-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.381
Kan uyuşmazlığı nasıl oluyor kızlar benim bildiğim sadece Rh değerlerinden anlaşılıyor öylemi acabaDün kan ve idrar verdim. Tam kan bakıldı TSH ve kızamık gibi hastalıklara karşı antikor var mı yok mu ona bakıldı. Eşimle kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yapıldı. İdrarda ise enfeksiyon filan var mı bakıyorlar. Enfeksiyon çıktı ama ilaç veremem şu an dedi
evet kadin negatif ermek pozitif olunca oluyorKan uyuşmazlığı nasıl oluyor kızlar benim bildiğim sadece Rh değerlerinden anlaşılıyor öylemi acaba
Benim bi anda başladıBenimde yeni yeni başladı çok zorlarsa bende kullanmayı düşünüyorum
Merhaba :) benimde kese göründü bugün ama kalp atışını duyamadık, 5 haftalıkmış minik :) 19 Aralık ta gidicem kalp atışı içinSelam kızlar :) biz de bugün hem keseyi hem bebeği gördük. Pıt pıt kalp atışını da gördük ekranda dr gösterdi ama duyulmadı çok küçük olduğu içinsalıdan sonra gel rahat rahat duyulur gördük zaten ekranda da dedi. Perşembe gideceğim tekrar
Gözünüz aydınSelam kızlar :) biz de bugün hem keseyi hem bebeği gördük. Pıt pıt kalp atışını da gördük ekranda dr gösterdi ama duyulmadı çok küçük olduğu içinsalıdan sonra gel rahat rahat duyulur gördük zaten ekranda da dedi. Perşembe gideceğim tekrar
Maşallah canım sağlıkla büyüsün inşallahSelam kızlar :) biz de bugün hem keseyi hem bebeği gördük. Pıt pıt kalp atışını da gördük ekranda dr gösterdi ama duyulmadı çok küçük olduğu içinsalıdan sonra gel rahat rahat duyulur gördük zaten ekranda da dedi. Perşembe gideceğim tekrar
5+5 :)Gözünüz aydınkaç haftalık
Progesterona düşük önlemek amacıyla mı verdi canımKızlar bugün kesemi gördümm çok şükür5+1 im kahverengi akıntım olduğu için 10 gün yatış ve progesterona başladı dr pazartesi tekrar çağırdı kesem büyümüş mü diye bakılacak
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar :) biz de bugün hem keseyi hem bebeği gördük. Pıt pıt kalp atışını da gördük ekranda dr gösterdi ama duyulmadı çok küçük olduğu içinsalıdan sonra gel rahat rahat duyulur gördük zaten ekranda da dedi. Perşembe gideceğim tekrar
Kullanın bence. Bazen hekimler önlem olsun diye veriyorlar.Kızlar merhaba,bugün doktor kontrolüm vardı. Düşük riskim vs yok. Herşey normal ama doktorum her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazdı. Sizce kullanmalımıyım?
Akıntıyı görünce önlem amaçlı dedi düşük riskine karsıProgesterona düşük önlemek amacıyla mı verdi canım
Evet canım. Anne adayı negatif baba adayı pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Bu ilk gebelikte genelde sorun teşkil etmiyor ama 2. Gebelik için çok mühim. İğnesi var kalçadan ya da bacaktan yapılıyor. Hekim ne zaman uygun görürse yapılıyor.Kan uyuşmazlığı nasıl oluyor kızlar benim bildiğim sadece Rh değerlerinden anlaşılıyor öylemi acaba
Evet canım. Anne adayı negatif baba adayı pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Bu ilk gebelikte genelde sorun teşkil etmiyor ama 2. Gebelik için çok mühim. İğnesi var kalçadan ya da bacaktan yapılıyor. Hekim ne zaman uygun görürse yapılıyor.Kan uyuşmazlığı nasıl oluyor kızlar benim bildiğim sadece Rh değerlerinden anlaşılıyor öylemi acaba
Her hekim farklı yazdıysa kullanın. Doktorum düşük riskin var sadece dikkat et dedi ama dindar bir hekim olduğu için ilaç yazmamayı tercih etti.Kızlar merhaba,bugün doktor kontrolüm vardı. Düşük riskim vs yok. Herşey normal ama doktorum her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazdı. Sizce kullanmalımıyım?
dr kullan dediyse kullan tabi kiKızlar merhaba,bugün doktor kontrolüm vardı. Düşük riskim vs yok. Herşey normal ama doktorum her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç yazdı. Sizce kullanmalımıyım?
Canım bende aynı testleri verdim bizde de kan uyuşmazlığı var. Senin ilk bebek mi ?Dün kan ve idrar verdim. Tam kan bakıldı TSH ve kızamık gibi hastalıklara karşı antikor var mı yok mu ona bakıldı. Eşimle kan uyuşmazlığımız var indirekt coombs testi yapıldı. İdrarda ise enfeksiyon filan var mı bakıyorlar. Enfeksiyon çıktı ama ilaç veremem şu an dedi
Bizde var kan uyuşmazlığı 28. Haftada ve doğumda iğne yapacağım dediEvet canım. Anne adayı negatif baba adayı pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor. Bu ilk gebelikte genelde sorun teşkil etmiyor ama 2. Gebelik için çok mühim. İğnesi var kalçadan ya da bacaktan yapılıyor. Hekim ne zaman uygun görürse yapılıyor.