-
- Konu Sahibi palm angels
- #18.881
ayyyh valla hazirlanip cikiyorum simdi cok saol canim valla cok makbule gecti icim icimi yiyoduTabi canım zübeyde hanım acil hep açık, sık sık gittiğim için biliyorumhemen bakarlar alttan muayene diyorlar hemen ama istemiyorum diyebiliyorsun o zaman karından bakıyorlar, git de aklın kalmasın bize de yaz
İnşallah sorun yoktur canım güzel haberlerle gelayyyh valla hazirlanip cikiyorum simdi cok saol canim valla cok makbule gecti icim icimi yiyodu
Sabah doğranmış muza ceviz parçaları üstüne bal missCeviz bebeğe kilo aldiriyor diye söylemişti doktorum aklınızda olsun
Bencede o zaman nasıl rahat edeceksen için rahatlasınya ben oda sicakliginda hic icemem mideme vurur yaz kis soguk su icerim ama buda tutmadi yarin doktora gidicem aksama kadar hissetmezsem eger
Hayretler olsun ya vallahi özellikle hamilelik döneminde çok sıkılıyorum böyle anlayışsız insanlardan, bir de ağrım var diyorsun bence söyleseydin keşke ya da bazen ima etmek gerekiyor belli ki anlamıyorlar gerçekten uzak dursunlarDün eşimin abisi gelmiş yemeğe çağırdı eşim ardından resmen sülalesi bize doluştu yemek esnasındaya insanlar ne rahat aramadan sorgusuz sualsiz damlıyor eve. Ki kendileri yemeğe çağırmaz ikidir bize mangala geliniyor benimde ayakta kalmaktan alttan ağrım var. Eşimin tarafından ailesi çok gıcık ya bir de yemek esnasında yemeği paketleyip eve götürme huyları var çingene gibi. Ay uzak olsunlar Allahım uzak tut benden
Benim ilk iki cocugumda sizinki gibi sadece 50 mg yükleme yapilmisti. Yüksek çıkmayınca başka bisey yapmadılar. Ama bu sefer doktor 35 yaş üstünsün direk 75 mg tarama yapalım dedi o yüzden öyle yaptılar. Evet biraz aklımız karışıyor, bu kadar şeker doğru mu vs bir de etrafta yaptırmayın zararlı diyenler de var ama çoğu doktor bunun anne ve bebeğe zararı olmadığını söylüyor. Bir de eğer şeker varsa ve test yaptırmazsak daha ciddi sonuçları olabilir diye düşünerek yaptırdım ben 3 çocuğumda da. Insallah sizin de haftaya sorun çıkmaz içiniz rahat eder.Sizin olması gereken gibi olmuş benden sadece 2 kere alındı haftaya 75mglik yükleme yapılacakmış bende doktoruma göre hareket ediyorum güveniyorum da ona ama bu kadar yükleme olması da beni rahatsız etmiyor değil
Akrabalar yasaklansin yaDün eşimin abisi gelmiş yemeğe çağırdı eşim ardından resmen sülalesi bize doluştu yemek esnasındaya insanlar ne rahat aramadan sorgusuz sualsiz damlıyor eve. Ki kendileri yemeğe çağırmaz ikidir bize mangala geliniyor benimde ayakta kalmaktan alttan ağrım var. Eşimin tarafından ailesi çok gıcık ya bir de yemek esnasında yemeği paketleyip eve götürme huyları var çingene gibi. Ay uzak olsunlar Allahım uzak tut benden
Şeker karbonhidrat tüketmeden gebelik geçiriyorsanuz gerek yok şeker yüklemesine. Ama yiyip içiyorsanız yaptırıp rahat edin. Ben de haftaya 50 mg yükleme yaptırcam.Sizin olması gereken gibi olmuş benden sadece 2 kere alındı haftaya 75mglik yükleme yapılacakmış bende doktoruma göre hareket ediyorum güveniyorum da ona ama bu kadar yükleme olması da beni rahatsız etmiyor değil
Ben sonomar ultrasona gittim canım.bir çok yerden daha uygun fiyatı ve çok memnun kaldımArkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim bayram tatil,düğün her şey üst üste geldi.22 haftalık olduk ve Bursa’da detaylı için doktor arıyorum siz nereye gittiniz?memnun kaldıysanız isimini paylaşabilir misiniz?
