-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.601
Bende ayni tongaya düştümBenim de 2 oğlum var aslında hiç niyetim yoktu yine erkek olur diye ama eşim çook kız istiyodu sonunda ikna etti beni
İçime kız gibi doğduSızce ne cınsıyetı arkadaslar
Yok canm daha dr kontrolüne gitmedim. Bugün beta 419 çıktıCanım keseyi gördün mü?
Hadi hayırlı olsun :)Yok canm daha dr kontrolüne gitmedim. Bugün beta 419 çıktı
Amin amin inşallah isteyen herkese gönlündeki nasip olur. Bir daha zor çünküBende ayni tongaya düştüminşallah sağlıkla doğarlar da allah nasip ederde kız olurlarsa bide cok iyi olur
Allah bağışlasın. Rabbim ne verirse baş üstüne ama benim için 4.zor inşallah 3.de kızı bulurum, siz de inşallahBiz de ucuncu de aynen bu şekilde oldukerkek verdi rabbim. Ama o kadar yumuşak huylu o kadar tatlısı ki evimizin. Herşeyde var bir hayır , gönül olmayani istiyo
Seninle aramız da 3 gün var ayyy ,Yaş 28
1. Çocuk
Sat 4 kasım
Kese 5+2
Tahmini doğum 10 ağustos
Mardin
Kizzz benim kese haftasını yazmamissinBana doktorum gebyfoll verdi ama bende talasami taşıyıcılığı var aşırı kansızım siz yine doktorunuza sorun.
Ben de bakınca erkek gibi hissettim niyeyseSızce ne cınsıyetı arkadaslar
Meraktayım. İlk çocuk olduğu için sanırım, içimden geçen bir cinsiyet yok. Belki büyüdükçe bir his olur içimde. Bir kalp atışını duyabilsem belki cinsiyet düşünmeye başlarım.Seninle aramız da 3 gün var ayyy ,bakalım bebislerimizin cinsiyeti ne olacak.
26 ilk çocuk sat. 26 Ekim keseyi 5+5 de gördümHanımlar müsait olup gördüğünüzde yaşınızı - kaçıncı çocuk olduğunu - SAT - kese gördüyseniz gördüğünüz haftayı -
kalp atışı duyduysanız duyduğunuz haftayı - varsa hissettiğiniz ya da içinize doğan cinsiyeti - tahmini doğum tarihi - şehrinizi yazabilirsiniz :)
Rabbimin izniyle duyarsın inşallah canımMeraktayım. İlk çocuk olduğu için sanırım, içimden geçen bir cinsiyet yok. Belki büyüdükçe bir his olur içimde. Bir kalp atışını duyabilsem belki cinsiyet düşünmeye başlarım.
İlk sayfada tablo var ya ordanAy valla ben anlamadım bu bilgileri nerden göreceğiz
Palm Angels26 ilk çocuk sat. 26 Ekim keseyi 5+5 de gördüm
Tahmini doğum tarihi .01.08.2024 sivas
Sayfanın en basinda canım. 1. Sayfaya. Orda gozukuyor.Ay valla ben anlamadım bu bilgileri nerden göreceğiz