- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #17.561
Ben de rahat ediyorum yan yatarken falan sırt üstü bile rahatım hakadimi ya ben hala cok rahatim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de rahat ediyorum yan yatarken falan sırt üstü bile rahatım hakadimi ya ben hala cok rahatim
hem kocadan hem gobekten cekiyorum arkadas oglumunda daha bi tekmugunu yemedik sjsjsj oda ruyalarima giriyo artik shshshsBen de öyle uyur-dum kramplar yüzünden şimdi gece yüz defa bir sağa bir sola dönüyorum . Favorim sol Taraf ya sorma benim ilk aldığım yastık beni bile yataktan atar o derece büyük bakalım belki yazın kullanırım onu
Yaaa sana da mı söylediler canım? İki damarda da var dediler bana. Seninki nasıl? Ekstra bişe yap yapma dediler mi? Ben detaylıdan sonra kendi doktoruma göründüm o bişe olmaz merak etme falan dedi ama içim rahat değilBanada aynısını dediler bende oksapar ve coraspin kullanıyorum inşallah sağ Salim atlatalım su süreci
Bana kendi doktorum var dedi ilaç başladı oksapar 6000 bide ecopirin, sonra perinatolog kan akımı normal dedi plesenta kaynaklı olabilir dedi herkes farklı bişey diyor tek bildiğim ilaçlara devam senin doktorun bişey olmaz demiş iyi benimki beni intiharın eşiğine getirdi sürekli ağlattı doktorumu bıraktım sadece perinatologuma devam ediyorum artıkYaaa sana da mı söylediler canım? İki damarda da var dediler bana. Seninki nasıl? Ekstra bişe yap yapma dediler mi? Ben detaylıdan sonra kendi doktoruma göründüm o bişe olmaz merak etme falan dedi ama içim rahat değil
Ben oksapar 4000 kullanıyordum zaten ve coraspin başladım şimdi. Kendi doktorum hiç sorun yok bebek önden bile gidiyor dedi ama bi sorun sonuçta bu. Gerilikler 26. Haftadan sonra olabiliyormuşBana kendi doktorum var dedi ilaç başladı oksapar 6000 bide ecopirin, sonra perinatolog kan akımı normal dedi plesenta kaynaklı olabilir dedi herkes farklı bişey diyor tek bildiğim ilaçlara devam senin doktorun bişey olmaz demiş iyi benimki beni intiharın eşiğine getirdi sürekli ağlattı doktorumu bıraktım sadece perinatologuma devam ediyorum artık
Yarın belli olur insallah yazarım.İnşallah olmaz canım ne zaman belli olacak
Çok şükür benimde haftasıyla uyumlu ama bende korkuyorum ya ilerde gerilik yaşamaktan gerçekten inşallah hiçbir sorun yaşamayız diye umuyorumBen oksapar 4000 kullanıyordum zaten ve coraspin başladım şimdi. Kendi doktorum hiç sorun yok bebek önden bile gidiyor dedi ama bi sorun sonuçta bu. Gerilikler 26. Haftadan sonra olabiliyormuş
Benim de dün karnımın üst tarafında bir gerginlik sertlik vardı bugün geçti. Yarın bakın yüksek ihtimalle geçecektirKızlar selam sol göğsümün altı yani sol karnım üst taraflarda bir ağırlık var sizde de böyle oluyor mu ağrı gibi de değilde ağırlık sertlik gibi
Kızlar Eylül annelerinden geliyorum ultrasonlarınızı hangi hastane de hangi doktora yaptırdınız neydi yaptıranlar bilgi verebili
İlk cocukta benimde vardi iki damardada bana 7.ayda soylemisti hatta 2 hafta geri kalmisti,ama 2700 olarak sag salim dogdu çok şükür,kilosu 3 hafta geri kalmadigi müddetçe sikinti yokYaaa sana da mı söylediler canım? İki damarda da var dediler bana. Seninki nasıl? Ekstra bişe yap yapma dediler mi? Ben detaylıdan sonra kendi doktoruma göründüm o bişe olmaz merak etme falan dedi ama içim rahat değil
Selam ,ben çoo rahat bir insan iken bu 2. Gebeliğimde ciddi kaygılı biri oldum. Bütün testler normal çıkarken bebeğin sorunlu olacağı düşüncesi içimi kemirip durdu ,dualar ediyorum vs kendimi durduramıyorum... İnşallah geçer.Benim ilk lohusalık süreci(kaygı, hüzün) 2 yaşa kadar devam etmişti şükür bitti derken şimdi de 5.ayımda gebelik anksiyetesi boy göstermeye başladı 1-2 gündür var mı sinir bozuntusu artı kaygılanmaya başlayan anneler bu aralar? Ben hormonlara bağladım ama bilemiyorum
Ay zayıf olsun sorun değil sağlıkla doğsun da. Çok sağol canımİlk cocukta benimde vardi iki damardada bana 7.ayda soylemisti hatta 2 hafta geri kalmisti,ama 2700 olarak sag salim dogdu çok şükür,kilosu 3 hafta geri kalmadigi müddetçe sikinti yok
Canım sana çok katılıyorum, benim doktorum internetten lütfen uzak dur diye her gittiğimde uyarıyor beni. Ben bişe olursa söylerim sana diye ama ben kendimi alamıyorum burda KK da bile bi okuyorum birinin bebeğinin kalbi durmuş ya da kötü bişe olmuş o beni çok etkiliyor o günüm hep kaygılı geçiyor. Eşim zaten hiç bakmıyor nete bana da hep kızıyor doktorumuza güvenelim diye ama ben gizli saklı yine bakıyorum. Yarın yurtdışına tatile gıdıcez mesela doktorum lütfen gez kendine zehir etme tatili direnç önemli bi durum değil dese de okuduğum şeyler korkunç nasıl odaklanıcam tatile eşime belli etmeden diye düşünüp duruyorum. Burası bile bizi kötü etkiliyor maalesef bazen.günaydın herkese.
