Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Öyle yapacağım sanırım. Ya da mobilya değişikliği yapacağım. Gerçi bunun için de geç kalmış hissediyorum kendimi ama (

Doğru söylüyorsun canım benim . 1 kasımda BİMe bir sürü organizer hurç falan gelecekmiş gidip kapısında yatayım bari napayım

Çok teşekkür ederim

Herkeste varsa normal karşılayıp çekiyorum ağrıyı son aylar olduğu için belki de zorlanıyoruz bilmiyorum benim ki senin kadar şiddetli değil. Ama ayakta kalınca alttan yaşıyorum. Bende gece, gün içinde uzanırken yumurtalık kasık karın ağrısı yaşıyorum değişik karnımda dolaşıyor birşeyler sıkıştırıyor zorluyor çözemiyorum. Adet ağrısı evet tehlikeli bugün oldu işte bende takip ediyorum kendimi sıklığını

Oluyor oluyor. Benimki baş-geliş pozisyonunu almış. Kafasını vajinama bir baskı yapıyor bazen diyorum ki bu kız çıkacak şimdi sanırım.. ayaklarını da böbreklerime doğru uzatıyor kıvrım kıvrım yatıyor içerde çocuk biraz fazla ayakta durunca sanki kendimi şu fotodaki gibi hissediyorum her an her şey olacakmış gibi

Eklentiler

• IMG_4297.jpeg
    362,3 KB · Görüntüleme: 35
Doğru söylüyorsunuz. En iyisi yıkayıp ütüleyip hurçlamak olacak sanırım.
Ben öyle yaptım canım. Annem çok az bi süreliğine geldi dönecekti. Boyadan önce de dolabı halledemiyorduk. O yüzden boş 2-3 gününde tüm eşyaları yıkayıp ütüleyip hurçladık. Zaten kocaman 1 tane hurç yetti. Ben de bimden almıştım

Ben uzun süre oturup ayağa kalktığımda ya da sabah yataktan ilk kalktığımda daha kötüyüm ya. Hareket bana iyi geliyor devamlı bir şeylerle uğraşıyorum dinlene dinlene.
Bir de gerçekten bebek bazı günlerde bayağı aşağıya iniyor bazen yukarı çıkıyor bu karnın şeklinden bile belli oluyor. Geçen gün teyzem dedi ki göbeğin aşağı düşmüş sanki şimdiden doğuma da var aslında falan dedi. O gün öyle bir görüntüsü de var gibiydi sonra çıktı ama bence yukarı tekrardan. Her gün inip inip çıkıyorlar işte aşağıdayken korkutucu oluyorlar birazcık

Kizlar dolaplari temizledik kiyafetleri utuledik ama ben boyle sert duzenleyiciler almistim bunlari ne yapicaz makinada da yikanmiyor

aaa süper bilgi bu canım zaten solana kadar ayları geçicek bebişler büyücek, solduğunu anlamayız bile bence. zaten hassas programda bebek deterjanıyla yıkıyoruz. baya da uyguna geliyor, ben lcw den devam

Yaa çok tatlılar bir de keyifleri iyi diye vicdanım rahat onlar iyi hissettirdi anne de azıcık sorumluluk sahibi olsa yaşar giderler ofiste çekerim bir ara fotoğraflarını

Öyle yapacağım sanırım. Ya da mobilya değişikliği yapacağım. Gerçi bunun için de geç kalmış hissediyorum kendimi ama (
Kesin bir haftaya getiririz diyen olursa al. Yoksa iki hafta üç hafta beklersin diyenden alma bence. Kendi mobilyanı bekle onun yerine canım. İnşallah çözümlenir bir an önce. Bak benim bir mucize oldu şimdi. Yarın gelmesi gereken gardırop, parçası yok bahanesiyle 2 kasımda gelecekti tepehomadan. Şimdi aradılar yarın 9.30da getiriyoruz, parçası temin edildi dediler. İnşallah senin de öyle bir mucizen olur kuşum. Gerçekten bu yetişememezlik hissi kötü birşey. Benim evim üç ay tadilattaydı. Orda bile hep geç kalmış hissettim, bitmeyecek gibi hissettim ama hepsi bitti geçti şükür

Bugün kendimi çok yordum, çok ayakta kaldım ilk kez bu kadar çok ağrı oldu bende de ama bir şey olmaz herhalde diyip devam etmeye çalışıyorum Artık gerçek halimiz zihnimizdeki halimize yetişemiyor galiba, zorlanıyor, o da böyle sonuç veriyor.

Eki Görüntüle 3494787 Kizlar dolaplari temizledik kiyafetleri utuledik ama ben boyle sert duzenleyiciler almistim bunlari ne yapicaz makinada da yikanmiyor
Ben ikea skubb model aldım. Onlar daha polyester, silinebiliyor en azından. Yıkana da bilir yazmış hatta satıcısı.
Bildiğin sert poşet gibi bişi. Bunlar yıkanmıyor diye tercih etmemiştim kuzum. Olmadı Arap sabunu veya doğal sabun neyse onunla ıslattığım bir bezi güzelce sıkıp bi sil bi tanesini. Bozulmazsa öyle devam edersin.

Yorulunca karnım taş gibi oluyor kuzum. Ayaklarını uzat dınlen artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…