- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
- Konu Sahibi palm angels
- #14.181
Kutlu olsun hepimizeHepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsunn! ❤❤
Eki Görüntüle 3398116
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutlu olsun hepimizeHepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsunn! ❤❤
Eki Görüntüle 3398116
Bende ayni sekilde ilk hamileligimde ogrendim uzucu bi sekilde kan pihtilasmasi oldugunu,simdi surekli aspirinle devam ediyorum,ayni korku bendede var,bide karnim fazla buyumeyince acaba cocuga kan mi gitmiyo gibi dusunmeyede basliyorum.Merhaba, benim de kan pıhtılaşması bozukluğum varmış genetik olarak bunu bilmiyordum tabii 2 düşükten sonra öğrendik. Şimdi hamileyim çok şükür 17 hafta kan sulandırıcı iğne ilaç kullanıyorum . Sizi çok iyi anlıyorum bizler diğer anne adaylarına göre çok daha tedirginiz. İnanın ben de her gün bir endişe içerisindeyim. Sizi motive edecek bir şeyler söylemek isterdim ama bebeklerimizi kucağımıza almadan sanırım geçmeyecek bu endişe hali. Rabbim ol derse olacak. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sağlıcakla kalın
özel içinHangisi için cano
Zeynep eşimden geldi meva da yeğenim çok istedi anlamıda güzel
Erkek olsaydı ben Alparslan yada Mert Ali çok isterdim nasip kızdan yana oldu
DOĞRUDUR CNMOhhh çok şükür devlette vaemış detaylı ultrason 20ila 24 hafta arası randevu al gel dediler doğrudur değil mi birde kadın doğum değil perinatoloji bakıyormuş öyle mi
Evet aynı ben de, iğne kullanıyor musunuz?Bende ayni sekilde ilk hamileligimde ogrendim uzucu bi sekilde kan pihtilasmasi oldugunu,simdi surekli aspirinle devam ediyorum,ayni korku bendede var,bide karnim fazla buyumeyince acaba cocuga kan mi gitmiyo gibi dusunmeyede basliyorum.
Bu sebeple ben de vermedim. Evet güzel emdi şükür. Ama keşke hem meme hem biberon alsaydı.Dün çocuk doktoru biberon önermediğini söyledi kızlar, kaşıkla verin biberona alışırsa memenizi almaz dedi ona göre çok biberon emzik falan almayın
Benim kızım da ilk günler tutamadı biz de hep kaşıkla verdik ama işe dönünce sütümü biberondan devam ettirdik. İlk zamanlar lazım olmuyor ama gerçektenDün çocuk doktoru biberon önermediğini söyledi kızlar, kaşıkla verin biberona alışırsa memenizi almaz dedi ona göre çok biberon emzik falan almayın
Crocs bence almalısın hamileliktede doğumdan sonrada aşırı rahat oluyor hemde kaymıyorModel bakıyorum canım iki takım alacağım bide crocs terlik mi alsam diye düşünüyorum bir takım gecelik sabahlık bir tanede pijama takımı alacağım sanırım
Yiğit ve Poyraz çok güzelKızlar ben de isim dusundum bugün kız olarak düşünüyorduk hata İkra ondan sonra son zamanlarda Buğlem ismi kulağıma güzel geliyor du şimdi erkek ismi düşünüyorum bir kaç.fikir aldım
Yiğit
Poyraz
Yaman
Asaf bunlar aklımda şimdilik
Olsun biraz hareketle bile hemencecik toparlar. Hamburger falan yerken de mesela eve söyleyip yanına biraz zeytinyagli yeşil salata, bi bardak ayran bile şekeri dengelemeye yardımcı oluyo. Yemek sonrası da en azından evin içinde 50 adım falan atmaya çalışıyorum.Pazartesi sonuç göstereceğim inşallah bşr sorun çıkmaz
Transfer sonrası ve pozitif sonrası pek evden çıkmadım neredeyse full yattım diye bilirim yeme içme dikkst etmeye çalışıyorum sanırım bir iki kere cips yedim ve hamburger yedim ama canım çok istedi millet sağlıklı şeyler isterken benim durum burdan vahim ama daha evime öyle şeyler sokmayacağım dikkat etmem gerekirken bianda boşladım kendimi zaafım yüzünden
Evet ikizler maşallah siz bende de şansliymissiniz.Kiz mi erkek mi?ayyy ikiz miydi sizin cok guzel :) bana da 11+1 de doktorum soyledi cinsiyeti ben sormadan
Evet memeyi daha iyi alırmış öyle diyorlarBu sebeple ben de vermedim. Evet güzel emdi şükür. Ama keşke hem meme hem biberon alsaydı.
merhaba kan değişimi testi nasıl hesaplanıyorÇin , kan değişimi ikisi de kız çıkmıştı doğru çıktı bende yüzükle şu bıçak makas olayında erkek çıktı
merhaba kan değişimi testi nasıl hesaplanıyor
denedim tutmadı kızım olucak :) Allah nasip ederseTazelenen Kana Göre Cinsiyet Hesaplama | Hamilelik Blog
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Burdan hesaplayabilirsiniz
Böyle şeylerin kesinliği yok tabiki çokta inanmamak lazım benimde şansa tuttudenedim tutmadı kızım olucak :) Allah nasip ederse
Şimdi tavsiye vericem ama yapabiliyormuyum hayır sadece bildiklerimi paylaşmak adına yaziyorum kuzum paketli gıdalar ekmek makarna pilav kuru meyvelerden biraz uzaklaşmak gerekebilir tabiki soylemek kolay inşallah bu süreci de böyle kolaylıkla geçiririzGünaydın kızlar benim dün kontolüm vardı ya kanla idrar testi istediler normal rutin dediler glikoz 129 çıkmış nasıl dikkat etmeliyim bu duruma yaaa görünce üzüldüm baya
Yaa terbiyesizler her yerde aynı malesef. Aynı şeyi banada yapıyorlar sürekli kalçan büyüdü yüzünün güzelliği gitti diyorlar çok ayıp ben artık tersliyorum diyenleriBugün isyerinden bir teyze cinsiyeti sordu kız dedim anladım ama ben almış güzelliğini diyo halbuki birsey yok yani ne cahil moral bozucular..