- Konu Sahibi palm angels
- #18.741
Bu aralar çok kötü hava ondan olabilir canim. Ben de tıkaliyimKızlar Ankara'ya dönünce tekrar başladı burun tıkanıklığım nefessiz kalıyorum yine sinir oldum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar çok kötü hava ondan olabilir canim. Ben de tıkaliyimKızlar Ankara'ya dönünce tekrar başladı burun tıkanıklığım nefessiz kalıyorum yine sinir oldum ya
Yaaa of çok büyük ihtiyaç zaten hep sabah oluyo benim muhtemelen dediğin gibi yatmaktan ama korkuyorum ben de.O kadar çok gerinmek istiyorum ki sana anlatamam bir de devamlı yattığım için o bacaklarım sırtım belim kollarım bile ama maalesef korkumdan kıpırdayamıyorum
Benim 21. Haftada 400 Gr 33 cm di bebeler güzel gidiyor maşallahBenim 23+3 de 700 gr 30 cm çıktı uzun boylu olacakmış doktor öyle söyledi
anaaa ohhh masallaaah benim ki 21de 403 gr 24 cm di detaylida doktor kol ve bacak boyunu bi hafta uzun gorunce uzun olcak gibi dedi ama seninkinden sonra benimki demek ki bana cekicek aman bana ceksede olur esimin tarafina cekmesinde oglum 5-0 geriden baslar yoksa sjsjsjsjs saka bi yana saglikli olsunda valla artik hic oyle isteklerim hayalim falan yok tek hayalim dogumda heycandan bayilmadan oglumu sag salim kucagima almak bide kendimi hic hazir hissetmiyo gobiyim demistim daha once anne gibi hissetmiyorum bi bag kuramadim gibi diyodum hissetmeye basladigimdan beri sanki biraz daha anne gibi hissetmeye basladimBenim 21. Haftada 400 Gr 33 cm di bebeler güzel gidiyor maşallah
Benim ilk oğlum da uzun gidiyordu şu an 3 yaşında persentilde hep %90larda gidiyor boyu bu da öyle olacak sanırım. Sağlıklı olsunlar da. Bu arada ilk hamilelikte ben de senin gibi hissediyordum, yani hissetmiyordum doğduktan sonra şekillendi hisler duygular değişik bir durumdu. Bence ilk hamilelikte yaşadığın değişimleri anlamaya çalışmak, sağlıklı mı değil mi her şey yolunda gidecek mi diye düşünmekten duygularımıza odaklanamıyoruz. Çok normal bir durum bence. Hatta ilk kucağıma aldığımda içimden geçeni söyleyeyim. Şimdi napıcam ben tamamen benim sorumluluğumda bir can benden bağımsız olamaz hep onunla olucam nasıl yapıcam diye düşündüm. Kısacası afedersiniz ama sıçtım şimdi dedim şu an 3 yaşında 4.5 aylıktan beri çalışıyorum geri kalan tüm zamanımını doyasıya ona ayırıyorum. Yorgunluk, başka bir şey hiç engel olmuyor. Yani sonradan yükleniyor bir şeyler sakın dert etme kendine bu durumdu her şey doğasında yaşanacak ve çok güzel olacakanaaa ohhh masallaaah benim ki 21de 403 gr 24 cm di detaylida doktor kol ve bacak boyunu bi hafta uzun gorunce uzun olcak gibi dedi ama seninkinden sonra benimki demek ki bana cekicek aman bana ceksede olur esimin tarafina cekmesinde oglum 5-0 geriden baslar yoksa sjsjsjsjs saka bi yana saglikli olsunda valla artik hic oyle isteklerim hayalim falan yok tek hayalim dogumda heycandan bayilmadan oglumu sag salim kucagima almak bide kendimi hic hazir hissetmiyo gobiyim demistim daha once anne gibi hissetmiyorum bi bag kuramadim gibi diyodum hissetmeye basladigimdan beri sanki biraz daha anne gibi hissetmeye basladim
Ben 22 deyim 30 cm 553 gr22. Haftada 426 gram-23 cm çıkmıştı, 26. Haftanın içindeyiz 900 gram- 33 cm olmuş. Haftada ortalama 80-100 gram alması normal bu haftalar için dedi doktorum.
Canım benimde 21+0 gittiğimde 450 gr gibi bişeydi artık hızlı büyüyecekler :)Benim 21. Haftada 400 Gr 33 cm di bebeler güzel gidiyor maşallah
Her anne baba kendinden bir parça dünyaya getiriyor, doğal olarak boy kilo farkı illa ki olacak herkes bunun bilincindedir benim doktorum bana kilosu az diye direkt demişti ki sen ve eşin nesiniz ki nasıl olmasını bekliyorsunuz çok doğru oğlum 3 yaşında hala çırpı gibi ben de öyleydim küçükken eşim de öyleymiş ben çok rahatım o konuda herkes umarım rahat olur rahatsızlık verirse bu durum tabi ki dile getirilsin ve paylaşmayalım bizler deHepinizin evlatlarına maşallah çok güzel büyüyorlar
Herkes haftasına göre başkasıyla kilo kıyası yapıp gereksiz strese girer diye endişe ettim doğrusu.
Yine siz bilirsiniz tabiki ama bana bebeğin kilosu paylaşılmasa daha iyi olur gibi geldi.
