Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Benim kocam ben arkadasimla bulusucam dedi cikti. Senelerdir her bsyram tatilde calisiyorum bisey yapamiyoruz. Bugun izinliyim yarim gun calistim ama hic bisey yapar miyiz deme lutfunda bulunmadi. Aksam da mac varmis derbi . Gerci evde de oldugunda odasinda oyun oynuyo evlenirken insan boyle hayal etmiyo tabi. 😒

hay Allah ya neden acaba sezaryan ameliyatindan mi kaynakli 😔
Ya kızlar bilmiyorum ama içimi bir korku kapladı. Doktorumuz aynı. Hep diyorum ya rahat bir adam. Arkadaşı şehir hastanesine yatırmışlar. Oranın nöroloji doktorları doğum kaynaklı olabilir demiş. Kan sulandırıcı neden verilmemiş ameliyat sonrası falan demişler. Aile de şu an doktoru suçluyormuş. Bize o doktoru ortak bir arkadaşımız önermişti. O da bana yazmış her detayı konuş doktorla kendimi çok suçlu hissediyorum şu an sana da ben önerdim demiş 🥺 Ama herkese de ameliyat sonrası kan sulandırıcı verilmez ki kimisinin de kanaması kesilmez yani kansızlıktan düşer bu kez böyle bakınca doktora da bir şey diyemiyorum kızın pıhtılaşma sorunu vs yoktu sonuçta.

Ay inanmıyorum zaten bir halt yaptıkları yoktu tadilat vs ayağına bi yapacakları bu vardı ona da mırın kırın ediyorlar. Yarın bebe doğunca fikir verip artistlik yapmaktan geri kalmazlar ama. Eşine de sana da çok hak verdim ne yapsanız yeridir.
Öyle kesinlikle geçen söyleme gafletinde bulundım bebeğin kilosu bir hafta geride çıkıyor diye sürekli şunu ye bunu ye sen kesin yemiyorsundur hemen yorumlar valla eğer annemden gittikten sonra geleyim kalayım yardım edeyim diye teklif ederse kabul etmicem gerek yok hallediyorum diyecem inşallah ona muhtaç olmam. O mutfak yaptırmada sürekli aksilik çıktı hala da tamamlanmadı 3 aydır otursun düşünsün niye bunlar oluyor diye

Yakından takip ettiğin biri miydi bilmiyorum ama siz yazınca açıp baktım, geceliğini çok beğendim. Linklerine falan da baktım ama göremedim, hiç bahsettiğini hatırlıyor musun? Buna odaklandığım için utanıyorum ama görünce çok hoşuma gitti 😀
Yok canım öyle link falan attı mı hiç bilmiyorum ama o takıma benzer beyaz bir takım görmüştüm bende çok benziyordu şuydu sanki doğru mu ?
IMG_6926.png

Valla şimdi arayıp randevuyu 3'e çektiler. 3:50'de de çalışabilir raporu için devlete gidicem. İnşallah nst'ye almayacaktır yetişemem 🥹
Söylersin olmadı müsait zamanda tekrar gidersin nst için acil bir bulgu görmediği sürece diretmez heralde hemen gir diye bugün bende tekrar gittim nst için her hafta olacak demişti doktor bundan sonra biraz da riskli olduğum için çok şükür sancım çıkmıyor hareketleride iyi dedi doktor bir haftayı daha garantiledik bakalım

Şimdi şöyle bir olay var bizim arabamız yok haliyle doğum zamanı veya çocuğu hastaneye götürme süreçlerinden araba lazım olacak kayınvalidemgilde burda ilçede oturuyorlar onlara dedikki aylar öncesinden doğum yaklaştığı zaman arabayı verirsiniz diye. Zaten çok kullanmıyorlar öyle ilçe zaten küçük motorla işlerini hallediyorlar ya da ilçe içerisindeki ulaşım kolay olduğu için öyle yatıyor araba. Geçen diyor ki işte arabanın arızası çıkmış bir sürü masraf falan dedim yatan araba nasıl masraf çıkarabilir ki işte bizde bilmiyoruz falan sinirlendim bana yer yapıyor araba arızalı diye vermeyecekler eşime de söyledim bunu hatta oda sinirlendi kırk yılın başında bir şey istedik onu da yapmazlarsa aylarca evine gitmem diye bak diyorum özellikle 18 inden sonra doğum olabilir doktor öyle söyledi falan hiç demiyor o zaman ne zaman alırsınız arabayı diye bekliyorum desin diye yok. Eşime dedim ki bu saatten sonra teklif etse dahi kabul etme taksi ne güne duruyor çok şükür arkadaşlar bile teklif ediyor lazım olduğunda alın mutlaka diye. Ya insanın kendi anne babası böyle sakınıyor o kadar sinirlendim ki Allahtan eşim bunları görüyor ona göre de tavır koyar artık
Bence ‘ aa tüh doğum da yaklaştı bence arızası varsa yaptırın son dkya kalmasın demek lazım :) ama ben de öyleyim kimseden bişi istemem ama böyle kurnazlıklara alınmaktan ziyade sinir oluyorum :) zaten eşin görüşmeyi kesince noldu oğlum neden konuşmuyorsunuz olacak . Kaos seviyor bazı büyükler gerçekten :)

