- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #10.061
Bence hareketlendiklerinde bir tık daha rahat edeceğizBenimde dün akşamdan beri var istirahat ederek geçiriyorum korkudan, şu korkular ne zaman geçecek ya kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hareketlendiklerinde bir tık daha rahat edeceğizBenimde dün akşamdan beri var istirahat ederek geçiriyorum korkudan, şu korkular ne zaman geçecek ya kızlar
Ben aldım ya hareketsizlikten ve iştah açıklığından çünkü aç kalınca bulantım oluyor acıkmamak için iyi gelen şeyleri yiyorum sürekliKızlar kilo durumlarınız nasıl? 14+3 oldum ama henüz kilo almadım normal mi acaba ya
yaa isim enerjisine nasil bakilir biliyomusuuun ben bakmazsam kaynanam bakip beni uyuz ederdeYok canım çift isim istiyorum numerolojik olarak çakraları çok boş kalıyor hemde benimde adım iki isimden ve faydasını gördüm o nedenle ona biraz seçme şansı vermek istiyorum
Numeroloji biliyorum canım sadece isim soyisim ileyaa isim enerjisine nasil bakilir biliyomusuuun ben bakmazsam kaynanam bakip beni uyuz ederde
Biraz önce aradık genoksa yaptıracağız Eskişehir çok uzak bana o kadar yolculuğu çekemem düşük riski de varevet aynı test ozellıkle sordum fetal dna nipty testi olarak gecıyor
Evet zor bir durum yine de dogumdan once oluyor neyseki doguma kadar toparlanirBaya Mesafe var onlar doğudalar. kimse gelmez sadece ameliyattan sonraki bakımı var o düşündürüyor bizi kızlarından biri gelir büyük ihtimalle. Benim zaten tek başına desteğe ihtiyacım var.
Ben kiz olsaydi Naz Pera koyacaktım cok zorlandik gelsin diye tedaviyle ondan Naz dusunmustuk. Zeynep ismini hep begenmisimdir tek dusunduren cok kiside olmasi. Oglum olacak erkek isimlerinden bir turlu begenemiyorumBüyük oğlum miraç efe küçüğüm siraç ömür aslinda zeynep miray yada zeynep simay da olabilirmi diye düşünmüyorum değil yani ☺
Benim oğlum olursa Kaan, Kerem yada Cihan ismini düşünüyorum. Ama daha çok Kaan içime siniyorBen kiz olsaydi Naz Pera koyacaktım cok zorlandik gelsin diye tedaviyle ondan Naz dusunmustuk. Zeynep ismini hep begenmisimdir tek dusunduren cok kiside olmasi. Oglum olacak erkek isimlerinden bir turlu begenemiyorum
kuzum cem hoca sana niptle ilgili bisey dedi mi 2li mi yaptirdin bana bugun dediki 18 haftanda mutlaka seni gorucem dedi ondan 2 hafta sonra 20. haftandada seni bi doktora yonlendiricem benim kacirdigim bisey olursa o netliycek dedi perinatolog yada radyolog olcakmisEki Görüntüle 3386423
Tam şu okla gösterdiği kısma p.pi dedi
Canım ben de yaptırdım çıkmış ama bu elindeki gibi tablo şeklinde göremiyorum sen nerden aldın onu merak ediyorum ben deMerhaba hanımlar benim ikili testimde yaştan dolayı risk gördü doktor sizin durumlar nasıl? Test sonucum aşağıda.
numeroloji noluyo peki yani numeroloji neyi gosteriyo ben buna cok uzagimda kaynanam baktirip bana yok derse isme cildiririmNumeroloji biliyorum canım sadece isim soyisim ile
Doktor verdi ama yaptırdığın hastaneden de alabilirsin sonuç kağıdıCanım ben de yaptırdım çıkmış ama bu elindeki gibi tablo şeklinde göremiyorum sen nerden aldın onu merak ediyorum ben de
Eşim aradı az önce Doktor acil ameliyata alınması gerekiyor demiş. 1- 2 saat bile olsa yolculuk yapamaz demiş. Memlekette ameliyat olacak büyük ihtimalle zaman yokmuş.Evet zor bir durum yine de dogumdan once oluyor neyseki doguma kadar toparlanir
Aminn canım evet ama bu haftalardan sonra hızlı alırız bence artık bende 14.haftaya kadar bulantı oldu hiç yiyemedim aldığım kiloyuda verdim çok hafif bir göbek var. Ama bir haftada toparladım almaya başlamışım bile dün kontrolüm vardıİnsan böyle olunca bebek büyümüyor mu diye düşünüyor. Hayırla büyüsün kuzucuklarımız canım
Anlamının Babasının süsü olmasından dolayı istiyor esimde zaten yoksa bende farkli isimleri daha cok sevmişimdir her zaman ama bu sefer ses çıkarmıyorum onun istediği olsun diyeBen kiz olsaydi Naz Pera koyacaktım cok zorlandik gelsin diye tedaviyle ondan Naz dusunmustuk. Zeynep ismini hep begenmisimdir tek dusunduren cok kiside olmasi. Oglum olacak erkek isimlerinden bir turlu begenemiyorum
Anladım ben e nabızda vardır diye düşünmüştüm. Eğer risk çıktıysa fetal DNA yaptırın bence, ikili testin çok bi güvenilirliği yok zaten üzülmeyinDoktor verdi ama yaptırdığın hastaneden de alabilirsin sonuç kağıdı
Nipti anlattı canım size kalmış dedi. Ben ikili yaptırdım etlik şehir de söyledim Cem hocaya da. Detaylı içinde zaten ikili yaptırdığım da gün aldım.kuzum cem hoca sana niptle ilgili bisey dedi mi 2li mi yaptirdin bana bugun dediki 18 haftanda mutlaka seni gorucem dedi ondan 2 hafta sonra 20. haftandada seni bi doktora yonlendiricem benim kacirdigim bisey olursa o netliycek dedi perinatolog yada radyolog olcakmis
E nabizda bu şekilde yok sadece bir değer yaziyor. Aldirma düşüncem yok ama doktor perinatolojiye yönlendirdi. Test sonucu düşük risk yaziyor doktor yüksek risk diyor bilemiyorumAnladım ben e nabızda vardır diye düşünmüştüm. Eğer risk çıktıysa fetal DNA yaptırın bence, ikili testin çok bi güvenilirliği yok zaten üzülmeyin
iyi halletmisin o olaylari bizde 2 marta randovu aldik sonra zaten 18 haftada gideriz herhalde bilemedimNipti anlattı canım size kalmış dedi. Ben ikili yaptırdım etlik şehir de söyledim Cem hocaya da. Detaylı içinde zaten ikili yaptırdığım da gün aldım.