- 24 Mayıs 2022
- 469
- 559
- 27
- Konu Sahibi palm angels
- #9.901
Çok sevindim canım hadi hayırlısı bakalımKIZLAAAAAR cıktım hem ustten hem alttan baktı biraz uzun baktı once kanama alanimi soyliyim 4 cmlere dusmus baya baya azalmis gozle gorulur sekilde artik bebisinin kanama alanindan dolayi riski yok yendiii bu durumu survivor dedi ben basladim aglamaya tabi kan basincina falan bakti cok iyi dedi burun kemigini gordu ense kalinligina cok cook iyi dedi 0.7 cikti 5.2 de boyu cikti niptide verdim genoksa 5 gunde cikar dedi cinsiyetede para yatiriyo olsam kiz uzerinde dururdum dedi ana oncesinde gosterirse soylern erken ve karisabiliyo dedi gorunce soyledi erkekte olabilir canı sağ olsun yavrumun progestani birak dedi dedim birakamam birakican dedi gerek yok dedim o benim bi parcam hem daha yeni 1 aylik hap yazdirdim hemde igne aldim 1 haftalik dedim igneyi bitene kadar gun asiri yaptifitilide sabah aksama indirdi valla trambolin yapmis beni zipliyodu allahim icimdeki hissi anlatamam size cok sukur bin sukuuur 18. haftanda mutlaka ben gorucem dedi 20. haftadada baska doktora detayliya yonlendiricekmis