- Konu Sahibi palm angels
- #13.561
bayılacak gibi oluyorum ben de tüm vücudum uyuşuyor hatta ellerim buz gibi oluyorBöyle bayılacak gibi oldum dün çok korktum sende de o şekilde mi oluyor yoksa baş dınmesi gibi mi canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayılacak gibi oluyorum ben de tüm vücudum uyuşuyor hatta ellerim buz gibi oluyorBöyle bayılacak gibi oldum dün çok korktum sende de o şekilde mi oluyor yoksa baş dınmesi gibi mi canım ?
Sivas kelle pöç imiş ismi demetevlerde kendi kasabıymış sahipleri bi gidip yicem orda ☺aaa neresiymis
normalde çok hızlı kilo alırım ama kusmalarım yeni durdu yoksa şimdiye bir sürü kilo almıştım :)Ayy negüzel ya kilo almamşsn
Göğüs Dr yazdı ben kendi Dr uma gösterdim öyle kullanıyorum maalesef çok ağır geçiriyorum bunları yazmak zorundayım dedi ama ben soğuk algınlığı ve antibiyotik kullanıyorum sadece diğerlerini okudum prospektüs vazgeçtimBu ilaçları kadin doğumcu mu yazdı acaba o yazmadıysa kullanmadan önce doktorunuza danışın bence enfluvir bayağı ağır bir ilaç çünkü.
Benim de çok başım ağrıyor,eşim masaj yapıyor şakaklarıma biraz . Normal diyorlar hamilelikteSürekli baş ağrısı yaşıyorum arkadaşlar sizde de varmı böyle bir durum ya ilaç almak istemiyorum ama dayanamadığım da mecbur parol içiyorum oda Allâh versin dua etsem daha etkili zaten bide acı biber kremi kullanıyorum şakaklarima sürüyorum ama yinede her gün bu baş ağrısını çekmekten çok sıkıldım artık bunun için bişey yapan var mi yada benim gibi olanınız var mı acaba? Neler yapilabilir ya hamileliğin en sevmediğim yani bu hasta oluyorsun ama ilaç kullanamıyorsun biraz bunaldım bu durumdan açıkçası.
Kendi Dr uma gösterdim kullanabilirsin dedi bana. Sizler böyle deyince kafam karıştı kullanmasam mıÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın. Benim eşime domuz gribi olduğu için doktor enfluvir yazmış bu direkt influenza nın ilacı diyip. Ağır bir ilaç değil mi acaba bir sakıncası yoktur dimi kullanmanızda?
Bende cumartesiye kadar dayanabilirsem sorayım gidince ilaç versin kabulum valla yeterki düzelsin ne zor bir illet bu o kadar hareket ediyorum su içiyorum yokCanım ay i sorun bende 13. Hafta da başlamıştı. Ne yesem.bana mısın demedi. Mecburen 16. Hafta da genel cerrahi ve kadın doğuma gittim. İlaç yazdı. Kullanma da bir sikinti yok kullan daha kötü olmasın ilerleyen haftalar da dedi. Oralac şurup verdi. Bir de krem.