Ne yaptın canım?ayyyh valla hazirlanip cikiyorum simdi cok saol canim valla cok makbule gecti icim icimi yiyodu
canim gitmedik esim simdi kanama alanini gorcekler yine bi ton moral bozcaklar sabrette yarin kendi doktoruna gidelim dedi biraz oncede vurdu gibi oldu yarin 3 te gidicem araya alcakNe yaptın canım?
A iyi hareket ettiysecanim gitmedik esim simdi kanama alanini gorcekler yine bi ton moral bozcaklar sabrette yarin kendi doktoruna gidelim dedi biraz oncede vurdu gibi oldu yarin 3 te gidicem araya alcak
Çok nadir geliyorlar da ses edemedim vallahi yoksa benim çenem durmazdıHayretler olsun ya vallahi özellikle hamilelik döneminde çok sıkılıyorum böyle anlayışsız insanlardan, bir de ağrım var diyorsun bence söyleseydin keşke ya da bazen ima etmek gerekiyor belli ki anlamıyorlar gerçekten uzak dursunlar
Aynen canım bişey deyince bir savunmadalar.Akrabalar yasaklansin yaesler de uzuluyor istemeyince ama istenecek gibi de değiller ki. Sadece esim icin bayramdan bayrama görüyorum
Evet ben bir kaç gündür aynı bahsettiğiniz ağrıyı yaşıyorumKızlar bacakla vajina arasındaki kemiğimde ağrı oluyor yaşayan varmı böyle bir durum
Benimde sağ tarafında var ağrı sanki kemikte gibide değilde anlayamadımKızlar bacakla vajina arasındaki kemiğimde ağrı oluyor yaşayan varmı böyle bir durum
Canım dolabın genişlişi 58 cm dimi? Yoksa 35 mi?Yaa aynı şeyi yapmışız hemde kartal ikeadanstokta çiftli taraf vardı onu gidip aldık kartaldan ama kapağın biri kırık çıktı yarın onu değiştirmeye gideceğim inşallah alırlar. Tekli tarafı internette stok yakalayıp aldım mağazaya gelmiyor bir türlü diye bu sefer internetten aldığım rafın Eki Görüntüle 3420289 biri kırık çıktı onu kargoya verdim bir kapak bir raf eksiğimiz kaldı inşallah yanına hemnes şifonyer istiyorum kartalda stok yakalayamıyorum internetten de şifonyer 7600 tl olduğu için yüzde onu 760 tl Nakliye oluyor onu da vermek istemiyorum bakalım bekleyeceğim onu acelesi yok artık bir de yoyko park yatak aldım. Oda süsleme falan yapmayacağım yatak odamızda olacak yatağı zaten dolapla şifonyeri de eşyalarını yerleştirmek için düzenli olsun diye boş odaya kuracağız
Bir de beklentide olmaları sinir ediyor beni herkes evinde otursun ya cidden ne meraklı bu insanlar düşecek yer arıyorDün eşimin abisi gelmiş yemeğe çağırdı eşim ardından resmen sülalesi bize doluştu yemek esnasındaya insanlar ne rahat aramadan sorgusuz sualsiz damlıyor eve. Ki kendileri yemeğe çağırmaz ikidir bize mangala geliniyor benimde ayakta kalmaktan alttan ağrım var. Eşimin tarafından ailesi çok gıcık ya bir de yemek esnasında yemeği paketleyip eve götürme huyları var çingene gibi. Ay uzak olsunlar Allahım uzak tut benden
Türk kahvesi içince de hareket ediyorlar ama kişiden kişiye değişir tabi bebiş çok iyidir içini ferah tutya ben oda sicakliginda hic icemem mideme vurur yaz kis soguk su icerim ama buda tutmadi yarin doktora gidicem aksama kadar hissetmezsem eger