- 11 Nisan 2022
- 3.039
- 2.688
- Konu Sahibi palm angels
- #7.941
Allah yardımcınız olsun, hiç kolay değil. Ben de 4. Kattan pijamalarla 30 günlük bebeğimle nasıl koştum bilmiyorum. Evde duvarlar yıkılmadı şükür. Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize. Gelecek olan bebiş size umut olsun, mutlu günler yaşatsın inşallah. Bir anlık stres de uçuk çıkarmış olabilirCanım deprem bitmiyorki burda artık iki katlı eve beğenmediğim muhite geldim. Çok zor her şey değişti sevdiklerim gitti ölenler oldu. Ölümle yüzyüze geldik 8. Katta o kadar kötüydü ki o anlar oğlum da kayboldu sitenin dışında bulduk. Ama ben ilk ay olanları hatırlamıyordum çok sonra hafızam yerine geldi Allahım yaşatmasın beni tanıyanlar söylüyor ne oldu sana enerjim güzelliğim bile gitmiş gibi .. Keşke toparlasam ama inşallah bebeğe sarılır unuturum kendime gelirim. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Onlar da kanepede uyuyacaklardı o gün Allah korudu o oda tamamen yıkıldı
Ben 17+1 de hissetmiştim, Dr erken olabilir demişti ama sonra hep aynı ilerledi. Pıt pıt vuruyor.Kızlar bide bir şey sorcam bugun 13+2 sanki sırtüstü uzanınca bebişi hafiften hissediyorum gibi geliyor böyle kalp atışı gibi bir şey hissediyorum bazen. Sizce psikolojik mi yoksa gerçekten hissediyor olabilir miyim
Şiddetli ve uzun süreli ağrılar tehlikeli olabilir. Dr unuza yazmanızda fayda var. Ara sıra olsa sorun edilecek bir şey değil diye yorumlardım ama sabahtan beri aynı diyorsunuz. Kadın doğum acil varsa gidip gösterirsen kafan da rahat ederBenim ağrım hala gitmedi sabahtan beri sağ kasığımda inanılmaz şiddetli bir ağrı var hala çözemedim ne olduğunu