bence bu gebelik kaygısı biraz da internette herseyi sorup okumamızdan kaynaklanıyor.
malum burda google'da grip belirtilerini yazsak, ölümcül hastalık çıkabiliyor:) hem internette çok okuduklarımızdan hem de böyle forumlarda veya instagramda çocuğunun veya kendisinin başına gelen üzücü olayları paylaşan insanları gördüğümüz için sürekli bir kaygı halindeyiz.
gebelikte zaten bir parça kaygı normal, hormonlar tetikliyor. ama bu artık delilik hali.
benim diğer iki gebeliğimde, 10 yıl önce olduğundan bu kadar yoğun internet kullanımı, instagram vs yoktu, bu kadar kaygılı değildim. tabi yaşın da etkisi vardır 25-26 yaşındaydım ama hatırlıyorum neler yaşadık gebelik sürecinde ve şimdi olsa kafayı yiyeceğim şeylere normal bir anne adayının endişeleneceği kadar endişelenip geçiyordum.
oğlumda daha 6 aylıkken kanamam oldu, hastaneye yatırdılar, doğacak bu bebek diye akciğer geliştirici iğneler vs, şimdi olsa kafayı yerim. son dönemlerde suyum sızıyordu, kızımda 2cm rahim açıklığı ile 5 aya yakın bekledim, yani hep riskli durumlar vardı ama ikisi de sağ salim zamanında doğdular çok şükür.
demek istediğim gebelikte ufak tefek sorunlar olabilir, doktor sıkıntı yapmadığı ve telaş etmediği sürece buralardan okuyup delirmeyelim, sakin kalmaya çalışalım. bunun daha doğum sonrası var. inanın o zaman da kaygı devam ediyor annelik sonuçta.
şimdiden kontrol altına almazsak işimiz zor. kendime de sürekli hatırlatıyorum bunları ve zorlanıyorum açıkçası.
çok fazla internetten bişeyler okumama kararı aldım, bir de instagramda vs üzücü hikayelerden uzak durma kararı.
ben kızımda ikili test bile yaptırmamıştım öyle bir rahatlık:) şimdi aman test yaptırdık çok şükür bişey çıkmadı ama ya varsa:)
dilerim hepimiz sağlıklı doğumlarla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız ve ömür boyu da evlatla imtihan etmesin Allah'ım.
Bende de doğum sonrası bebeğe yeterli olabilecek miyim sağlıklı besleyebilecek miyim gibi gibi şeyler. Ek gıdaya geçerken çok zorlanmıştım ilkinde hala zor yer seçer yemekleri oğlum onun vicdan azabı var hala. Bir de şimdiden başladı ben hayatta olmazsam eşim olmazsa bu iki çocuk nasıl büyücek napacaklar diye. Bir deprem oldu ne hayatlar değişti ben de üzülüp üzülüp duruyorum işte böyleSelam ,ben çoo rahat bir insan iken bu 2. Gebeliğimde ciddi kaygılı biri oldum. Bütün testler normal çıkarken bebeğin sorunlu olacağı düşüncesi içimi kemirip durdu ,dualar ediyorum vs kendimi durduramıyorum... İnşallah geçer.
Aynen katılıyorum ben bir süre giremedim buraya mesela o bile fark etti düşünmüyorsun çünkü hayatın akışına kaptırıyorsun kendini bir şekilde. Ama burda onun öyle olmuş ya bana da olursa vs diye çok fazla düşünüyor insan. Her şey kararında güzel çok fazla bakmamak lazım internete gerçekten anksiyeteyi arttırıyor.Canım sana çok katılıyorum, benim doktorum internetten lütfen uzak dur diye her gittiğimde uyarıyor beni. Ben bişe olursa söylerim sana diye ama ben kendimi alamıyorum burda KK da bile bi okuyorum birinin bebeğinin kalbi durmuş ya da kötü bişe olmuş o beni çok etkiliyor o günüm hep kaygılı geçiyor. Eşim zaten hiç bakmıyor nete bana da hep kızıyor doktorumuza güvenelim diye ama ben gizli saklı yine bakıyorum. Yarın yurtdışına tatile gıdıcez mesela doktorum lütfen gez kendine zehir etme tatili direnç önemli bi durum değil dese de okuduğum şeyler korkunç nasıl odaklanıcam tatile eşime belli etmeden diye düşünüp duruyorum. Burası bile bizi kötü etkiliyor maalesef bazen.