Allah yardımcın olsun. Benimde 8-6 yaşındalar tüm sorumlulukları bende yıpranıyor insan ve işe gitmek de cabası . Bakalım 3. Nasıl büyüyecek inşallah kolay bebekler olsunlarOfff valla dinlenmek çok zor ben bu hamilelikten hic bisey anlamadim karnımdaki sabiye çok üzülüyorum ilkte de ikinci de de hamileliğimin tadını ala ala geçirmişim bunu anladım 3. Çocuk olunca bedenen ve ruhen çok yıprandığımı hissediyorum birinin dersi okulu dikkat eksikligi birinin 3 yaş sendromları ev düzeni eşin işi gelmesi gitmesi yemeği bilmem neyi derken kendime ayıracak 5 dakikamın olmadığını farkettim geceleri yastığa kafamı koyduğumla nasıl uyudugumu hatırlamıyorum dayak yemiş gibi kalkıyorum resmen gurbette olunca kimseden medet de umulmuyor ki napcağımı sapıtmış durumdayım
Doktoruna güven o zaman canım bizim onlar gibi bilgimiz yok sonuçta, sen iyi olcaksın ki bebeğin de iyi olsun içini ferah tutKendi Dr uma gösterdim kullanabilirsin dedi bana. Sizler böyle deyince kafam karıştı kullanmasam mı
ayh bende not aldim bende gidicemSivas kelle pöç imiş ismi demetevlerde kendi kasabıymış sahipleri bi gidip yicem orda ☺
oouyh ben cosmusum devam etmiyim bari aldiklarimi dun hurclayim dedim 2 hurc etti su ikeanin buyuklerinden bence seninki normal ama body cok gidiyomus ben daha kisa kollu hic almadimKızlar
1 tane 5 li hastane çıkışı ( uzun kol ) ,
1 tane 0-1 ay tulum ,şapka + zıbın -takım ,
1 tane kısa kol zıbın + şapka + alt- takım
5 tane 0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı body . Yeni doğan için bunları aldım . Yeni doğan olarak daha fazla almam gerekiyor mu sizce ? Hastane çıkışı uzun kollu , birde uzun kollu tulumla toplam yeni doğan iki tane uzun kollu olacak , bunları da hastane çantasına koymayı başka almayı düşünmüyorum . Tecrübeli yaz anneleri ne diyorsunuz
iyi yapmisin prensesini hem gorup hem netlemissin oohhh bendede tam tersi eksi yiyip durdum acaba ihtiyac neyse vucut onumu cektiriyo kiKizlar bugun 4 haftayi bekleyemedm 15+1 de muayeneye gittim kesin kiz dedi. Cok sevindm rabbim saglkla nasip etsin.akintm icin tekrar fitil yapti. Sogk algnligim oldugu icin crp bakmadm yuksek cikar zaten akintidan mi anlayamayiz die.
Bir de hep tatli istiyorm dayanamiyorm paketli gidalar dahil kek cikokata cips ne varsa yiyorm. Hep tatli seyler tuketesm var. Napacam ya. Oglmda hic tatli cekmezdi cnm
Ben de hep öyle oturuyorum ama galiba hamilelikte varis yapıyor canım öyle duymuştumKızlar otururken bacak bacak üstüne atmayın diyorlar hurafe mi sizce? Ben hep öyle otururum çünkü
Bende ilk cocugumda 10lu, 5li hastane çıkışı, tulum gibi aldım çabuk büyür diye çok birsey almamıştım bebek doğdu kalakaldım kusuyorlar sürekli derken yetmiyor uzun kolluyu çoğaltabilirsiniz yaz bebeği olsada kısa giydirilmiyor 2li takımlardan 3tane falan daha olması rahat oluyorKızlar
1 tane 5 li hastane çıkışı ( uzun kol ) ,
1 tane 0-1 ay tulum ,şapka + zıbın -takım ,
1 tane kısa kol zıbın + şapka + alt- takım
5 tane 0-3 ay kısa kollu çıtçıtlı body . Yeni doğan için bunları aldım . Yeni doğan olarak daha fazla almam gerekiyor mu sizce ? Hastane çıkışı uzun kollu , birde uzun kollu tulumla toplam yeni doğan iki tane uzun kollu olacak , bunları da hastane çantasına koymayı başka almayı düşünmüyorum . Tecrübeli yaz anneleri ne diyorsunuz
Maalesef bende öyle oluyorumbayılacak gibi oluyorum ben de tüm vücudum uyuşuyor hatta ellerim buz gibi oluyor
Tamam canım bakacağım teşekkürlerNatura balance 9 numara kullanıyorum ben canım. Bio magic te kullanabilirsin aynılar
Canım bende kısa ve yarım kol alacağım ana bebekler çok kusuyor biraz fazla almayı düşünüyorum. Bide sizce pijama takımı mı yoksa tulum mu daha çok giyilir ? Hızlı büyüyor ayaklı tulumlar çok kullanışlı değil bence ama çevremde herkes tulum diye tutturuyor hangisini alsam kararsızım ??oouyh ben cosmusum devam etmiyim bari aldiklarimi dun hurclayim dedim 2 hurc etti su ikeanin buyuklerinden bence seninki normal ama body cok gidiyomus ben daha kisa kollu hic almadim