- 10 Eylül 2020
- 1.323
- 1.128
sen ayni benim kocam gibi konustunYetisilen evde doğru düzgün karı koca ilişkisi nedir ne değildir, nasıl tartışılır, nasıl barisilir gibi şeyler ogrenilmediyse eş olmanın kesinlikle sonradan pratikle öğrenilen bir şey olduğunu düşünüyorum. Kadın için de erkek için de geçerli bu fikrim ama erkekler genelde içinde yaşadıkları dünyadan daha bihaber yetistikleri için onların eğitim süreci daha uzun oluyor sanırım. Şimdi bakıyorum ilk evlendiğimiz yıllardaki ilişkimiz başkaydı, bebekten sonra bambaşkaydı, çocuğumuz büyüdü yine bir başka. Yıllar içinde insan kişisel olarak da değişime dönüşüme uğruyor elbette ama eşlik hallerimiz de değişiyor kesinlikle.
Ben artık birkaç gün ondan ya da benden kaynaklı bir mesafe ya da sıkıntı görüyorsam hop hemen söylemeyi ve ne yapalım, bir sorun mu var demeyi tercih ediyorum. Ki hamilelik sürecinde genellikle kendi kendine gaza gelip sinir olan da ben oldumAklına gelmeyenin gelmesini beklemiyorum, talep ediyorum. Birlikte film izlemek bizim için de çok mümkün olmuyor ama her akşam birlikte bir şey izlemeyi, hakkında konuşmayı, yan yana olmayı çok önemsedigim için 30 dakikalık dizilerden de olsa sürekli ortak izlenilecek bir şey bulmaya çalışıyorum. Yoksa hakikaten gün boyu ayrıyız ve akşam da herkes kendi halinde dalıp gidiyor, akışına bırakınca olan bu. İlişki için her iki tarafın da her gün yeniden o ilişkiyi yürütmeye gönüllü olması ve aktif çaba göstermesi gerekiyor bence. Diyeceğim o ki, dürtün! Yürüyüşse yürüyüş, programsa program!
Tam tatil gibi de değil komple alışverişe gitti akrabada kaldı falan. Yoksa görmediğim yere hayatta göndermem o da gitmez. Bebek eşyalarını aldı geldi komple 3 kıyafet anca aldım ben. Kendime de dünyaları aldırdım beni bırakıp gittiğinden ekstra ne istersem de aldıValla seni bilmiyorum ama tatil icin vizem var diyip bensiz her seferinde yurtdisina gitse eve geri donemezdi o kadar da degil
Benimki boyle ki ben cok daha erken ayrilicam bi de. 34 sonu gibi .Kızlar bi bakın hele. Bugün 32. Hafta çalışabilir raporu aldım. Normalde 37. Hafta izne ayrılmam lazımdı. Beni 36. Hafta izne ayırmışlar. Bu normal mi böyle? Tam 32+0 ı'm bugün
O zaman tamam . Geri aldim lafimi . Ben hep genelde benim zorumla gezdik ben buldum ben ayarladim ama heralde son yurtdisi gezim balayiydiTam tatil gibi de değil komple alışverişe gitti akrabada kaldı falan. Yoksa görmediğim yere hayatta göndermem o da gitmez. Bebek eşyalarını aldı geldi komple 3 kıyafet anca aldım ben. Kendime de dünyaları aldırdım beni bırakıp gittiğinden ekstra ne istersem de aldıBir de çok gezdik biz. Bebek olmayınca psikolog o stresten kurtulmam için en sevdiğin şeyi yap dedi hamileliğin ilk 3 ayında bile 6 ülke gezmişim biraz doydum o yüzden
Ay hırslanma nolur bizim de çocuk muhabbeti olmasa psikolog gezin falan demese o kadar abartı gezmezdik. Yurtdışı için biraz böyle bahane falan olması gerekiyor. Onun dışında genelde aynı adam odasına geçer oyun oynar. Aynı evin içinde bizim aktivitemiz çok farklıdır. Ben sırf ortak bişeyler olsun diye onunla oyuna bile başlamıştım ama baktım mutlu etmiyor kendi zevklerime hobilerime yöneldim. Yavaş yavaş o da benim yanıma gelmeye benimle takılmaya başladı. Yoksa biz iyice kopmaya başlamıştık. Sonra tabi derler sebep yok ama çocuğunuz olmuyor diyeO zaman tamam . Geri aldim lafimi . Ben hep genelde benim zorumla gezdik ben buldum ben ayarladim ama heralde son yurtdisi gezim balayiydiay bak daha da hirslandim simdi.
