2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Taşıyıcı diye Allah korusun illa ki olacak diye bir şey yok içinizi ferah tutun stres yapmayın bebeğiniz hisseder geçmiş olsun

Benim eltim ve kaynım taşıyıcı 6 aylık bebeği var hamd olsun +olarak kan uyuşmazlıkları var +olarak akrabalar stres yapmamaya çalışın.

eczanede parmaktan 1 saatlik tokluk ölçemezler mi acaba? o da fikir verirdi.

Kızlar idrar kültürü neden öyle çıkmış doktora geldim bekliyorum bakarsa bakacak sonuca

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-18-13-32-26-97_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar idrarda Lökosit esteraz pozitif lökosit değeri 29 çıkmış doktoruma mailden sonuçları attım ama sizce çok mu yüksek bilemedim, bilen var mı acaba bu değerleri

Bişey çıkmaz inşallah kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun

Kızlar e bebeğin kendi markası baby me nin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı nasıl sizce daha önce kullanan var mı
ben toz olanini ve sprey versiyonunu stok yaptim toz olani cok iyimis sprey olaninida anlik beklemesin lekeler diye sıkıcam o yuzedn aldim deterjan olarakta omonun bebekgini stokladim

ben olsam kesin yaptirirdim ama sekerin var diyenlere aslinda hamile oldugunu mu gobusunle hatirlatsan

Teşekkür ederim, olumsuz durumları gördükçe oluruna bırakamadım bu süreçte sanırım veya çok şartladım kendimi. Akışına bırakmak lazım sanırım

Ben yıllar önce yaptığımda çok zorlandım bunda da çok korktum ama koltuğum gibi olmadı çok şükür sende stres yapma Allah'ın izni ile güzel geçer sende atlatırsın

nipt testi yaptirmismiydiniz ordada sma bakiyolar cunku iyi geldiyse korkmayin ama yinede bi sorun olcagini dusunmuyorum icinizi ferak tutun

Biraz akışına bırakıp süreci yaşamak en doğrusu sanırım, belki de gerçekten çok kolay gelecek herşey. Ben kendimi şartladığım için korku başladı bende. Doktorumla konuşacağım ama, belki en azından yanlış bildiğim durumları düzeltir

Canım benimde eşimde çıkmıştı, daha sonra benden de aldılar . Sonuçlar 10 gün içinde çıkmıştı . Sonuç için aramamışlardı ben kendim e - nabızdan takip etmiştim. Çiftlerde birinde olunca sıkıntı olmuyor içini ferah tut

Hemen hemen aynı durumdayım hiç birşeye cesaretim yok korkağon tekiyim diyebilirim hatta ama yıllarımı verdim bu zamanalr için bu güzel duyguyu nasip eden mevlam hayırlı süreç yaşamayı nasip etsin güzel düşün pozitif olmaya çalış bu zamanlar gelemeyecek bir daha o yüzden her saniyemiz önemli bence. Bi bakmışsın cesaretimiz gelmiş normal doğum yapmışız dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…