Öyle yapacağım sanırım. Ya da mobilya değişikliği yapacağım. Gerçi bunun için de geç kalmış hissediyorum kendimi amaAh kuzum seni çok iyi anlıyorum. Benim de daha gelmedi. Yarın gelecekti. Onu da ayın 2sine ertelediler. Ona bile panik oldum, yetişmicek diye. Kasım ortasını hele düşünemiyorum. Ne yapılır, nasıl erkene çekilir bilmiyorum ama umarım bir an önce gelir, o kadar bekletmezler sizi. En kötü eşyalarını yıka ütüle. Bi yerde dursun. Gelince gardıropun içine koyarsın direk.
Doğru söylüyorsun canım benim . 1 kasımda BİMe bir sürü organizer hurç falan gelecekmiş gidip kapısında yatayım bari napayımKuzucum sen her şeyini yıka ütüle hurçlara kaldır, organizer, askı vs hepsini de al hazırda bulunsun. Dolabın gelip kurulduğu gün hemen siler yerleştirirsinSinir bozucu bir durum kabul ediyorum ama sıkma yine de canını. Şimdi daha iyiyken hallet her şeyi 15 Kasım haftası daha da ağırlaşırsın iş yapmak zor hale gelir o zamana iş bırakma
Çok teşekkür ederimBenim aldığım mobilya 3 günde gelmişti. Kayseri firmasıydı üstelik oradan Ankara’ya geldi. Metalia diye bir marka. Aldığım ürün çok kaliteli bir şey değil malzeme bakımından, ben 3-5 yıl sonra taşınacağım için o zaman değiştiririm düşüncesiyle orta kalite bir şey aldım. Ama belki farklı malzemelerden daha kaliteli olanlar da mevcuttur. Eğer iptal etmeyi düşünüyorsanız canım..
Doğru söylüyorsunuz. En iyisi yıkayıp ütüleyip hurçlamak olacak sanırım.Canım benim salonsa şömine bozuldu onun için başvurmuştum. Ama 6 ay için de dönüş yapılıyor. Yani çok çabuk olacak bişey değil.
Herkeste varsa normal karşılayıp çekiyorum ağrıyıYa bu bıçak saplanmayı napıcaz? Her sabah 7.30da çığlık atma isteği ile uyanıyorum. Kalkarken aşırı zorlanıyorum. Tuvalete gidince rahatlıyorum. Ama başka zaman da olmuyor illa sabahları beni o bıçak uyandırıyor.
Adet ağrısı gibi ağrılarda süre tutun sıklık bakın diyorlar genelde. Ben dün kasılmalar olunca kasılma sayar uygulamasından hemen saymıştım kasılma süresini ve senkronunu. Arkadaş söylemişti doğum yaklaşınca kullan böyle uygulama daha rahat olur diye
O gün kontrol için çıkacaktık ben de bakayım bari çıkmışken iyi oldu söylediğin canımDoğru söylüyorsun canım benim . 1 kasımda BİMe bir sürü organizer hurç falan gelecekmiş gidip kapısında yatayım bari napayım
Oluyor oluyor. Benimki baş-geliş pozisyonunu almış. Kafasını vajinama bir baskı yapıyor bazen diyorum ki bu kız çıkacak şimdi sanırım.. ayaklarını da böbreklerime doğru uzatıyor kıvrım kıvrım yatıyor içerde çocukBazen vajinamda inanılmaz bir baskı hissediyorum, özellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda falan. Tövbe est bebe çıkacak gibi sanki, pozisyon değiştirdi bence, ayakları aşağıda gibi hissediyorum. Oluyor mu size de? 29.haftadayım
Ben öyle yaptım canım. Annem çok az bi süreliğine geldi dönecekti. Boyadan önce de dolabı halledemiyorduk. O yüzden boş 2-3 gününde tüm eşyaları yıkayıp ütüleyip hurçladık. Zaten kocaman 1 tane hurç yetti. Ben de bimden almıştımDoğru söylüyorsunuz. En iyisi yıkayıp ütüleyip hurçlamak olacak sanırım.
