2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Benim de hep 10-6 doktorum da hep yüksek olmasın düşük olsun diyor bazen küçük 5 lere kadar düşüyor. Bazen evde ölçüyorum benim de 11-7 çıkıyor iniyor içini ferah tut

Allah razı olsun birazdan yine gideceğim ölçüm yaptırmya cumaya kadar devam sonrası Allah kerim inşallah

Benimki tam tersi ya yemek falan yapıyorsam ayaktaysam daha hareketli oluyor ☺

Kızlar soranlar olmuştu instagramdan 2. Gün çekim için nakışlı tulum şapka yaptırdım. Nakışsepeti sayfasından çorapla 775₺ ekliyorum resmini ben beğendim çok. Pamuklu tulum almıştım zaradan ona da isim işlettim ama bundaki gibi muntazam durmadı tülbent gibi ince bir kumaşı var isteyen olursa bakabilir

Eklentiler

• E15ABEF6-260B-4131-8424-C47549EC4538.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 84
  • C8CA0FE0-4C7A-4072-BE94-C11FBF26DBC6.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 82
  • 554D6BFE-1365-49F9-A089-BDE70FD35711.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 83
Yaaaaa ama ama yerim ben bunları

Ya açınca çok duygulandım ben de buna mı girecek şimdi diye her şeyin küçüğü güzel valla :)
Ben daha henüz hiç bişey almadım sadece abim hediye olarak beşik ve küvet takımı almış onda gözlerim dolduysa kendim alışverişe çıkınca Allah yardımcım olsun

Kızlar ayrıntılının kontrol muayenesi de uzun mu sürüyor? Benim kontrolüm var da alttan bakarlar mı yine?

Merhaba arkadaşlar Temmuz annelernden geliyorum , detaylı ultrasonda bende hesaplama hatası çıktı doktor 1 hafta daha geriden dedi ölçüleri ben de ağustos ayına gerilemiş olabilirim. O yüzden arada gelip okuyorum sizi :) ilk gebelik oldugu için ben de baya tecrübesizim :) sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah

Hep aynı pozisyonda yatıyorum ondan oluyor canım, hep sağa dönüp uyuyorum alışkanlık şimdi de ağrı olmaya başladı, bugün randevum var sorcam bakalım
Bende aksine çok dönüyorum Allah affetsin yüz üstü yatan biriydim genelde şimdi sola alıştırmaya çalışıyorum kendimi
Selam kızlar kontrolden çıktım bebiş iyi 800 gr olmuş
Aynıyız kaçıncı haftadasın
Oh maşallah 1 kiloya doğru gidiyoruzz
Evet yaa ne kadar çabuk büyüyorlar artık
Ben de diyorum bizim kasım transfer grubu nerede buldum siziiii
Canoooo hoşgeldin sen burayı bilmiyormuydun hamişler için burası tüp bebek sonrası dağildik hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…