Lohusa sepetinde bu tarz modeller var bak istersenAa evet bunun mavisi gibiydi onunki de. Bu nereden sen biliyor musun canım? Kusura bakma sen elin geceliğinin muhtarısın gibi sana sormuş bulundum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lohusa sepetinde bu tarz modeller var bak istersenAa evet bunun mavisi gibiydi onunki de. Bu nereden sen biliyor musun canım? Kusura bakma sen elin geceliğinin muhtarısın gibi sana sormuş bulundum
Ben asla söylemiyprum o tarz şeyleri kv tarafına, abuk subuk şeyler söylemeyi kendilerinde hak görüyorlar çünkü. Seninki taşın altına elini koymayıp bir de akıl mı veriyor hadi ordan ya. Muhtaç olmazsın neden olasın bakarsın çocuğuna aslan gibi, eşinin de anlaması iyi olmuş.Öyle kesinlikle geçen söyleme gafletinde bulundım bebeğin kilosu bir hafta geride çıkıyor diye sürekli şunu ye bunu ye sen kesin yemiyorsundur hemen yorumlar valla eğer annemden gittikten sonra geleyim kalayım yardım edeyim diye teklif ederse kabul etmicem gerek yok hallediyorum diyecem inşallah ona muhtaç olmam. O mutfak yaptırmada sürekli aksilik çıktı hala da tamamlanmadı 3 aydır otursun düşünsün niye bunlar oluyor diye
Yaa zaman geçmiyor bana artıkKız kasıma giriyoruz 2 güne ne çokuuu
Benim de öyle duruyo ama bende 9-12 ay falan da var senin hepsi ilk aylar mıBen kıyafet işini çok abartmışım ya, bugün 5 makine çamaşır yıkadım. Hala daha battaniyeler duruyor.
Ben de yazlıkları kaldırmama rağmen 3-4 makine çamaşır yıkadım. Onları yıkasam rahat 5 makine olurdu bakınca da çok gibi gelmiyor anlamıyorum ben artıkBen kıyafet işini çok abartmışım ya, bugün 5 makine çamaşır yıkadım. Hala daha battaniyeler duruyor.
Benim de öyle duruyo ama bende 9-12 ay falan da var senin hepsi ilk aylar mı
9-12 de var Allahtan ama yıkanıp ütülemeye başlayınca gözüme çok küçük ve çok geldiler şey diyebilir miyiz o zaman bize, görmemişin bi bebeği olmuş…..Ben de yazlıkları kaldırmama rağmen 3-4 makine çamaşır yıkadım. Onları yıkasam rahat 5 makine olurdu bakınca da çok gibi gelmiyor anlamıyorum ben artık
Kız korkutma beni sen hiç anormal bir şey hissetmiyor muydun pekibenimki 32den itibaren kontrol etmem lazım dedi ve ilkinde sancı çıktı bakmasa 10 güne doğururdum
Seni çok iyi anlıyorum ya. Dün benimki de gece 10:30 uyudu sabah 9:30 uyandı kahvaltı yaptık geri yattı 16:00 kadar uyudu bazen çok şaşırıyorum sanırım akıllarına gelmiyor ben karımı alayım bi yürüyüş yapayım falan demekBenim kocam ben arkadasimla bulusucam dedi cikti. Senelerdir her bsyram tatilde calisiyorum bisey yapamiyoruz. Bugun izinliyim yarim gun calistim ama hic bisey yapar miyiz deme lutfunda bulunmadi. Aksam da mac varmis derbi . Gerci evde de oldugunda odasinda oyun oynuyo evlenirken insan boyle hayal etmiyo tabi.
evlenmeden once nasildi? bir sure ayni ev paylasilip gorulmesi lazim bu adamlar evde nasil is yapiyormu vs. en azindan haftasonlari falan gidip ama tabi asil yuzunu gostermeyebilir herkes, evlilik de sans isi. biraz da babasina benziyor erkek cocuklari. benim babamin da vardir arkadas ortami kendince kendine ait alani hayati, ayni sekilde kardesimin de var. kp nin yok neredeyse esine adamis kendini, benim esimde oyle benden baska hayati yok nerdeyse.Benim kocam ben arkadasimla bulusucam dedi cikti. Senelerdir her bsyram tatilde calisiyorum bisey yapamiyoruz. Bugun izinliyim yarim gun calistim ama hic bisey yapar miyiz deme lutfunda bulunmadi. Aksam da mac varmis derbi . Gerci evde de oldugunda odasinda oyun oynuyo evlenirken insan boyle hayal etmiyo tabi.
9-12 almıştım ben yazlıkları, bende 3-4 yaş bile var ya ajfksksk kot ceketle sweat almıştım beğenip. Napalım değişik değişik giydiririz artık djdk9-12 de var Allahtan ama yıkanıp ütülemeye başlayınca gözüme çok küçük ve çok geldiler şey diyebilir miyiz o zaman bize, görmemişin bi bebeği olmuş…..
