- 29 Eylül 2023
- 587
- 644
- 32
- Konu Sahibi palm angels
- #17.641
İyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marka değiştirmek de gerekebiliyor. Hepsi her bebeğe uymuyor. O yüzden çok çok alma taraftarı değilim.Ebebek de indirim var ben de öyle düşündüm ama bilemedim. Sleppy bio natural ve prima arasında kaldım, prima da gerçekten fiyatlı.
ayh dmi bende hem boyle dusunuyorum sonra kalp duymadan catlicam diyorum malum hala oglan bana kibar davrandigi icin hissedemiyorum ama pazartesi 1. detaylima giricem oyh vallaHaklisin bir sey bitince baska bir seyin telasina dusuyorz. Umarm bir sknti yasamazsn sen de. Ben 5 haftadr gitmiyorm hic bilmiyorm ne var ne yok. Sanki gitmesem gorunmesem sknti da olamayack gibi
ayh bende oyle diyodumda sleepynin sari kutuda olanini aldim yenidogan olanini icerigi cok guzel geldi bana saf su bambu ve pamuk var sadece listedeBen ilk aylarda islak mendil kullanmayac. Pamukla goturecm cnm
Bende önce kullanıyordum ama bu miyom yüzünden hastanelik olduğum için bıraktım progestan miyomu besliyormuşCanım benimde miyomum var progestan verdi doktor
Seninki keyfinde yavas yavas hareket edio bol bol dinlenio demek ya ben gecen instagramda bir video gordm agresif bebek die anne karninda devamli donup dolanip tepki verio. Sizofreni falan yazmislardi altina ne bilm ya hic arastrmiyorm neler denk gelio banaayh dmi bende hem boyle dusunuyorum sonra kalp duymadan catlicam diyorum malum hala oglan bana kibar davrandigi icin hissedemiyorum ama pazartesi 1. detaylima giricem oyh valla
Canim irfan hocadan randevu aldin mi detayli icin ben aradım sekreteri cumartesi tekrar arayin randevu verelim dediSeninki keyfinde yavas yavas hareket edio bol bol dinlenio demek ya ben gecen instagramda bir video gordm agresif bebek die anne karninda devamli donup dolanip tepki verio. Sizofreni falan yazmislardi altina ne bilm ya hic arastrmiyorm neler denk gelio bana
Cumartesi ye aldm ama bayramdan once aradm belki simdi yerlerinde deildir ondan oyle demistirCanim irfan hocadan randevu aldin mi detayli icin ben aradım sekreteri cumartesi tekrar arayin randevu verelim dedi
Canım çok çok geçmiş olsun.Sukurler olsun bebekte sende iyiymişsin önemli olan iyi olmaniz.Cinsiyet değişimi olmaz.Belki bebeğin pozisyonundan yada ultrason cihazının kalitesinden dolayı yanlış tahminde bulunmuş olabilir.Merhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki
Teşekkür ederim.Yok canım önce asistanına sordu asistanı erkek dedi sonra döndü evet erkek dedi. Hocam iki hafta önce kız demiştiniz dedim yanlış söylemişim dedi. Detaylıda netleşir artıkCanım çok çok geçmiş olsun.Sukurler olsun bebekte sende iyiymişsin önemli olan iyi olmaniz.Cinsiyet değişimi olmaz.Belki bebeğin pozisyonundan yada ultrason cihazının kalitesinden dolayı yanlış tahminde bulunmuş olabilir.
Ayy bu doktorların rahatlığı beni öldürüyor.Haklısınız valla insan kendini ona göre hazırlıyor sonrasi şaşkinlikTeşekkür ederim.Yok canım önce asistanına sordu asistanı erkek dedi sonra döndü evet erkek dedi. Hocam iki hafta önce kız demiştiniz dedim yanlış söylemişim dedi. Detaylıda netleşir artık
Fark etmez valla. Ama hani ona göre hazırlık yapıyor insan birde yani kızım diye seviyorum .zaten iki kızım daha var :) ayrıntılı da 16 Nisan'da.Ayy bu doktorların rahatlığı beni öldürüyor.Haklısınız valla insan kendini ona göre hazırlıyor sonrasi şaşkinlik
Ne yapalım artık saglicakla gelsinler de kiz erkek fark etmez diycez.Ayrrintili ne zaman?
Haklısın hazırlık aşamasında kötü oluyor.4-5 gun daha sabır diyeceksin artık.Ne güzel iki kızın varmış bu da erkek olursa hepsinin tadına varmış olacaksınFark etmez valla. Ama hani ona göre hazırlık yapıyor insan birde yani kızım diye seviyorum .zaten iki kızım daha var :) ayrıntılı da 16 Nisan'da.
Evet canım ☺ bakalım siz detaylı yaptırdınız mı kaçıncı haftada sondu acabaHaklısın hazırlık aşamasında kötü oluyor.4-5 gun daha sabır diyeceksin artık.Ne güzel iki kızın varmış bu da erkek olursa hepsinin tadına varmış olacaksın
Benimde ayın 21'inde araya bayram girice benim uzadı.Gittigimde 22 haftalık olucaz.Doktor 20-24 hafta demistiEvet canım ☺ bakalım siz detaylı yaptırdınız mı kaçıncı haftada sondu acaba
Çok çok geçmiş olsunçok şükür bebek de sen de iyisin değişmez ama yanlış gördü heraldeMerhaba kızlar dün kaza geçirdik. Hastaneye kaldırıldım sancılarım oldu. Çok şükür bebek iyi birde doktor kendi doktorum çıktı bebeğin cinsiyetine de erkek dedi. 19 haftalıkken kız demişti. Yanılmışım dedi. Cinsiyet değişebiliyor mu ki