- 11 Mart 2021
- 316
- 432
- 34
- Konu Sahibi palm angels
- #7.961
Güzel para var valla bu işte eğer anlıyorsanız bi instagram sayfasına bakaracaba dogru cikicak mi ama bende kiz dermisim senin resme bakip saglikla gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel para var valla bu işte eğer anlıyorsanız bi instagram sayfasına bakaracaba dogru cikicak mi ama bende kiz dermisim senin resme bakip saglikla gelsin
Dr emzirmeyi azalt 5 aylık olana kadar bırakmış olman gerekiyor dedi. Karnındaki bebeği etkilermiş. Tabi her Dr un görüşü farklı oluyor. Benimki de yarın 13 aylık oluyor 3 gündür emmiyor şükürAranızda emziren anneler var mı? Benim bebek 5 gün sonra 13 aylık olcak ve bu 15 gündür beni aşırı derecede yoruyor hergece emmek için defalarca kalkıyor ve aşırı huysuz.. Doğuma kadar memeyi vermeyi düşünüyorum ama bazen de memeyi bıraktırsam mı diye düşünmüyor değilim.Kıyamıyorum da. Çok acıyor göğüslerim yara oldu
Amin inşallah canım doktorum bu konuda çok netti 13.haftada vermemi istedi daha öncesinde istemedi bende 13+0 da verdimHadi hayırlısı olsun
Kaçıncı haftada vermiş oldunuz ?
yook ya anlamak degilde kendim icin arastirirken cok ornek baktim ramzimidir nedir ona gore soyluyo kesin bak internete yaz kizi kiyasla kendi ultrasonunla bence sende benzeticenGüzel para var valla bu işte eğer anlıyorsanız bi instagram sayfasına bakar
Evet ramzi ve nub teorilerine göre söylüyormuş bi tane 6-7-8 hafta arası kese ve bebek görünen atıyoruz bi de işte 11-12 haftalarda nubu gözüken ona göre yorumluyor ben de araştırdım benziyor hakkaten ama bakalım kısmet tabi kesin olsa doktorlarda buna göre yorum yaparlardı ama siz yine de bi düşünün instagram işiniyook ya anlamak degilde kendim icin arastirirken cok ornek baktim ramzimidir nedir ona gore soyluyo kesin bak internete yaz kizi kiyasla kendi ultrasonunla bence sende benzeticen
sjsjsjs cok yetenekli olup tuttursamda para talep etmem ya benlik degil ama bakalim ne cikicak saglikla gelsinde bazi resimler var mesela anlamiyosun mesela benimki sjajaj asla anlasilmiyo 12. haftada beeelki bi tahmin yapar gecen hafta doktorumla konusma arasinda dedimki cinsiyeti merak ediyorum dedim hangisi acaba buladar azmetti dayandi son gucuyle diye dedim ultrasona bakip bence kiz erkek olsa coktan kacardi dedi gulustuk ama yani cinsiyet bilgisi gibi degildi oyuzden ciddiye almadim tabiki bakalim saglikli haberlerini aliyimda bu devirde erkek daha guvende dicem ama o bile guvende degil malesef ama en azindan kizdan daha guvende olur herhaldeEvet ramzi ve nub teorilerine göre söylüyormuş bi tane 6-7-8 hafta arası kese ve bebek görünen atıyoruz bi de işte 11-12 haftalarda nubu gözüken ona göre yorumluyor ben de araştırdım benziyor hakkaten ama bakalım kısmet tabi kesin olsa doktorlarda buna göre yorum yaparlardı ama siz yine de bi düşünün instagram işini
link atabilir misin çok güzel gözüküyor sağlıkla kullanın inşallahKızlar ben de bundan aldım ana kucağı olarak böyle naturel çok hoşuma gidiyordu
