2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Onlara ne Allahım ya sanki ceplerinden çıkıyor tam tersi zaten tüp bebek masraflı insan ister istemez bir yerden kısmak isteyebilir bu çok normal
Zaten ben de tam olarak bu yüzden devlete mecbur kaldım ama maalesef vicdan kalmamış devlette çalışan doktor ve hemşirelerde

Nub teorisine göre cinsiyetten anlayabilecek biri varmi acaba ☺ ben ikili testi yaptırdım fakat ayni zamanda da hastalandim. Doktor hastanede yatırdı tedavi uygulandi bugün çıktım ama cinsiyeti sormayi unuttum. Nub teorisini burda okudum merak ettim ya fikri olan var mı acaba 🤗

Eklentiler

• IMG_20240124_232325.jpg
    IMG_20240124_232325.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 81
Yüzük falı erkekti sadece arkadaşım yaptı :) çin rus kan yenileme hepsi kız dedi. Ben aşırı uyudum uyku halim çok var cuma yemeğe çıktık dışarda masada kolumu dayadım içim geçti hatta :) sigara kahve çok tiksindim başlarda hiç tatlı yiyemedim aşırı turşu yedim tabak tabak turşu yedim. Dediğim gibi bulantım oldu ama arkadaş çevremde olunan gibi değil ilaçsız da dayandım yani geldi geçti kusma çok az oldu. Onun dışında aşırıı hızlı kıl uzaması oldu bende. Yani normalde çıkmayan yerlerimden kıl çıktı :) bir de cildim kurudu çok benim topuklarım ellerim yüzüm göğüslerim çok hızlı büyüdü. Bu anlattığim belirtilere kız diyen de var erkek de bence herkesin böyle durumları değişiyor mesela şimdi de tatlı yemeyi seviyorum bir anda değişti bu :) popom hemen büyüdü :)
Canım inanır msıın bütün belirtilerimiz aynı 😅 erkek mi acaba benimde 2 oğlum var zaten 😂 sağlıklı olsunlarda tabi en önemlisi o 😅

Kızlar benim gibi uyku sıkıntısı çeken var mı acaba ? Geceleri asla uyuyamıyorum
Yataktayım şu an. Uyumam 4-5 i buluyor. Kağan kocatepe videoları izliyorum 9+0 oldum bütün 9-10 hafta videolarına bakıyorum. Sağıma mı soluma mı nasıl yatıcam ona da karar veremiyorum çok dönüyorum. Eşimi salona gönderdim rahat döneyim diye.

Ya şu an şoktayım. Doktorum aradı erkek dedi. Ultrasonda %95 kız görmüştük ama dedim test yanılmaz dedi :) Erkek geliyormuş ben de çok şaşkınım en başından kız hissettim kıza şartlanmıştım hayırlısı olsun inşallah. Ama o testte her şey yolunda sağlıklıymış diye duydum ya üstümden yük kalktı hiçbir şeye benzemez o mutluluk
Miniğe bak sen annesine süpriz yapmış 😍🧿 bir oğlum ve bir kızım var Oğlanlar anneye çok düşkün oluyorlar

Tasim kirilarak bir parca geldi gerisi kaldi. Iki gundr agrim yok hareket etmiyorm kalan parca sallanmasn die. Birkac gun agrisiz gecrmek istiyorm. Bebege baktrmadk umarm etkilenmemistr. Ben bu durumlardan dolayi gebelik tahlillerini bile yapmadm daha kollarmda serumlardan kan alacak yer kalmadi😊
Ameliyat mı oldun çok geçmiş olsun

X