- 25 Kasım 2023
- 220
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.341
Hayır 20 aralıkta kalp atışı için randevum10 mm kese kaliba , sizinkinde baska sayilarda var emin olamadim o yuzden canim , kalp atisi duydunuz mu
Bebis göründü mu sendeEki Görüntüle 3348688
Burası oluyor sanırım 6 haftalık boyut hangisi oluyor ?
GS yazan karşılığı 10.5 mm yazan yerEki Görüntüle 3348688
Burası oluyor sanırım 6 haftalık boyut hangisi oluyor ?
Sanırım bu hafta bizim son adet tarihimize göre hesaplanmış benim ultrason kağıdında 8w1d yazıyor. Benim son adet günüme göre 8+1 olması gerekiyor ama gerçekte 6+4sag alt kosede yaziyor benimkinde hem haftasi hem boyutu
Bence gayet iyi yükselmiş düşük olduğunu nerden çıkardınızHanımlar beta hcg nin yavaş yükselmesinin nedeni ne olabilir? Sat 1 kasım aynı olan arkadaşların binlerde benim 1 Aralık 23,
5 Aralık 119, 8 aralık 423 olarak ilerliyor
2 gunde 2 katı yükselmesi lazım sizinkide gayet iyiKeseye göre
Bence gayet iyi yükselmiş düşük olduğunu nerden çıkardınız
Ben keseye göre hesaplıyorlar diye biliyorum doktordan doktora da değişiyor gerçiSanırım bu hafta bizim son adet tarihimize göre hesaplanmış benim ultrason kağıdında 8w1d yazıyor. Benim son adet günüme göre 8+1 olması gerekiyor ama gerçekte 6+4
Arkadaşınız ile sizin yumurtlama gününüz aynı değil çünkü:)Hanımlar beta hcg nin yavaş yükselmesinin nedeni ne olabilir? Sat 1 kasım aynı olan arkadaşların binlerde benim 1 Aralık 23,
5 Aralık 119, 8 aralık 423 olarak ilerliyor
Düşük değil yavaş ilerlemesini nedenini anlayamadımKeseye göre
Bence gayet iyi yükselmiş düşük olduğunu nerden çıkardınız
Bir kese daha derken ikizden mi şüphelendi acaba? Hayırlı olsun canım boş gebelik olmadığı netleşmişKızlar bugün kontrolüm vardı 6+4 . Kalp atışı için doktor yine erken dedi. Boş gebelik değil yolk sac çok net görünüyor. şu an bir kese var (artık başka ne gördüyse) 10 gün sonra bir kese daha görebiliriz dedive kesem kenardan ortaya doğru kaymaya başlamış
Teşekkür ederimBir kese daha derken ikizden mi şüphelendi acaba? Hayırlı olsun canım boş gebelik olmadığı netleşmiş
Çok sevindim canım hayırlı olsunTeşekkür ederimEvet ikiz gebelik olabilirmiş
Yaaa hayırlı olsunTeşekkür ederimEvet ikiz gebelik olabilirmiş
Hayırlı olsun. Hep güzel haberler alın inşallah.Kızlar bugün kontrolüm vardı 6+4 . Kalp atışı için doktor yine erken dedi. Boş gebelik değil yolk sac çok net görünüyor. şu an bir kese var (artık başka ne gördüyse) 10 gün sonra bir kese daha görebiliriz dedive kesem kenardan ortaya doğru kaymaya başlamış
Maşallah.Teşekkür ederimEvet ikiz gebelik olabilirmiş