Ben uzun süre oturup ayağa kalktığımda ya da sabah yataktan ilk kalktığımda daha kötüyüm ya. Hareket bana iyi geliyor devamlı bir şeylerle uğraşıyorum dinlene dinlene.Bazen vajinamda inanılmaz bir baskı hissediyorum, özellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda falan. Tövbe est bebe çıkacak gibi sanki, pozisyon değiştirdi bence, ayakları aşağıda gibi hissediyorum. Oluyor mu size de? 29.haftadayım
aaa süper bilgi bu canımŞuraya bir ek bilgi gireyim. Kimyager arkadaşımdan öğrendiğim bilgiye göre lcw boyalarının ve kumaşlarınon doğal olmasına çok özel gösteriyormuş. Özel labları varmış. O yüzden renkleri çabuk solabiliyormuş. Zara petrol boyama yapıyormuş direk zararlı asla ne kendime ne çocuğuma alırım oradan demişti. Ben lcwya tövbeliyim defacto da benzer. O yüzden bazı şeyleri defactodan alırım. Bebek ürünlerinde doğal kumaşlar kullanıyorlarmış aşırı başarılılar.
Yaa çok tatlılar bir de keyifleri iyi diye vicdanım rahat onlar iyi hissettirdi anne de azıcık sorumluluk sahibi olsa yaşar giderler ofiste çekerim bir ara fotoğraflarınıAy kedilere ağla ağla canım çıkıyor şu sıralar. Zaten kedi konusunda çok hassasım, hasta, hamile, doğuran kedi gördükçe hönkürerek ağlıyorum, sonra da kusmam tetikleniyor, bi de üstüne kusuyorum. Allah kolaylık güç versin psikolojine kuzum.
Kesin bir haftaya getiririz diyen olursa al. Yoksa iki hafta üç hafta beklersin diyenden alma bence. Kendi mobilyanı bekle onun yerine canım. İnşallah çözümlenir bir an önce. Bak benim bir mucize oldu şimdi. Yarın gelmesi gereken gardırop, parçası yok bahanesiyle 2 kasımda gelecekti tepehomadan. Şimdi aradılar yarın 9.30da getiriyoruz, parçası temin edildi dediler. İnşallah senin de öyle bir mucizen olur kuşum. Gerçekten bu yetişememezlik hissi kötü birşey. Benim evim üç ay tadilattaydı. Orda bile hep geç kalmış hissettim, bitmeyecek gibi hissettim ama hepsi bitti geçti şükürÖyle yapacağım sanırım. Ya da mobilya değişikliği yapacağım. Gerçi bunun için de geç kalmış hissediyorum kendimi ama(
Ay çek çek bakalım biZ de. O anayı da annelik okuluna yollamak lazımYaa çok tatlılar bir de keyifleri iyi diye vicdanım rahat onlar iyi hissettirdi anne de azıcık sorumluluk sahibi olsa yaşar giderler ofiste çekerim bir ara fotoğraflarını
Bugün kendimi çok yordum, çok ayakta kaldım ilk kez bu kadar çok ağrı oldu bende de ama bir şey olmaz herhalde diyip devam etmeye çalışıyorumHerkeste varsa normal karşılayıp çekiyorum ağrıyıson aylar olduğu için belki de zorlanıyoruz bilmiyorum benim ki senin kadar şiddetli değil. Ama ayakta kalınca alttan yaşıyorum. Bende gece, gün içinde uzanırken yumurtalık kasık karın ağrısı yaşıyorum değişik karnımda dolaşıyor birşeyler sıkıştırıyor zorluyor çözemiyorum. Adet ağrısı evet tehlikeli bugün oldu işte bende takip ediyorum kendimi sıklığını
Ben ikea skubb model aldım. Onlar daha polyester, silinebiliyor en azından. Yıkana da bilir yazmış hatta satıcısı.Eki Görüntüle 3494787 Kizlar dolaplari temizledik kiyafetleri utuledik ama ben boyle sert duzenleyiciler almistim bunlari ne yapicaz makinada da yikanmiyor
Yorulunca karnım taş gibi oluyor kuzum. Ayaklarını uzat dınlen artık.Bugün kendimi çok yordum, çok ayakta kaldım ilk kez bu kadar çok ağrı oldu bende de ama bir şey olmaz herhalde diyip devam etmeye çalışıyorumArtık gerçek halimiz zihnimizdeki halimize yetişemiyor galiba, zorlanıyor, o da böyle sonuç veriyor.