Benim için hiç problem değil aslında ama burada endişelenmeye çok müsait bir ortam var diye dedim. Gözlemim bu yönde. Yoksa bende farkındayım sebeplerin ve sonuçların. Doktor normal dediği sürece takılmaması gerektiğini düşünüyorum.Her anne baba kendinden bir parça dünyaya getiriyor, doğal olarak boy kilo farkı illa ki olacak herkes bunun bilincindedir benim doktorum bana kilosu az diye direkt demişti ki sen ve eşin nesiniz ki nasıl olmasını bekliyorsunuz çok doğru oğlum 3 yaşında hala çırpı gibi ben de öyleydim küçükken eşim de öyleymiş ben çok rahatım o konuda herkes umarım rahat olur rahatsızlık verirse bu durum tabi ki dile getirilsin ve paylaşmayalım bizler de
ayyyhh amiiiin saglikla gelsinde ben baska hic bisey istemiyorum insallah banada tam anlamiyla biseyler yuklenirde iyi bi anne olabilirim en azindan ogluma layık bi anne olurumBenim ilk oğlum da uzun gidiyordu şu an 3 yaşında persentilde hep %90larda gidiyor boyu bu da öyle olacak sanırım. Sağlıklı olsunlar da. Bu arada ilk hamilelikte ben de senin gibi hissediyordum, yani hissetmiyordum doğduktan sonra şekillendi hisler duygular değişik bir durumdu. Bence ilk hamilelikte yaşadığın değişimleri anlamaya çalışmak, sağlıklı mı değil mi her şey yolunda gidecek mi diye düşünmekten duygularımıza odaklanamıyoruz. Çok normal bir durum bence. Hatta ilk kucağıma aldığımda içimden geçeni söyleyeyim. Şimdi napıcam ben tamamen benim sorumluluğumda bir can benden bağımsız olamaz hep onunla olucam nasıl yapıcam diye düşündüm. Kısacası afedersiniz ama sıçtım şimdi dedim şu an 3 yaşında 4.5 aylıktan beri çalışıyorum geri kalan tüm zamanımını doyasıya ona ayırıyorum. Yorgunluk, başka bir şey hiç engel olmuyor. Yani sonradan yükleniyor bir şeyler sakın dert etme kendine bu durumdu her şey doğasında yaşanacak ve çok güzel olacak
Ay benim velet bugün kuduruk Ultrasona girdim diye mi yoksa enerjisi mi yüksek anlamadım, sabahtan beri tepiniyor. Artık her vurduğunda kahkaha atmaya başladım, gıdıklanma gibi hissediyorum resmenohhh beeee cok sukur bin sukuuur guzel gunlerini gorelim hep benedee artik oglani bayaaa hissediyorum o yuzden kalp atisi icin bekleyebiliyorum panik atak devrim bitti insalaaaah
Maşallah kuzuyaBen 22 deyim 30 cm 553 gr
Çokta güzel olursun hiiiç merak etme hepimizin kusurları hataları oluyor hiç birimiz mükemmel değiliz annelik zor zanaat. Bir aması var bu konunun o da evladınız için en iyi en güzel anne olduğunuzayyyhh amiiiin saglikla gelsinde ben baska hic bisey istemiyorum insallah banada tam anlamiyla biseyler yuklenirde iyi bi anne olabilirim en azindan ogluma layık bi anne olurum
Bazı günler benimki de fazla hareketli mesela dün ama bazı günler de çok sakin insan tedirgin oluyor o zaman daAy benim velet bugün kuduruk Ultrasona girdim diye mi yoksa enerjisi mi yüksek anlamadım, sabahtan beri tepiniyor. Artık her vurduğunda kahkaha atmaya başladım, gıdıklanma gibi hissediyorum resmen
Dün çok sakindi hatta karnımı falan dürttüm hareketlensin diye, bugün hiç durmuyorBazı günler benimki de fazla hareketli mesela dün ama bazı günler de çok sakin insan tedirgin oluyor o zaman da
Her bebiş bence de kendine özel, gelişimleri de öyleHepinizin evlatlarına maşallah çok güzel büyüyorlar
Herkes haftasına göre başkasıyla kilo kıyası yapıp gereksiz strese girer diye endişe ettim doğrusu.
Yine siz bilirsiniz tabiki ama bana bebeğin kilosu paylaşılmasa daha iyi olur gibi geldi.
Evet benim de öyle oluyor ☺Dün çok sakindi hatta karnımı falan dürttüm hareketlensin diye, bugün hiç durmuyor
Hmden L beden sweet sortlardan aldim rahatti zaten havalar isindi artik cok da uzuna ihtiyac olmaz diye. Oysho dan da hamile tayti ve bisikletci sortu aldim tam beden oldu s giyiyordum normalde sadece gobek icin ayri lastigi oldugu icin gebelik sonrasi da giyerim diye dusundum. Hmde guzel bol tshirtler de vardi. Hamile kulodu da lazim olur diye 2 tane aldim pentiden dogum sonrasi da sezeryan olacagi icin kullanirim o zaman da. Onun disinda normal xl kulot aldim daha rahat ediliyor. Bu elbise de hm de hem disarda hem evde giyilebilir rahatti aklinizda olsunKızlar bol pijama altına ihtiyacım var artık her şey karnımı sıkar oldu, internetten alan var mı hiç? Malum ben çıkamıyorum da