- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 36
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.321
canim doktoruna danis muhakkak ilac verecektir muhtemelen , benim daha baslamadiKızlar mide bulantısı için ne yapıyosunuz 2 gündür süründürüyor beni
Benim daha başlamadı bulantım. 7. haftada başlayabilir dedi doktor. Doktorun ilaç yazar çekmekten iyidir. Bende en çok uyku göğüs büyümesi var.Kızlar mide bulantısı için ne yapıyosunuz 2 gündür süründürüyor beni
Editöre özelden yazın isterseniz devretsin birinizeEvet yaa ne zaman olacak bu işlem?
Ay keşke ben beceremem beceren biri alırsa daha iyi olurevet ya biri gonullu olsa keske .
Yazayım hafta içi işyerinde bilgisayardan girebilirim.Editöre özelden yazın isterseniz devretsin birinize
Ne Güzel olurYazayım hafta içi işyerinde bilgisayardan girebilirim.
Kese boyutunu doktorunuz mu söylüyor yoksa ultrasyon görüntüsünde yazıyor mu kızlar4+6 yım canım kese boyutu 4.3 tü sanırım emin değilim
ultrasonda yaziyor canim, benimki de 5.8 mmKese
Kese boyutunu doktorunuz mu söylüyor yoksa ultrasyon görüntüsünde yazıyor mu kızlar
Neresinde yazıyor kağıdınultrasonda yaziyor canim, benimki de 5.8 mm
Tam olarak nerde yazıyor yada ne olarak geçiyorultrasonda yaziyor canim, benimki de 5.8 mm
foto atayim bi dakikaNeresinde yazıyor kağıdın
İnşallah güzel şeyler duyarsınız doktorunuzdan. Ben kontrolümü sabırsızlıkla bekliyorum.Kızlar yarın doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüm bana dua edin
sag alt kosede yaziyor benimkinde hem haftasi hem boyutu
10 mm kese kaliba , sizinkinde baska sayilarda var emin olamadim o yuzden canim , kalp atisi duydunuz muEki Görüntüle 3348688
Burası oluyor sanırım 6 haftalık boyut hangisi oluyor ?