Biz bireyselliği fazla yaşamaktan çok bireysel takıldığımız ayrı bir dönem de yaşadığımız için artık bireyselliği üfleyerek, ölçülü yiyor ve çift olarak ufak tefek de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruzsen ayni benim kocam gibi konustuno da hep boyle der, birlikte birseyler yapmayi birakmayalim zor yuruyorsun biliyorum ama yine de yavas yavas yuruyelim cinsel hayatimiz durmussa bile sarilip yatmamiza engel degil aksama birlikte birseyler izleyelim falan gibi. ben ona gore bazen daha bireyse olabiliyorum ama surekli durtuyor beni bu da iyi birsey aslinda.
biz isteyken bile gun icinde her molada ara verince arar duygusal balik burcum benim
Biz de 7 senedir evliyiz ki üniversiteden beri beraberiz since 2009 falan :) evliliğin ilk seneleri aşırı zor geldi . 4 5 yıldan sonra müşterekte buluşup , alanlarımıza saygı gösterip birbirimizle kaliteli vakit geçirmeyi öğrendik . Annesi babası olmadığımı onlarla olan ilişkilerini bende aynı şekilde devam ettirmeyeceğini zamanla öğrendi :) Yani demem o ki evliliğin oturup tam anlamıyla bireysellikten ya da ailelerinden kopmaları erkekler için en az 5 sene :)Biz bireyselliği fazla yaşamaktan çok bireysel takıldığımız ayrı bir dönem de yaşadığımız için artık bireyselliği üfleyerek, ölçülü yiyor ve çift olarak ufak tefek de olsa bir şeyler yapmaya çalışıyoruz
Evet bebek icinBebek için mi canım? Ben kendim hiç almadım da annem ve kayınvalidem almışlar bir sürü. Annen bayağı kalın polar battaniyeleri kast ediyor olabilir belki kışlık derken. Çok da gerek yok bence yaa nerede o kadar üşüyecek bebek.. ben pofuduk dış kundak almıştım owli’nin mesela onun içine koyarım dışarı çıkarken bebek arabasını da örterim normal bebek arabası battaniyesiyle yeterli diye düşünmüştüm. Üşüyeceğini sanmıyorum.
English home olanı çok beğendim. Özdilek olan çift katlı mi?Ben bunları aldım, ikisi hediye geldi kaliteleri çok iyi
Özdilek Bebek Tomurcuk Battaniye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Özdilek Bebek Tomurcuk Battaniye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Charming Garden Pamuklu Bebe Battaniye 100x120 cm Pudra 8684233331173 | English Home
Charming Garden Pamuklu Bebe Battaniye 100x120 cm Pudra 8684233331173 ürünü English Home'da. Birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı Bebek&Çocuk > Bebek Odası > Bebek Battaniye ürünleri englishhome.com'da sizleri bekliyor.www.englishhome.com Ella Bonna Polar Bebek Battaniyesi Kırmızı Renk 100x110cm - Kışlık Bebek Battaniyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ella Bonna Polar Bebek Battaniyesi Kırmızı Renk 100x110cm - Kışlık Bebek Battaniyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yatsin yatsin cocuktan sonra bir daha yatamaz ne de olsaSeni çok iyi anlıyorum ya. Dün benimki de gece 10:30 uyudu sabah 9:30 uyandı kahvaltı yaptık geri yattı 16:00 kadar uyudubazen çok şaşırıyorum sanırım akıllarına gelmiyor ben karımı alayım bi yürüyüş yapayım falan demek
bu da ileri boyut :) sen hamilelikten mi gidemedin sen de alsaydin vize ilk zamanlar gezmek zorlamazdi pek.Ben de aynı şekilde kocamı derbiye kaptırdım djdjdjd. Bi de kvde kardeşi babasıyla izlicekmiş. Salonda hiç çekemem maçı dedim mutfakta da taburede oturamam diyip gitmedim. Sonuç annesigili aramamış onlar evde değilmiş görümcem yemek hazırlıyor şimdi birlikte yicekler maçı da izlemek zorunda dönemiyor iyi ki gitmemişim dedim rahatımı bozmadım. Bizde de bütün tatillerde vizem var diyip yurtdışına gitti ben kaldım. Baş başa son tatil dedim ama yok iş güç koşturmaca zaten nasıl geçti anlamadım. Bu kocalardan hayır yok ben şuan evimde tek başıma olmanın keyfini çıkartmaya çalışıyorum. Diyorum son böyle evde hep bi sorumluluk olcak bomboş duracağımız son zamanlar
Özdilek Bebek Battaniyesi Yeni Model Açık Gri Fiyatı, Yorumları - TrendyolEvet bebek icinpusette üstüne örtmek için ya da evde uyurken üzerine örteriz diyor Polarlı bisey bulmam lazım dediğin gibi
Vizem yeni bitmişti. Bebiş doğunca tekrar başvurcam schengen uzun verirler gibi duruyor bu sefer bakalım. Hani şey diyorlar ya çocuktan önce içinizde bişey kalmasın gezin tozun falan ben onu dibine kadar yaptım. Hiç pişman değilim harcadığım paradan falanbu da ileri boyut :) sen hamilelikten mi gidemedin sen de alsaydin vize ilk zamanlar gezmek zorlamazdi pek.
