- 2 Aralık 2023
- 1.238
- 1.435
- Konu Sahibi palm angels
- #18.761
Benim bugün tansiyonum cok dustu galiba basim cok dondu. Grip oldum yine kulaklarim agriyor burnum tikandi:/ Karnim da hicbirsey yemesem bile patlayacak gibi gergin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım merak ederim bana at mutlaka Uymak mesele tabi hele biz durmadan iş güç dışarıdayızHamile pilatesine gideyim dedim ama 24ten sonra bakalım dedi Dr ,diyetisyen randevum yarın çok tatlıdır listemi atarım sana da uyamasakta deneriz
Bacaklarda selülitim oldu ya sizde varmi öyle bir durum
Ben artık alt bölgeyi göremiyorumKızlar genital bölgede kararmalari olan varmı 2. Hamillikleri olanlar geçiyormu sonra
Bende de o istek var aslında ama yine de sezeryanla devam edicem sanırım doğum serüvenimeumarım sonraki günler en az acıylq geçer aminBende bunu düşünüyorum ama şu sebepten. Sizin gibi normal istedim sancılarım tavandı ağrım yoktu, çatın dar çocuk kilolu acil sezeryan dediler. İkincide yine sancı başlamadan almadı Dr sezeryane (Kırşehir üniversitesi hastanesinde) ve sancılar tavan ama bende hiç ağrı yok açılma baktı sezeryan olacağımı bile bile garip! Yine 2 yıldan sonra sezeryan. Şuna 3 olacak normal olur mu diyorum 6 sene geçti. Sancı hissim de yok doğru düzgün karar veren bir Dr bulsam olurum ama Adıyaman’da imkanlar kısıtlı bilemedim. Canım istiyor niyeyse normal doğumu yürüyerek çıkmak istiyorum ameliyathaneden
Bunlar da çok güzelmişş teşekkür ederimHmden L beden sweet sortlardan aldim rahatti zaten havalar isindi artik cok da uzuna ihtiyac olmaz diye. Oysho dan da hamile tayti ve bisikletci sortu aldim tam beden oldu s giyiyordum normalde sadece gobek icin ayri lastigi oldugu icin gebelik sonrasi da giyerim diye dusundum. Hmde guzel bol tshirtler de vardi. Hamile kulodu da lazim olur diye 2 tane aldim pentiden dogum sonrasi da sezeryan olacagi icin kullanirim o zaman da. Onun disinda normal xl kulot aldim daha rahat ediliyor. Bu elbise de hm de hem disarda hem evde giyilebilir rahatti aklinizda olsun
Benim de öyle günü gününe tutmuyorDün çok sakindi hatta karnımı falan dürttüm hareketlensin diye, bugün hiç durmuyor
Yaştan dolayiysa tabi bekleme 2.yi düşünüyorsanBen de aynı şekilde buraya geri gelip bakarım
Canım ben 40 yaşındayım, biraz geç kaldık biz, o yüzden ikinciyi de hemen yapmak istiyorum . Yaştan dolayı aklımda ikinci yoktu aslında, denemeye başlayınca 1 sene gibi bir süre vermiştim ama şansa ilkinci ayda hamile kalınca madem öyle ikinciyi de deneyelim diye düşünüyorum şimdi . tabi planlar böyle ama hayat bize ne getirir bilinmez.
Ayy ben de öyle dün gece kan ter içinde bi anda yataktan fırladım avize patlıyomuş gibi gördüm benimki kabus değil de halüsinasyon gibiydi eşim sakinleştirmese hüngür hüngür ağlıyodumGunaydin kizlar, cok acayip ruyalar gordum resmen yorgun kan ter icinde uyandim derler ya oyle. Bir arkadasim (yakin ve haftasonu gorusecegiz) ruyamda karnıma zorla bir sey enjekte etmeye calısıyor nasıl kacıyorum ondan nasıl uzun surdu ruya anlatamam ya cok etkisindeyim uyanalı 3 saat gecti neredeyse hala
Sıpa bunlarBenim de öyle günü gününe tutmuyor
Uzanıp dinlen o tansiyon düşüklüğü çok zorluyorBenim bugün tansiyonum cok dustu galiba basim cok dondu. Grip oldum yine kulaklarim agriyor burnum tikandi:/ Karnim da hicbirsey yemesem bile patlayacak gibi gergin
hayra cıksın canım seninki deGeçen ben de ağlayarak uyandım, çok değişik ve saçma rüyalar görüyorum.
hayra cıksın canım seninki deGeçen ben de ağlayarak uyandım, çok değişik ve saçma rüyalar görüyorum.
sanırım o da etkiledi beni kizlarBu hafta akrep dolunayı var 24 nisanda başladı biraz değişik rüyalar sınırlı gergin hissetmel3r olabilir
Ben de kullanıyorum canım rapora eklememişse doktorunla görüş ekliyorlar hemenkızlar günaydın ben 5 aydır her gün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve sigprta ancak dr raporuyla karşılıyor. en son dr raporu 5 martta yazıldı. rapor süresi 3 ay. o raporla iğne almıştım. tekrar yazdırıp aynı eczaneye almaya gittim. personel raporda gebelik ekli olmadığı için eczaneden ekstra kesinti olduğunu falan söyledi alamadım. iğne kullanan varsa iletişime geçebilir miyiz?