- 1 Ağustos 2016
- 164
- 164
- 34
- Konu Sahibi palm angels
- #18.161
magnezyum kullanıyomusun cnm tavsıye ederımAfedersin bacak arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
magnezyum kullanıyomusun cnm tavsıye ederımAfedersin bacak arası
Bence de kelebek gibi falan değil baya biri dürtüklüyor gibi. Bazen boş bulunup irkiliyorum biri arkamdan gelim belime dokunmuş gibiBen 20. Haftada net hissetmiştim. Bazen birini duymazsın omzunu parmağıyla dürterya öyle bir his bence
Hiçbir dogum hikayesi okumamak lazım diyor tecrübeli herkes ve de doğum öncesi eğitim almak gerektigini eğer normal doğum yanlısı ise seni sakinlestirir sen merak etme akışına bırakmak lazım. Hepimizde aynı korku heyecan var ⚘️Kızlar günaydın, 2 ay önce doktor değişikliği yaptım. Doğumdan çok korkuyorum, eski doktorum zamanı gelince konuşuruz kafana takma demişti. Şimdi gittiğim doktorum normal doğum yanlısı ve sağlık problemi olmadığı sürece sezeryan doğumu kabul etmiyormuş. Korkuyorum doğumdan, bunu duyduktan sonra iyice gerginlik ve anksiyete başladı bende. Bir akıl verin napayım, 6. aya girdim artık nasıl çözücem bu durumu
Bence gerçekten net olarak ne istediğini biliyorsan ve çok eminsen normal doğumun seni kötü etkileyeceğinden bu noktada kendin için iyi olanı yani doktorunla konuşup durumunu anlatmalısın.Kızlar günaydın, 2 ay önce doktor değişikliği yaptım. Doğumdan çok korkuyorum, eski doktorum zamanı gelince konuşuruz kafana takma demişti. Şimdi gittiğim doktorum normal doğum yanlısı ve sağlık problemi olmadığı sürece sezeryan doğumu kabul etmiyormuş. Korkuyorum doğumdan, bunu duyduktan sonra iyice gerginlik ve anksiyete başladı bende. Bir akıl verin napayım, 6. aya girdim artık nasıl çözücem bu durumu
Ben bi douladan nefes ve gevşeme eğitimi almaya başladım çok güzel taktikler veriyo, rahatlatıyo hatta geçen hafta doğum canlandırma meditasyonu yaptırdı baya duygulandım ağladım falan ve o da 20'li haftalarin doğum korkusunu yenmek için en iyi zamanlar olduğunu söylüyo 30'lara kalınca korku daha da artabiliyomus.Kızlar günaydın, 2 ay önce doktor değişikliği yaptım. Doğumdan çok korkuyorum, eski doktorum zamanı gelince konuşuruz kafana takma demişti. Şimdi gittiğim doktorum normal doğum yanlısı ve sağlık problemi olmadığı sürece sezeryan doğumu kabul etmiyormuş. Korkuyorum doğumdan, bunu duyduktan sonra iyice gerginlik ve anksiyete başladı bende. Bir akıl verin napayım, 6. aya girdim artık nasıl çözücem bu durumu
Hiçbir dogum hikayesi okumamak lazım diyor tecrübeli herkes ve de doğum öncesi eğitim almak gerektigini eğer normal doğum yanlısı ise seni sakinlestirir sen merak etme akışına bırakmak lazım. Hepimizde aynı korku heyecan var ⚘️
Baya boyluymuş bebiş maşallah benimki 25 cm 380 gr çıkmıştı 21.haftadaİlk hamileliğimin kilo boy değerleriyle karşılaştırdım akşam ben o yüzden merak ettim canım dün detaylımız vardı tam 21 haftalık 400 Gr boy 33 mm çıktı önceki hamileliğimde de 22. Haftada girmişim detaylıya 436 Gr 38 mm miş boyu da. bir hafta bile çok şey farkettiriyor demek ki gebelikte onu gördüm
Bilmiyorum işte sadece korku var ve o korkuyu yenemiyorum. Aslında normal doğum sonrası toparlanmak çok daha kolay diyorlar ama çevrem ve duyduklarım sebebiyle ön yargı başladı. Bu aralar ruh halim değişik sanırım belki de oluruna bırakmak lazımBence gerçekten net olarak ne istediğini biliyorsan ve çok eminsen normal doğumun seni kötü etkileyeceğinden bu noktada kendin için iyi olanı yani doktorunla konuşup durumunu anlatmalısın.