Evde yardimci aslinda gik desem alir yapar eder. Ama ben biraz fazla Yay burcuyum gezelim tozalim yeni biseyler yapalim o dayay burcu ama alakasi yok evden cikmadan sadece oyun oyniyim derdinde . Aksam beraber cok nadir film izleriz zaten uyuyakaliyorum genellikle . Ben sununla bulusucam sacma bisey , soyle bi durum var bizim isimiz varmi demek gerekiyor. Ama bunu bi alistiramadim of bilmiyo feci doluyum.evlenmeden once nasildi? bir sure ayni ev paylasilip gorulmesi lazim bu adamlar evde nasil is yapiyormu vs. en azindan haftasonlari falan gidip ama tabi asil yuzunu gostermeyebilir herkes, evlilik de sans isi. biraz da babasina benziyor erkek cocuklari. benim babamin da vardir arkadas ortami kendince kendine ait alani hayati, ayni sekilde kardesimin de var. kp nin yok neredeyse esine adamis kendini, benim esimde oyle benden baska hayati yok nerdeyse.
denge de olmak iyi sanirim, arada ciksin ama sana da sormasi lazim
Benim asacak yerim yok bir makina yıkıyorum anca 2.5 gün kurumasını bekliyorum. Battaniye, müslin ,çarşafları yıkadım daha kıyafetlere sıra gelmedi Kurutmaya da atamıyorum çeker diye korkuyorum. Küçük ev çilesiBen kıyafet işini çok abartmışım ya, bugün 5 makine çamaşır yıkadım. Hala daha battaniyeler duruyor.
Evde yardimci aslinda gik desem alir yapar eder. Ama ben biraz fazla Yay burcuyum gezelim tozalim yeni biseyler yapalim o dayay burcu ama alakasi yok evden cikmadan sadece oyun oyniyim derdinde . Aksam beraber cok nadir film izleriz zaten uyuyakaliyorum genellikle . Ben sununla bulusucam sacma bisey , soyle bi durum var bizim isimiz varmi demek gerekiyor. Ama bunu bi alistiramadim of bilmiyo feci doluyum.
Yetisilen evde doğru düzgün karı koca ilişkisi nedir ne değildir, nasıl tartışılır, nasıl barisilir gibi şeyler ogrenilmediyse eş olmanın kesinlikle sonradan pratikle öğrenilen bir şey olduğunu düşünüyorum. Kadın için de erkek için de geçerli bu fikrim ama erkekler genelde içinde yaşadıkları dünyadan daha bihaber yetistikleri için onların eğitim süreci daha uzun oluyor sanırım. Şimdi bakıyorum ilk evlendiğimiz yıllardaki ilişkimiz başkaydı, bebekten sonra bambaşkaydı, çocuğumuz büyüdü yine bir başka. Yıllar içinde insan kişisel olarak da değişime dönüşüme uğruyor elbette ama eşlik hallerimiz de değişiyor kesinlikle.Seni çok iyi anlıyorum ya. Dün benimki de gece 10:30 uyudu sabah 9:30 uyandı kahvaltı yaptık geri yattı 16:00 kadar uyudu bazen çok şaşırıyorum sanırım akıllarına gelmiyor ben karımı alayım bi yürüyüş yapayım falan demek
Benim de 36 ya kadar yazmışlarKızlar bi bakın hele. Bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Normalde 37. Hafta izne ayrılmam lazımdı. Beni 36. Hafta izne ayırmışlar. Bu normal mi böyle? Tam 32+0 ı'm bugün
Benim de 36 ya kadar yazmışlar
Ben de aynı şekilde kocamı derbiye kaptırdım djdjdjd. Bi de kvde kardeşi babasıyla izlicekmiş. Salonda hiç çekemem maçı dedim mutfakta da taburede oturamam diyip gitmedim. Sonuç annesigili aramamış onlar evde değilmiş görümcem yemek hazırlıyor şimdi birlikte yicekler maçı da izlemek zorunda dönemiyor iyi ki gitmemişim dedim rahatımı bozmadım. Bizde de bütün tatillerde vizem var diyip yurtdışına gitti ben kaldım. Baş başa son tatil dedim ama yok iş güç koşturmaca zaten nasıl geçti anlamadım. Bu kocalardan hayır yok ben şuan evimde tek başıma olmanın keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Diyorum son böyle evde hep bi sorumluluk olcak bomboş duracağımız son zamanlarBen de oyle hep dip dibe oturalim demiyorum da. 40 yilin basi izinliyken benimle zaman gecirsin isterdim oyuzden bozuldum yoksa zaten cikiyo disari beraber de cikiyoruz .
Valla seni bilmiyorum ama tatil icin vizem var diyip bensiz her seferinde yurtdisina gitse eve geri donemezdi o kadar da degilBen de aynı şekilde kocamı derbiye kaptırdım djdjdjd. Bi de kvde kardeşi babasıyla izlicekmiş. Salonda hiç çekemem maçı dedim mutfakta da taburede oturamam diyip gitmedim. Sonuç annesigili aramamış onlar evde değilmiş görümcem yemek hazırlıyor şimdi birlikte yicekler maçı da izlemek zorunda dönemiyor iyi ki gitmemişim dedim rahatımı bozmadım. Bizde de bütün tatillerde vizem var diyip yurtdışına gitti ben kaldım. Baş başa son tatil dedim ama yok iş güç koşturmaca zaten nasıl geçti anlamadım. Bu kocalardan hayır yok ben şuan evimde tek başıma olmanın keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Diyorum son böyle evde hep bi sorumluluk olcak bomboş duracağımız son zamanlar