Ya kızlar bilmiyorum ama içimi bir korku kapladı. Doktorumuz aynı. Hep diyorum ya rahat bir adam. Arkadaşı şehir hastanesine yatırmışlar. Oranın nöroloji doktorları doğum kaynaklı olabilir demiş. Kan sulandırıcı neden verilmemiş ameliyat sonrası falan demişler. Aile de şu an doktoru suçluyormuş. Bize o doktoru ortak bir arkadaşımız önermişti. O da bana yazmış her detayı konuş doktorla kendimi çok suçlu hissediyorum şu an sana da ben önerdim demiş 🥺 Ama herkese de ameliyat sonrası kan sulandırıcı verilmez ki kimisinin de kanaması kesilmez yani kansızlıktan düşer bu kez böyle bakınca doktora da bir şey diyemiyorum kızın pıhtılaşma sorunu vs yoktu sonuçta.
Korkma canım dediğin gibi belki milyonda bir ihitimaldi bu oda bu doktora geldi eğer daha önce bilinen bir pıhtılaşma sorunu olsaydı ve doktor önlem almasaydı suçlanırdı zaten ama öyle bir şey yok ve dediğin gibi doğumdan sonra kan sulandırıcı vermek normalde yaptıkları bir şey değildir zaten kanaman oluyor ekstra niye olsun istesinlerki. Biraz onun nasip meselesi gibi olmuş zaten başına gelecektir o doktora denk gelmiştir yinede içini rahatlatmak için doktorla her şeyi konuş benim de böyle bir şey başıma gelmemesi için ne yapabiliriz diye falan

Kızlar bi bakın hele. Bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Normalde 37. Hafta izne ayrılmam lazımdı. Beni 36. Hafta izne ayırmışlar. Bu normal mi böyle? Tam 32+0 ı'm bugün
sata göre 37 de ayırmaları gerekiyor senin neden 36 yazmış ki? ora yanlış olduğu iş yeri de ona göre girer. Doktor düzeltir. Şimdi kendi raporuma baktım 37 hafta yazmış çünkü

Bence ‘ aa tüh doğum da yaklaştı bence arızası varsa yaptırın son dkya kalmasın demek lazım :) ama ben de öyleyim kimseden bişi istemem ama böyle kurnazlıklara alınmaktan ziyade sinir oluyorum :) zaten eşin görüşmeyi kesince noldu oğlum neden konuşmuyorsunuz olacak . Kaos seviyor bazı büyükler gerçekten :)
Sonrada vermeye kalkarlar tavır alınca bu seferde elimizde arızalanır diyorum bize yıkarlar suçu ondanda artık istemiyorum eşim anlatıyor iş yerinden biriyle yeni tanıştılar bir ay falan olmuştur işte benim hamile olduğumu falan söylemiş demiş abi araba lazım olursa sakın çekinme ara hemen getiririm diye işte elden bunu duyunca insan tuhaf oluyor

Kızlar ben kimseyi korkutmak istemiyorum, size de bahsetmiş geçen hafta cuma sezaryen olacakken çarşamba suyu geldiği için yatışı yapılan bir arkadaşım vardı diye. Sancısına, açıklığa rağmen korkmuştu normal doğumdan sezaryen olmak istemişti o şekilde yaptı doğumunu. Bebek de kendisi de sağlıklıydı çok şükür. Cumartesi beyin kanaması geçirmiş doğuma bağlı oluşmuş demişler ve üç gündür yoğun bakımdaymış 🥺🥺
geçmiş olsun bu ara doğum sonrası çok şey duyuyorum ya :KK43: biz içimizi ferah tutalım var mıydı pıhtılaşma problemi? eşime sürekli hatırlatıyorum sakın sulandırıcımı unutma diye:KK43:

X