-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.941
bugun vur kır parcala gidiyo sukur sjsjsjsGenelde benim yediğim bir şeydense ( kana karışacak da çocuğa gidecek de) öne doğru eğilip oturduğumda ya da uzandığımda kendine pozisyon almak için hareket ediyor. Normal otururken ve ayaktayken benimki de çok uslu
yoook yaaa takilmaaa hic heycan yapmisin okadar normaaal ki tansiyonla ilgili sikinti olsa hep yuksek cikar masallah gayette iyi cikiyo sonuclarin anlik yukselmis resmen ayh ben detaylida oglan haraket etmesi lazim donmesi lazim heryerini gorelim diye donmedi diye tansiyonu yukselttim sıkıştımıda donmuyo dedim dusun butun paranoyaklikla butun dusunceler bianda geli veriyo
Benim de hep 10-6 doktorum da hep yüksek olmasın düşük olsun diyor bazen küçük 5 lere kadar düşüyor. Bazen evde ölçüyorum benim de 11-7 çıkıyor iniyor içini ferah tut
Özel Dr a mi gidiyordunuz benimde su an cinsiyet hakkında tam bir netlik yoktapalm angels 21+3 de cinsiyet belli oldu kız. 17 +5 de erkek tahmini vardi bugün sok geçirdim kizlar Kardeşim hep erkek kıyafeti almisti ben Allahtan temkinli durdum .
Benimki tam tersi ya yemek falan yapıyorsam ayaktaysam daha hareketli oluyor ☺Genelde benim yediğim bir şeydense ( kana karışacak da çocuğa gidecek de) öne doğru eğilip oturduğumda ya da uzandığımda kendine pozisyon almak için hareket ediyor. Normal otururken ve ayaktayken benimki de çok uslu
Bugün bizim hanımda hareketli yaa artık net burdayım diyor artık gece bile uyanıyorumBenimki tam tersi ya yemek falan yapıyorsam ayaktaysam daha hareketli oluyor ☺
Ben gece bacak ağrısından uyuyamıyorum zaten ya, bacaklarım çok ağrıyorBugün bizim hanımda hareketli yaa artık net burdayım diyor artık gece bile uyanıyorum
Yatış pozisyonu nasıl dikkat ediyormusun ona ondan olmasınBen gece bacak ağrısından uyuyamıyorum zaten ya, bacaklarım çok ağrıyor
Yaaaaa ama ama yerim ben bunlarıKızlar soranlar olmuştu instagramdan 2. Gün çekim için nakışlı tulum şapka yaptırdım. Nakışsepeti sayfasından çorapla 775₺ ekliyorum resmini ben beğendim çok. Pamuklu tulum almıştım zaradan ona da isim işlettim ama bundaki gibi muntazam durmadı tülbent gibi ince bir kumaşı var isteyen olursa bakabilir
Ya açınca çok duygulandım ben de buna mı girecek şimdi diye her şeyin küçüğü güzel valla :)Yaaaaa ama ama yerim ben bunları
Ben daha henüz hiç bişey almadım sadece abim hediye olarak beşik ve küvet takımı almış onda gözlerim dolduysa kendim alışverişe çıkınca Allah yardımcım olsunYa açınca çok duygulandım ben de buna mı girecek şimdi diye her şeyin küçüğü güzel valla :)
Hep aynı pozisyonda yatıyorum ondan oluyor canım, hep sağa dönüp uyuyorum alışkanlık şimdi de ağrı olmaya başladı, bugün randevum var sorcam bakalımYatış pozisyonu nasıl dikkat ediyormusun ona ondan olmasın
Oh maşallah 1 kiloya doğru gidiyoruzzSelam kızlar kontrolden çıktım bebiş iyi 800 gr olmuş
evet ya ne çabuk büyüyorlarOh maşallah 1 kiloya doğru gidiyoruzz
Bende aksine çok dönüyorum Allah affetsin yüz üstü yatan biriydim genelde şimdi sola alıştırmaya çalışıyorum kendimiHep aynı pozisyonda yatıyorum ondan oluyor canım, hep sağa dönüp uyuyorum alışkanlık şimdi de ağrı olmaya başladı, bugün randevum var sorcam bakalım
Aynıyız kaçıncı haftadasınSelam kızlar kontrolden çıktım bebiş iyi 800 gr olmuş
Evet yaa ne kadar çabuk büyüyorlar artıkOh maşallah 1 kiloya doğru gidiyoruzz
Ben de diyorum bizim kasım transfer grubu neredebuldum siziiii