- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi palm angels
- #13.241
Canım yazıları okudum yeni gördüm çok geçmiş olsun sakın kendini üzme canım kötü şeyler düşünme kendini bebeğini strese sokma bu çözüm değil bende kızımda çok sıkıntı çektim İnanlı doktorum bebek ve anne arasında seçim yapabileceklerini söylemişler aileme ve ben bunu yeni biliyorum ama ben ve bebişim direndik daha güçlü çıktık savaştık sağ salim kucağına aldım ve herşey bitti sende sakın kendini salma saldigin an bebeğin de savaşmaktan vazgeçer biz senin yanındayız tıp bu herşeyde çare var eski zamanda olsaydık ne yapardık yine bziim mucizelerimiz var sadece bebeişinle iyi günler dsun. Ne yapman gerekiyorsa onu yap biz senin yanındayız maadi manevi Allah hiç bir anneyi evladı ile sınamasınvalla bugunden sonra galiba gucumu kaybettim her dakika icimden aglayasim geliyo tutamiyorum kendimi ben dayanirsam oda dayanir diyorum susuyorum ama yok yani suan ne dinlenmem lazim ne bisey senin elinde olmayan seylerde var yapabilcegin hic bisey yok bekliyceksin ve sık takip dedi allah cocuklarimizla sınamasın bebeklerimize en ufak bisey olmasin insallah