- 13 Ocak 2017
- 4.102
- 9.823
- Konu Sahibi palm angels
- #17.661
Tamamdır canım teşekkür ederim ❤Benimde ayın 21'inde araya bayram girice benim uzadı.Gittigimde 22 haftalık olucaz.Doktor 20-24 hafta demisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canım teşekkür ederim ❤Benimde ayın 21'inde araya bayram girice benim uzadı.Gittigimde 22 haftalık olucaz.Doktor 20-24 hafta demisti
Teşekkür ederim. Aynı doktordu asistanına sordu önce aynı şeyi söyledi .Ben de öyle düşünüyorum baya detaylı bir şekilde baktı ama bilmiyorum. Artık detaylıda netleşir canım. ☺Çok çok geçmiş olsunçok şükür bebek de sen de iyisin değişmez ama yanlış gördü heralde
Bence bu haftada erkek demişse artık erkeğe alıştırın kendinizi Ve çok geçmiş olsunFark etmez valla. Ama hani ona göre hazırlık yapıyor insan birde yani kızım diye seviyorum .zaten iki kızım daha var :) ayrıntılı da 16 Nisan'da.
Yaaa kız o değilde annem bizdeydi doktora da dedim e anneannesi pembe pembe şeyler aldı diye güldü. Hayır Ultrson cihazı kalitesiz filan da değildi yeni açılan hastane ve en son cihazlardan yani neden yanılır ki onu anlamadım. Bence doktorum geçen hafta ya kafasından attı yada küçük olduğu için o şekilde tahminde bulundu. Bu sefer Kaza olduğu için baya üstünde durdu ayrıntılı baktı Asistanı net gördü. Ben hala şüpheliyim vala.Bence bu haftada erkek demişse artık erkeğe alıştırın kendinizi Ve çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun çok şükür sen de bebekte iyisiniz canımMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun çok şükür sen de bebekte iyisiniz canım
Çok geçmiş olsun atlatmışsınız neyse ki sağ salim cinsiyeti son aya kadar yanlış tahmin eden bile oluyor maalesef, hayırlısı olsunMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Ben yaz meyvelerini henüz almaya başlamadım canım bekleyeceğim mümkünse çok canın çekmiyorsa bekle mevsimini derimKızlar selamlar, ya ben bu pestisit yani meyve sebzelerdeki tarım ilacı kalıntılarını çok takmaya başladım. Şimdi güzel güzel meyveler de çıkıyor hepsi tarım ilaçlı şeftali çilek bunlar listenin nerdeyse em başında, limon elma biber bunlar da listede yani ne yapacağımı şaşırdım çok zararlıymış karbonatlı suda falan bekletiyorum da içine de geçiyormuş meyve sebzelerin onlardan kurtulmak mümkün değil. Siz neler yapıyorsunuz tüketiyor musunuz hoc yemiyor musunuz ? Fikirlerinizi merak ettim.
Yaa valla hepsini çok canim çekiyor :) ama zaten mevsimde alsak da pestisit kullanılıyor işte böceklenme vs olmasın diye tabi her şeyin en güzeli mevsiminde ama artık çıkmaya başladı çoğu şey havalar baya ısındı. Nasıl kurtulacağız bu ilaç olayından bilmiyorum içime hiç sinmiyor.Ben yaz meyvelerini henüz almaya başlamadım canım bekleyeceğim mümkünse çok canın çekmiyorsa bekle mevsimini derim
Canim benim oluyor arada ama dinlenince geçiyor onu takip et dinlenince gecen bir ağrıysa sıkıntı yo diyorlar. Bir de bol su iç idrar yolu enf. Olmasın.Kızlar özellikle sol kasığımda bi ağrı oluyor, böyle yanma gibi çekilme gibi yaşayan var mı?
Canım çok geçmiş olsun ya şimdi iyi misin? Değişebilir de 19da da yanlış görmesi garipMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Canim benim oluyor arada ama dinlenince geçiyor onu takip et dinlenince gecen bir ağrıysa sıkıntı yo diyorlar. Bir de bol su iç idrar yolu enf. Olmasın.Kızlar özellikle sol kasığımda bi ağrı oluyor, böyle yanma gibi çekilme gibi yaşayan var mı?
Ayyy pardon sen kasık demişsin , benimki orda değil .. neyse silmeyeyim , sağ tarafta belinin üst kısmı ağrıyanlara gelsin aşağıdaki :Kızlar özellikle sol kasığımda bi ağrı oluyor, böyle yanma gibi çekilme gibi yaşayan var mı?
21.haftada değişti benimMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Benim bazen yatakta dönerken sağa sola o zaman da ağrım oluyor korkuyorum yaCanim benim oluyor arada ama dinlenince geçiyor onu takip et dinlenince gecen bir ağrıysa sıkıntı yo diyorlar. Bir de bol su iç idrar yolu enf. Olmasın.
Teşekkürler canım arada kasık ağrısı oluyor ama Dr dınlen dedi. İki bebeyle zaten dinlenebilmem mümkün değil. Evet ben de ondan şaşırdım kız demiştiniz ama dedim yanlış görmüşüm dedi gülümsedi asistanı da erkek dedi detaylıya gidince artık net öğrenirimCanım çok geçmiş olsun ya şimdi iyi misin? Değişebilir de 19da da yanlış görmesi garip
Aaaa değişen biri daha sizin neydi cinsiyet21.haftada değişti benim