2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben anne baba ismi koymaya çok karşı değilim ama yarın bir gün seslenip kızıldığı zaman kendimi sanırım çok kötü hissederim o yüzden duru sade güzel isim olsun isterim anne babam hayatta onun için mi bu düşünceye sahibim bilemedim ama bana mesela Muhammed ismi bile çok ağır gelir kızsan kızamıyorsun bişey diyemiyorsun falan olun gibi

kızlar günaydın ferro sanol kullanıyordum ishal oluyorum diye demir ilacını değiştirdik ferrozinc verdi o da bulantı yapıyor hem de ishalim de geçmedi.bugün uyanır uyanmaz ishal oldum sonra da demir ilacını aldım aldıktan sonra da kustum tam 20 haftayız hiç kusmazdım bişeyler yedim evde de yaşnız yaşıyorum şu anda o yüzden sizlere sormak istedim. bişeyler yememe rağmen başım da dönüyor. önerilerinizi merak ediyorum bir daha kusarsam acile gideceğim

Kızlar bebeğin hareketlerini dün az hissettim panik oldum bugün dikkat edecek sizin bebeğiniz hergun aynı mı ya endişeleniyorum da

Şeker yüklemesi en geç kaçıncı haftaya kadar yapılıyor
şeker yüklemesi 24-28. haftalar arası yapılıyor. 28den sonra da yapılıyor mu bilmiyorum ama. ikili üçlü test gibi bir süresi olduğunu sanmıyorum. bu haftalar arası başlıyormuş anne vücudunda yükselen şekerin bebeğe geçmesi o yüzden bu haftalarda bakıyorlar. öncesinde bakılması anlamsız oluyor. ama sonrasında bakılabilir bence. yine de doktorunuza sorun en doğru bilgiyi o verir.

Kızlar günaydın ben evlenince avrupdan anadolu yakasına taşındım. Ama bu tarafta bi doktor arıyorum pahalı olmayan iyi bi doktor önerebileceğiniz biri var mı? Avrupadaki doktorum iyi ama gidip gelmek zor geliyor artık çok uzak kalıyor git gel 3 saat sürüyor. Anadolu yakasında doktor tavsiyesi bekliyorum kızlar

Arkadaşlar merhaba bugün 18+1 oldum ama hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. Sizler ne zaman hissetmeye başladınız ve nasıldı ? Bebek iyi mi diye merak ediyorum genelde herkes bu haftalarda hissediyormuş

Allah rahmet eylesin anneciğine. Biçok kişi yazmış zaten hepsine katılıyorum canım ben de enerji olaylarına takılıyorum biraz, vefat eden birinin ismini koymak belki ağır gelir diye düşünürdüm ben olsam. Kayınvalide konusundan ben de muzdaripim kötü kalpli bir kayınvalidem yok ama aklınıza gelebilecek her konuda müdahale etmeyi seven sorulmadığı halde fikir belirten karışan bir kayınvalidem var ama nişanlılık dönemim dahil asla buna fırsat vermedim. Şimdi isim konusunda da ona hiç fikrini sormamışken bi anda İpek demeye başladı, yani ismini koymuş gibi. Ki İpek ismi benim düşündüğüm isimlerden biriydi ama ondan bu ismi duyduğum anda asla İpek olmuycak dedim çünkü ben bu ismi koycak olsam yarın öbür gün her yerde ismini ben koydum dicek herkese ve ben bunu hiç istemiyorum bence sen de sırf eşinin gönlü kırılmasın diye kayınvalidenin isteğini kabul etme çünkü en zor zamanında bile sana anneliğini hissettirmemiş yanında olmamış sen ne diye onun gönlünü hoş ediceksin ki. Benim düşüncem böyle olur, her zaman kendimi ve eşimi öncelerim her durumda bu böyledir
kızlar bebisi net hissedenler bu his karinda segirme gibi bi hismiydi 19. haftaya yakin zamanda 18+5 iz suan boyle icerde sanki bisey segirerek geziyo gibi hizli hizli degil ama bi yavas kipirti gibi bi gezme
Evet tam tarif ettiğin gibi canımcım sert tekme gibi hareketler hissetmiyorum henüz, böyle bazen içimde kayıyormuş gibi çoğu zaman kıpırtı seğirme gibi

İyi ki benim kayınvalide İpek demedi çünkü ben İpek koyucam

Geçmiş olsun mide yanmasını bende çok yaşıyorum size tavsiyem soğanı tamamen hayatınızdan çıkarın. Bide gaz yapan yiyecekleri
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çokta severim ve herşeyin içine de soğan konuluyor ama deniyorum olabildiğince bir an önce yaz gelsin de şu aevdiğimiz meyveelr çıksın

Bu hafta randevum vardı da sormayı umuttum 22.haftadayım diğer randevuma gittiğimde 26. Haftaya girmiş olurum kaçırmıyım diye sordum teşekkür ederim

3 lü 4 lü testleri gereksiz görüyor benim Dr. Şeker yüklemesini ilk gebelikte yaptırmadım. Dr um özellikle yaptır demezse yine yaptırmayacağım. Herkes sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah.

Ya kadın bana çok acayip geldi bi öyle konuştu bi böyle benim kilom da var böyle sanki yabanıymışım gibi muamele yapar gibi oldu aslında baya ilgilendi falan ama bilemedim. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…