iyi olmus onzaman biz turkiyeden ayrilali 7 sene bitti daha hic bir ulke gezemedik bir tek tr ye gidiyoruz tatillerde yilda iki kez bir kis bir yaz. bir kere benim isim dolayisiyla cocugu istanbulda annemlere birakip tiflise gidebildik kari koca tek tatilimiz buVizem yeni bitmişti. Bebiş doğunca tekrar başvurcam schengen uzun verirler gibi duruyor bu sefer bakalım. Hani şey diyorlar ya çocuktan önce içinizde bişey kalmasın gezin tozun falan ben onu dibine kadar yaptım. Hiç pişman değilim harcadığım paradan falan
Bizim çocuk hemen olmadı. Doktor tüp bebek falan muhabbetleri yaptı. Başlangıçta o sürece girdim aşılama falan olcaktı ama baktım kaldıramıyorum. Psikoloğa başladım. Bebek sürecini komple bıraktım. O dönem çok gezdim. Yoksa o psikolojiyi atabilir miydim bilmiyorum. Psikologtan önce gezimiz ile psikologtan sonraki gezimiz bile çok farklıydı. Sonra kendi kendine bebek oldu. Resmen tüp bebek parasını psikoloğa verdim. Hamile kaldığımda da zaten son seansımızdı öylece bitti. Mutlu gezmek çocukla gezmek bambaşka bir süreçtir. Ben resmen beynimi evde bırakıyordum gezmeye giderkeniyi olmus onzaman biz turkiyeden ayrilali 7 sene olacak daha hic bir ulke gezemedik bir tek tr ye gidiyoruz tatillerde yilda iki kez bir kis bir yaz. bir kere benim isim dolayisiyla cocugu istanbulda annemlere birakip tiflise gidebildik kari koca tek tatilimi bu
icimizde cok kaldi bizim yeni dogan da biraz buyusun yavastan gezeriz biz de.
Bu da çok güzelmiş teşekkür ederimÖzdilek Bebek Battaniyesi Yeni Model Açık Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sana bunu öneren oldu mu bilmiyorum ama benim iki ablam da bu battaniyelerden kullandı. Rahat 4 yaşına kadar kullanılıyor. Pofuduk çok güzel. Bende krem rengini aldım beğendim. Daha kalın bi battaniyeye denk gelmedim
demekki dogru zaman buymus cocuk icin sizde. bundan sonra hepbirlikte gezersiniz. Bir kac sene park bahce dolasarak gecer ama olsun o bile guzel.. bizde ev alma surecine girdik arabalarimizi aldik hayat kurduk burda krediler cektik borca girdik gezmeye ayri bir butce olmadi hic. sifirdan hayat kurduk burda artik simdi zamani bizim icin derken 2. bebek geldi, bakalim.Bizim çocuk hemen olmadı. Doktor tüp bebek falan muhabbetleri yaptı. Başlangıçta o sürece girdim aşılama falan olcaktı ama baktım kaldıramıyorum. Psikoloğa başladım. Bebek sürecini komple bıraktım. O dönem çok gezdim. Yoksa o psikolojiyi atabilir miydim bilmiyorum. Psikologtan önce gezimiz ile psikologtan sonraki gezimiz bile çok farklıydı. Sonra kendi kendine bebek oldu. Resmen tüp bebek parasını psikoloğa verdim. Hamile kaldığımda da zaten son seansımızdı öylece bitti. Mutlu gezmek çocukla gezmek bambaşka bir süreçtir. Ben resmen beynimi evde bırakıyordum gezmeye giderken
Ay biliyorum o çileyi, benim taşınmadan önceki evim küçüktü baya çamaşır kurumazdı bir hafta asılı kaldığı olurdu. Kafayı yerdim, taşınırken nasıl bir hırs bürüdüyse gözümü şimdiki evim 180 m2, evin içinde gezdikçe huzur buluyorumBenim asacak yerim yok bir makina yıkıyorum anca 2.5 gün kurumasını bekliyorum. Battaniye, müslin ,çarşafları yıkadım daha kıyafetlere sıra gelmediKurutmaya da atamıyorum çeker diye korkuyorum. Küçük ev çilesi