulu setler de oluyor hiç uğraşmadan ve çok hızlı teslim etmişler arkadaşa

Benim doktor nstye gerek yok şimdi diyip almamıştı 32 de. Neye göre alıyorlar onu da bilmiyorum
Bende 31+4 de gittim almadı iki hafta sonraya randevu verdi. 33 de aldı. Doktordan doktora fark var bazısı 36 da alıyormuş. Bence seni de 33 sonu 34 başı gibi randevun ne zamana denk gelirse artık alırlar

Ya yatsani anlamiyorum asiri fais fiyatlari cok sacma
Az önce işbirden kikiyi direk elime verdiler aldım geçtim. Sanki sen de istanbuldaydın gibi hatırlıyorum. Kiki bakacaksan stok varmış depolarda. Ama internetten söylersen geç gönderebilirlermiş. Gerçi senin yatak ölçülerin kaç oluyor? 60-120 klasik ölçüler çok oluyor mağazalarda dedi satıcı. Yataş daha sıkıntı anladığım onlar direk yetişmez etmez falan konuştular.

Ikisi de cok uzakta degil bir sorayim ben bakayim nexdiyecekler . 70*110 olculerim benim . Isbirde var da yatasta 70*120 var yaziyor

Teşekkür ederim canım araba konusunda değil aslında bu şekilde yaklaşımları canımızı sıktı yoksa dibimizde taksi durağı var çağırırız hemen gelir böyle zamanlarda belli ediyorlar işte kendini zevk için değil sağlık için istediğimiz için zorumuza gitti yani dediğin gibi her şeyde vardır bir hayır iyi düşünelim iyi olsun

O yaş aralığıyla biraz boş vermeyen yapamaz zaten herhalde. Bizimki de çok oldu ama hayat işte, bazen planlar değişiyor

Eşin o haliyle iyi kendini kapatmamış, aksine çocuğunuzla gayet güzel ilgileniyor Onun için de bir açılma fırsatı diyelim

Ay inanmıyorum zaten bir halt yaptıkları yoktu tadilat vs ayağına bi yapacakları bu vardı ona da mırın kırın ediyorlar. Yarın bebe doğunca fikir verip artistlik yapmaktan geri kalmazlar ama. Eşine de sana da çok hak verdim ne yapsanız yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…