Hahahah terzi kendi söküğünü dikemezmiş sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil yanlış hatırlamıyorsm fetal dna yaptırmıştınız ordan daha erken öğrenirsiniz cinsiyetinisjsjsjs cok yetenekli olup tuttursamda para talep etmem ya benlik degil ama bakalim ne cikicak saglikla gelsinde bazi resimler var mesela anlamiyosun mesela benimki sjajaj asla anlasilmiyo 12. haftada beeelki bi tahmin yapar gecen hafta doktorumla konusma arasinda dedimki cinsiyeti merak ediyorum dedim hangisi acaba buladar azmetti dayandi son gucuyle diye dedim ultrasona bakip bence kiz erkek olsa coktan kacardi dedi gulustuk ama yani cinsiyet bilgisi gibi degildi oyuzden ciddiye almadim tabiki bakalim saglikli haberlerini aliyimda bu devirde erkek daha guvende dicem ama o bile guvende degil malesef ama en azindan kizdan daha guvende olur herhalde
Nasıl oldun ağrın geçti mi canim ?Benim ağrım hala gitmedi sabahtan beri sağ kasığımda inanılmaz şiddetli bir ağrı var hala çözemedim ne olduğunu
Geldi iki gözümün çiçeğibakalim benimki nezmaan verilcek bence bugun verilir yarin gelir heycanlandim ya gelsede denesem bulabilcem mi acaba yerini
Denediniz miGeldi iki gözümün çiçeği
Bu aralar bana da oluyordu. Ben de senin gibi düşünüp evham yapıyordum. Araştırıp sorduğum kadarıyla belirtiler bir gelip bir gidiyormuş. Benimde öyle bir gün iyiysem bir gün belirtileri yaşıyorum. Şimdi 14+2 olduk. Ben de 3 haftadır doktora gitmiyorum. Pazartesi inşallah kontrolümüz var. İnsana çok uzak geliyor evet ama tevekkül edip beklemek lazım. Boşuna strese girmemelisin. Sürekli belirti aramaya da çalışma kendini dinleme bol bol kuran dinle için sıkılınca inşirah suresini oku ve dinle. İnşallah bir şey yoktur. Benim göğüs hassasiyetim neredeyse yok gibi. Bulantım bir gelip bir gidiyor. Onun dışında başka bir belirtim de yok gibiMerhaba 11 haftalık hamileyim geçen hafta tüm belirtilerim gitti kilomda sabit kaldı sanki hamile değil gibiyim haftaya cuma randevum var nasıl geçecek günler bilmiyorum böyle durum yaşam varmı korkuyorumda
Anladım teşekkürler birazda olda içim rahatladıBu aralar bana da oluyordu. Ben de senin gibi düşünüp evham yapıyordum. Araştırıp sorduğum kadarıyla belirtiler bir gelip bir gidiyormuş. Benimde öyle bir gün iyiysem bir gün belirtileri yaşıyorum. Şimdi 14+2 olduk. Ben de 3 haftadır doktora gitmiyorum. Pazartesi inşallah kontrolümüz var. İnsana çok uzak geliyor evet ama tevekkül edip beklemek lazım. Boşuna strese girmemelisin. Sürekli belirti aramaya da çalışma kendini dinleme bol bol kuran dinle için sıkılınca inşirah suresini oku ve dinle. İnşallah bir şey yoktur. Benim göğüs hassasiyetim neredeyse yok gibi. Bulantım bir gelip bir gidiyor. Onun dışında başka bir belirtim de yok gibi
ayh benimkide dagitimdaaa deneyince haber ver olur mu sjsjsjGeldi iki gözümün çiçeği
Doktoruma yazdım sabah çağırdı hemen şimdi kontrole geldim canım bakalım ne diyecekNasıl oldun ağrın geçti mi canim ?
Gözün aydın canım iyi günlerde kullanGeldi iki gözümün çiçeği
Hayırlı haberler inşallah canım bizide habersiz bırakmaDoktoruma yazdım sabah çağırdı hemen şimdi kontrole geldim canım bakalım ne diyecek