Ama diyorsan ki fikrim değişebilir, belki de korktuğum kadar değildir bu durumda da pozitif hikayelerden yararlanabilirsin burada durum tamamıyla senin iyi olmanla ilgili iyi hissetmen, sağlıklı olman her şeyden kıymetli
Evet ya şu an oğlum da hala persentilde %90larda gidiyor bu da öyle olacak herhalde. Kiloda da hep %25 lik dilimdeBaya boyluymuş bebiş maşallah benimki 25 cm 380 gr çıkmıştı 21.haftada
Bende araştırayım olmadı destek alayım bir yerdenBen bi douladan nefes ve gevşeme eğitimi almaya başladım çok güzel taktikler veriyo, rahatlatıyo hatta geçen hafta doğum canlandırma meditasyonu yaptırdı baya duygulandım ağladım falan ve o da 20'li haftalarin doğum korkusunu yenmek için en iyi zamanlar olduğunu söylüyo 30'lara kalınca korku daha da artabiliyomus.
O zaman bence mutlaka normal doğuma fırsat vermelisin profesyonel bir destek, pozitif videolar, doğum hikayeleri işe yarayabilir. Herkes normal doğum yapmak için öyle uğraşıyor kiBilmiyorum işte sadece korku var ve o korkuyu yenemiyorum. Aslında normal doğum sonrası toparlanmak çok daha kolay diyorlar ama çevrem ve duyduklarım sebebiyle ön yargı başladı. Bu aralar ruh halim değişik sanırım belki de oluruna bırakmak lazım
Evet okuyorum sürekli, sezeryan sonrası normal doğum için bile çabalayan insanlar var. 7 kat kesilmek hoş birşey olmasa gerek Olay benim kafamın içinde sanırımO zaman bence mutlaka normal doğuma fırsat vermelisin profesyonel bir destek, pozitif videolar, doğum hikayeleri işe yarayabilir. Herkes normal doğum yapmak için öyle uğraşıyor ki
Kesinlikle öyledir hepimizde olduğu gibi her şey beynimizde bitiyor dikişsiz olmak varken ne gerek varEvet okuyorum sürekli, sezeryan sonrası normal doğum için bile çabalayan insanlar var. 7 kat kesilmek hoş birşey olmasa gerek Olay benim kafamın içinde sanırım
Kadın doğum Dr undan alıyorsun. Telefon numarası varsa arayarak da halledebilirsin. Ya da direk dr una git dün almayı unuttum de uygun görürse yazacaktır.Çalışan hanımlar 24. Haftadan sonra nöbet tutamaz raporu kadın doğum bölümünden mi alınıyor? Ben dün doktora gittim ama almayı unuttum. Bir daha ne zaman randevu bulurum Allah bilir.
Normal doğum sona doğru belli olur. Açılma var mı, bebek kafası aşağı rahme yerleşmiş mi , yüz üstü mü geliyor, kilosu fazla mı, tansiyonun yüksek mi gibi vs vs eğer açılmış ve 10 15 dk da pat diye çıkacak bir bebekse neden normal olmasın ki. İlk gün ayağa kalkıp 2. Gün duş bile alabilirsin. Ben sezeryanda 3 gün ayağa kalkıp adım atmakta zorlandım. Başıma ne geleceğimi biliyorum. Yine de sezeryan olacağım mecburen. Bir problem olmazsa genelde 36. Haftadan sonra normal mi sezeryan mı karar veriyorlar. 38 gibi tekrar bakıp kesinleşiyor. İçinde yenik düşüyorsan Dr una istiğini direk söylemelisin.Kızlar günaydın, 2 ay önce doktor değişikliği yaptım. Doğumdan çok korkuyorum, eski doktorum zamanı gelince konuşuruz kafana takma demişti. Şimdi gittiğim doktorum normal doğum yanlısı ve sağlık problemi olmadığı sürece sezeryan doğumu kabul etmiyormuş. Korkuyorum doğumdan, bunu duyduktan sonra iyice gerginlik ve anksiyete başladı bende. Bir akıl verin napayım, 6. aya girdim artık nasıl çözücem bu durumu
kafanıza çok takmayın normal doğum yanlısı bile olsa zorla normal doğum yapacak değil siz çok ısrar eder korkuyorum derseniz sezaryen de yapar tabi ama ikna etmeye çalışır şartlar uygunsa sadece.Kızlar günaydın, 2 ay önce doktor değişikliği yaptım. Doğumdan çok korkuyorum, eski doktorum zamanı gelince konuşuruz kafana takma demişti. Şimdi gittiğim doktorum normal doğum yanlısı ve sağlık problemi olmadığı sürece sezeryan doğumu kabul etmiyormuş. Korkuyorum doğumdan, bunu duyduktan sonra iyice gerginlik ve anksiyete başladı bende. Bir akıl verin napayım, 6. aya girdim artık nasıl çözücem bu durumu