- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi palm angels
- #16.421
Aynen bende öyleHem orda hemde bazen aşağısında hissediyorum genelde 4 parmak aşağısı falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyleHem orda hemde bazen aşağısında hissediyorum genelde 4 parmak aşağısı falan
Yaa aslında onu arayacaktım siz mi yoksa başka biri mıydı hatırlamıyorum ama biri daha tavsiye etmişti.Bugun bir baktım benim daha önce tavsiye uzerine gittigim perinatalogla beraber çalışıyormuş acaba ayıp olur mu diye dusundum.Daha önceki gittigim perinatalogu doktorum tavsiye etmedi.Bana doktorum Zeki Sahinoglu'nu önerdi nakitte 3250 mi ne dediler bi sor istersen oraya da.
Ayy tamam o zaman dedim niye aşağıda bu çocuk çoksa tatlı yediğimde yada gece yattığımda ben burdayım diyoAynen bende öyle
Ben söylemiş olabilirim ilk hamileliğimdeki sorunları biz onun sayesinde öğrendik.Yaa aslında onu arayacaktım siz mi yoksa başka biri mıydı hatırlamıyorum ama biri daha tavsiye etmişti.Bugun bir baktım benim daha önce tavsiye uzerine gittigim perinatalogla beraber çalışıyormuş acaba ayıp olur mu diye dusundum.Daha önceki gittigim perinatalogu doktorum tavsiye etmedi.
Tatlı falan yedin mi canım yinede yüzünü göstermedi mi? Bende cuma günü gideceğim daha hiç yüzünü görmedim hep cuma günü yüzünü göreceğim diye umut ediyorumkızlar selam herkese ben de bugün detaylı ultrasona girdim bebişin sırtı dönüktü göremedik yüzünü haftay bidaha çağırdı inşallah o zaman gösterir
Gazel2110 canım mehmet irfan hocaya gittim gayet iyiydi ilgilendi baya ben memnun kaldım
Benim de akıntım var bazen de çok, ama normal sanırım yarın kontrolüm var sorucam yazarım burayaSürekli mi oluyor ben regli takvimine baktım bu zamanlar oluyordum ben ve sanırım ondan yoğunluk var sık değil bende aralıklı oluyor doktora sorma şansın varsa sor istersen ben unutmzsam Perşembe günü sorarım doktora yine
Ne iyi oluyor burası bilgi konusunda yaaa vallaBenim de akıntım var bazen de çok, ama normal sanırım yarın kontrolüm var sorucam yazarım buraya
gün içerisinde sürekli değil genellikle sabahları aslında, regl bakmak hiç aklıma gelmedi ona da bir bakarım. Yarın kontrolüm var orada soracağım bakalımSürekli mi oluyor ben regli takvimine baktım bu zamanlar oluyordum ben ve sanırım ondan yoğunluk var sık değil bende aralıklı oluyor doktora sorma şansın varsa sor istersen ben unutmzsam Perşembe günü sorarım doktora yine
Doğrudur bende Mehmet Uludogan a gitmistim tek gebelik için 3700 çoğul gebelik için 4500 demişlerdi.Mecburen bende tekrar oraya gidicem ama bu defa Zeki Sahinoglunu deniycem bakalım.Uygun olursa ben bayram sonrasina birakicam.18 Nisan gibi.Umarim sizde hayırlı güzel haberler alırsınız.Ben söylemiş olabilirim ilk hamileliğimdeki sorunları biz onun sayesinde öğrendik.
Şimdi 5 nisana randevu aldım nakit 3400 dedi kart 3700
Benim 1 2 gündür olunca netten baktım hatta atayımgün içerisinde sürekli değil genellikle sabahları aslında, regl bakmak hiç aklıma gelmedi ona da bir bakarım. Yarın kontrolüm var orada soracağım bakalım
ben daha önce doktoruma da sormuştum normal demişti heralde gene öyle diyecekBenim 1 2 gündür olunca netten baktım hatta atayım
Ben kaç defa sordum hatta test verdim ne olur ne olmaz diye şükür temiz çıktı sonuçlarim işte insan ister istemez tedrigin oluyorben daha önce doktoruma da sormuştum normal demişti heralde gene öyle diyecek
kesinlikle öyle bakalım ben de yarın gene sorarım içim rahat eder umarımBen kaç defa sordum hatta test verdim ne olur ne olmaz diye şükür temiz çıktı sonuçlarim işte insan ister istemez tedrigin oluyor
Regenesis i her gün mü kullanıyorsunuz? Bana doktorum her gün alma şişirir dedi 3 günde bir alıyorumBen hala regenesis max ve oceanın k3d2 damlası başka bir şey vermedi doktorum
aaa unutmuşum hamilelik işte dersin mehmet uludoğana yapılan yorumlar sertti baya, şaşırdım. ben de 16 nisana aldım randevuDoğrudur bende Mehmet Uludogan a gitmistim tek gebelik için 3700 çoğul gebelik için 4500 demişlerdi.Mecburen bende tekrar oraya gidicem ama bu defa Zeki Sahinoglunu deniycem bakalım.Uygun olursa ben bayram sonrasina birakicam.18 Nisan gibi.Umarim sizde hayırlı güzel haberler alırsınız.
yapılan yorumlar doğruymuş bizide bildiği haşlayıp gönderdi.Ben tavsiye üzerine acil gitmistim o yüzden araştırma fırsatım olmadı.Yqpacak bisey yok dünyanın parasını ödeyip gidiyoruz nerde rahat hissedeceksek orayi tercih edicezaaa unutmuşum hamilelik işte dersin mehmet uludoğana yapılan yorumlar sertti baya, şaşırdım. ben de 16 nisana aldım randevu
Amin benim daha 26 nisanda 23 haftalık olacağız o zamanBende devlette yaptıracağım detaylıyı cuma randevum var inşallah sorunsuz sıkıntısız güzel geçer