- 23 Kasım 2023
- 801
- 473
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.561
Yok henüz gözükmedim doktora Perşembe yine kan istediler değere bakıp öyle çağıracaklsr sanırım sen bilirsinCanım kese göründü mü 4+2 yazayım mı?
Canım benim sat 30 Ekim yaş 25 ilk gebelik. Şuan 6+0, 6+3 te doktora gideceğim kese için. Tahmini doğum tarihi 5 Ağustos. Ben Fransa’da yaşıyorumEvet kızlar işyerinde bilgisayar başındayım herkes bilgilerini yazarsa yavaştan doldurayım görmüş oluruz :)
Kendiminkini girdim olmuş mu?
Sat 29 EkimEvet kızlar işyerinde bilgisayar başındayım herkes bilgilerini yazarsa yavaştan doldurayım görmüş oluruz :)
Kendiminkini girdim olmuş mu?
32 yaşındayımSat 29 Ekim
Tahmini doğum tarihi 04.08.2024
Şuan 6+1
Kese göründü
İlk çocuk
Tamamdır haber verirsin canımYok henüz gözükmedim doktora Perşembe yine kan istediler değere bakıp öyle çağıracaklsr sanırım sen bilirsin
kızlaaarr ben de gittim geçen gün öylesine bir hastaneye. vajinal muayene oldum. bir de ne göreyim iki tane kese :) ikiz bebişlerim olucak Allahın izniyle sağlıkla inşallahh. 16 sında asıl doktoruma gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.Hanımlar müsait olup gördüğünüzde yaşınızı - kaçıncı çocuk olduğunu - SAT - kese gördüyseniz gördüğünüz haftayı -
kalp atışı duyduysanız duyduğunuz haftayı - varsa hissettiğiniz ya da içinize doğan cinsiyeti - tahmini doğum tarihi - şehrinizi yazabilirsiniz :)
Yaaa ikiz mii maşallahkızlaaarr ben de gittim geçen gün öylesine bir hastaneye. vajinal muayene oldum. bir de ne göreyim iki tane kese :) ikiz bebişlerim olucak Allahın izniyle sağlıkla inşallahh. 16 sında asıl doktoruma gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.
1. çocuk
son adet tarihm: 29.10.2023
kese 6+1
tahmini doğum: 04.08.2024
istanbul
Ay hayırlı olsun canım çok sevindim ikiz bebiş çok tatlıkızlaaarr ben de gittim geçen gün öylesine bir hastaneye. vajinal muayene oldum. bir de ne göreyim iki tane kese :) ikiz bebişlerim olucak Allahın izniyle sağlıkla inşallahh. 16 sında asıl doktoruma gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.
1. çocuk
kese 6+1
istanbul
Ay ne güzel bir haber gözün aydın canımkızlaaarr ben de gittim geçen gün öylesine bir hastaneye. vajinal muayene oldum. bir de ne göreyim iki tane kese :) ikiz bebişlerim olucak Allahın izniyle sağlıkla inşallahh. 16 sında asıl doktoruma gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım.
1. çocuk
kese 6+1
istanbul
ay inşallahh hayırlı haberler alırsın. rabbim isteyen herkese nasip etsinAy ne güzel bir haber gözün aydın canımbenim de iki tane yolk kesesi var ikiz olabilir dedi geçen hafta doktorum. Bu hafta netleşir inşallah benim de ikizlerim olur
Canım selamHanımlar müsait olup gördüğünüzde yaşınızı - kaçıncı çocuk olduğunu - SAT - kese gördüyseniz gördüğünüz haftayı -
kalp atışı duyduysanız duyduğunuz haftayı - varsa hissettiğiniz ya da içinize doğan cinsiyeti - tahmini doğum tarihi - şehrinizi yazabilirsiniz :)
Yaş 27Şimdi ekliyorum o zaman bunları da herkes yazarken yazarsa doldururum.
Selam canım, ekledimCanım selam
İlk bebeğim
Sat: 5 kasım
Keseyi gördüğüm hafta:4+5
Henüz kalp atışı ve cinsiyet yok
Tahmini doğum:10 Ağustos
-Eskişehir