- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.201
Allahın mucizesi işte nasip edince bir şekilde birşeyler oluyor. Nerden almıştın dün sipariş verdim bir yerden bende inşallah faydası olurEvet yukseltilmez ve her adet döngüsünde biraz daha azalırmış diye duydum bende. Ama dediginiz gibi yukseltebilenler var nasıl oluyorsa bitkisel biseylerle. Ben 2 aydır arı propolis kullanmaya başladım hayırla beraber içinde arı sütü vs var bi çok bişey macun. Inşallah faydasını görebilirim bende bilmiyorum olur mu olmaz mı ama denemenizde fayda var bende denemek istedim. Aldığım yerde alıp da hamile kalanlar olmuş o yüzden denemek istedim isim zaten şu an mucizelik benim tamamen Allaha kalmış
hiç bulantı yaşamadan doğuranlar var ya onlardan oluruz inşallahsadece sabah olursa şanslısın...bu haftalarda başlıyor mide bulantıları
Ben ilk hamileliğimde ne bulantı ne tiksinme hiçbirşey yaşamadım :)hiç bulantı yaşamadan doğuranlar var ya onlardan oluruz inşallah
İnşallah hasta olmazsiniz canım bununla geçmiş gitmiş olsun inşallahSimdi sizin halinize sukur edecek bisey anlaticam.hamile oldugumu bile bilmiyodum yaklasik 1 haftadir cay icmeye balkona cikiyorum oturuyorum ben niye ciktim diyorum aaa cay icicektim diyorum bakiyorum cay yok neden mutfakta tezgaha koymus balkona cikmisim, yada gunde 4-5 kez telefonumu kaybedip esime arattiriyorum en son dun gece nirvana oldu oda cok soguk klimanin derecesini yukseltelim dedim esimde uyku sersemi kumanda sifonyerde dedi bende aldim ayar yaptim ama sanirim cocuk beynimle beslendigi icin klimayi soguga almisim oglum cis yapmis sabaha karsi usumus uyanmis esim desen agzi burnu dolu insallah kimse hasta olmaz halinize sukur edin diye yaziyorum maalesef pirt yapmak hamileyken cok masum geliyo artik
Gözün aydın canım. Bana da doktor hiç progesteron bakmadı içini ferah tut. 3000 ile 5000 arasında ultrasonda görünür demişti doktorum banaKızlarrr dün kan vermiştim sonucu çıkmış bugün beta hcg 2900 çıkmış. Ama progesterona bakmadı doktor gerek yok dedi anlamadım. Kese ne zaman görünür
Sancım yok ama çok şişim ben de. Bol yürüyüş yapıp indirmeye çalışıyorum koca göbeğimi.Günaydın kızlar. Geceleri gaz sancısı yaşıyorum ve aşırı terliyorum biraz soğuk aldığım an gaz sıkışması yaşayıp kıvranıyorum ama sadece geceleri. Sizde de var mı böyle bir durum??
Yürüyüş yaparken ağrı olmuyor mu ben biraz fazla yuriyim hemen ağrı giriyorSancım yok ama çok şişim ben de. Bol yürüyüş yapıp indirmeye çalışıyorum koca göbeğimi.
Yok. Çok yürüsem ağrım oluyor. Onun dışında pek yok. Bıçak gibi saplanıp geçiyor sonra.Yürüyüş yaparken ağrı olmuyor mu ben biraz fazla yuriyim hemen ağrı giriyor
Ay ne güzel bence vip hamilelik buBen ilk hamileliğimde ne bulantı ne tiksinme hiçbirşey yaşamadım :)
gözün aydın canım muhtemelen görünür minnak susamm tanesiKızlarrr dün kan vermiştim sonucu çıkmış bugün beta hcg 2900 çıkmış. Ama progesterona bakmadı doktor gerek yok dedi anlamadım. Kese ne zaman görünür
Canım 1500 olunca vajinal ultrason ile görünüyormuş bikaç gün sonra normal ultrason ile görebilirsin hayırlı olsunKızlarrr dün kan vermiştim sonucu çıkmış bugün beta hcg 2900 çıkmış. Ama progesterona bakmadı doktor gerek yok dedi anlamadım. Kese ne zaman görünür
1500 üstü olunca görünüyor diyorlarlar ama son adet günün ne zamandi canımKızlarrr dün kan vermiştim sonucu çıkmış bugün beta hcg 2900 çıkmış. Ama progesterona bakmadı doktor gerek yok dedi anlamadım. Kese ne zaman görünür
Bende dün dışarı çıktım avm ye falan gittik yürüdüm diye karnım ağrımaya başladı ama biraz fazla ağrıdı ağrıdan sekiyodum resmen eve geldim yemekten sonra da hafif midem bulandı dün resmen pertim çıktı benimYok. Çok yürüsem ağrım oluyor. Onun dışında pek yok. Bıçak gibi saplanıp geçiyor sonra.
Gecici yavrum gecici geciriyo oyle geciyo amaİnşallah hasta olmazsiniz canım bununla geçmiş gitmiş olsun inşallaho kadar haklısın ki küçük çocuk beyni gibiyim bende. Evde yaptıklarım işte yaptıklarım hepsi fiyasko bir şeyi on kere soruyorum en son bilgisayar karşısında benim sifrem neydi yaa diye iki dakika oturdum düşündüm bugünler geçecek mi yoksa 9 ay böyle miyiz? Lütfen geçici diyin lütfen
Ağrın olunca biraz otur dinlen. Sonra devam edersin.Bende dün dışarı çıktım avm ye falan gittik yürüdüm diye karnım ağrımaya başladı ama biraz fazla ağrıdı ağrıdan sekiyodum resmen eve geldim yemekten sonra da hafif midem bulandı dün resmen pertim çıktı benim
Dinlenince geçiyo hemen ama yürümeye başlayınca tekrar oluyo evdeyken o şekilde olmuyo tüm hamilelik böyle mi geçecek acaba yürüyünce hemen ağrı olmasıAğrın olunca biraz otur dinlen. Sonra devam edersin.
KorktummmmGecici yavrum gecici geciriyo oyle geciyo ama
Bende olmuyor ama normal tabi. Herkesin hamileliği farklı ilerliyor. Ağrın oluyorsa demek ki dinlenmelisin. Vücut ne isterse ona kulak vermek lazım bence.Dinlenince geçiyo hemen ama yürümeye başlayınca tekrar oluyo evdeyken o şekilde olmuyo tüm hamilelik böyle mi geçecek acaba yürüyünce hemen ağrı olması