- 22 Temmuz 2023
- 723
- 452
- Konu Sahibi palm angels
- #12.321
Geçen gün benim de kanadı hatta genzime dolmuş uyurken sonra ağzımdan çıktı kanlar ödüm patladı doktora gittik apar topar. Burun kanaması olabiliyormuşKızlar benim sürekli burnum kanıyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gün benim de kanadı hatta genzime dolmuş uyurken sonra ağzımdan çıktı kanlar ödüm patladı doktora gittik apar topar. Burun kanaması olabiliyormuşKızlar benim sürekli burnum kanıyor ya
Genellikle 6/7 çok nadir 8Küçük tansiyon önemli küçük tansiyonunuz kaç çıkıyor? Benim de arada kanıyor çok takılmadım tansiyonu da doktora sordum küçük tansiyon siniri 9 dedi.
Ayy çok kötü olmuş bende bugün kanadı sırt üstü yatıyordum sanki boğazım tikanmisti burnum akıyor sandım içimde çektim.tikandim.kalktim her yer kan oldu bugün iki defa kanadı banyo yaparkenGeçen gün benim de kanadı hatta genzime dolmuş uyurken sonra ağzımdan çıktı kanlar ödüm patladı doktora gittik apar topar. Burun kanaması olabiliyormuş
Eğer kanama devam ederse kulak burun boğaz'a gidin.Ayy çok kötü olmuş bende bugün kanadı sırt üstü yatıyordum sanki boğazım tikanmisti burnum akıyor sandım içimde çektim.tikandim.kalktim her yer kan oldu bugün iki defa kanadı banyo yaparken
Anladım canım inş tekrarlanmaz. Tansiyon iyiyse sanırım sorun değil böyle olanlar varmış. Bence zaman ver şuan çok takma kafana birkaç kere daha tekrarlarsa doktora gidersin olmadıNormal.burun kanaması bazende afedersin sanki et geliyor
Kontrole gidince sorarımAnladım canım inş tekrarlanmaz. Tansiyon iyiyse sanırım sorun değil böyle olanlar varmış. Bence zaman ver şuan çok takma kafana çok sıklaşırsa doktora gidersin
Öyle yaparım yemin ederim çok komik.ya hem burnumdan kan geliyor hem kahverengi akıntı geliyor bende kan çok her yerden.fişkırıyorrEğer kanama devam ederse kulak burun boğaz'a gidin.
Yok ben acele ettim açıkçası. Kış sezonu diye üç beş parça hoşuma gidenleri aldım. Ama dediğim gibi hemen yazın giyeceği şeyler olmadığı için öyle hevesimden aldım. Seneye daha detaylı alışverişler yapılır tabi.Ben daha almadım valla çok geriden mi geliyorum bi yandan erken geliyor bi yandan geç mi kalıyorum almalı mıyım hissi
Merhaba ikinci ile şimdiki arası ne kadar yine yakın mı acaba diye merak ettimBen büyük kızım 6 aylıkken gebe kaldım 2 ci kıza onuda 35 haftalık aldılar yani erken aldılar iç dikişlerde sıkıntı olmuştu sık sık doktor kontrolünde olacaksın hiçbir sorun olmaz canım kafana takma
Arasında 15 ay var galibaMerhaba ikinci ile şimdiki arası ne kadar yine yakın mı acaba diye merak ettim
Çok geçmiş olsun doktorum bana ıhlamur ve zencefil tavsiye etmişti.Bol sıvı dinlenme ve bol meyve ile atlattım çok şükürHanımlar ben grip olmuşum çok kötü burnum gözüm yanıyor feci baş ağrısı var ne yapmalıyım
secerken detaylida iyi bi doktor secmeye calis cunku artik onumuzde dogru duzgun bi detayli bi seker yuklemesi kaldi ne olur ne olmaz salagin birine denk gelirsin parlama girur korkutur seni ama sadece kalsiyum birikmesidir hastaliktan degildir stres oldugunla kalirsinDoğru söylüyorsun çok erken olmasındansa daha iyi gittiğimizde daha büyümüş olur bebiş içim rahatladı. Birde başka bir özel hastaneden fiyat aldık o daha uygun belki ona gideriz dedik
Geçmiş olsun darısı başıma ama dinlenmek ne mümkün iki küçük çocukla evde ödevleri de cabasıÇok geçmiş olsun doktorum bana ıhlamur ve zencefil tavsiye etmişti.Bol sıvı dinlenme ve bol meyve ile atlattım çok şükür
Ay zaten ilk yaşadığımdan sonra hep endişe içindeyim öyle birine denk gelmem inşallah. Doktorumun önerdiği kişinin yorumları çok iyi 3800 o. Bide diğer özel hastaneye gelen varmış onunla ilgili yorum bulamadım o da 2600secerken detaylida iyi bi doktor secmeye calis cunku artik onumuzde dogru duzgun bi detayli bi seker yuklemesi kaldi ne olur ne olmaz salagin birine denk gelirsin parlama girur korkutur seni ama sadece kalsiyum birikmesidir hastaliktan degildir stres oldugunla kalirsin
Benim sanki sırtımdaki kasları bağlamışlar gibi ağrıyor. Ananem gibi sürekli masaj yaptırıyorum evde kimi bulursamKızlar sırt ağrısı çeken var mı 15. Haftadayım
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimizHayırlısi.olsun inşallah sağ salim kucağına al canım
Sırt mı tam kestiremiyorum ama benim çok ağrıyor yaKızlar sırt ağrısı çeken var mı 15. Haftadayım