- 16 Temmuz 2020
- 187
- 140
- 33
- Konu Sahibi palm angels
- #6.141
Canım benim kesemde bozuldu günde 2 kere progestan alıyordum doktor birşey demedi kullanmaya devam et dedi. Benim aklıma takıldı başka doktora gittim o ekstra iğne verdi fitili 3 e çıkardı. Burdan dönenler var dedi ama yatacaksın dedi bana bende 2 tane daha çocuk var elimden geldiğince yatmaya çalışıyorum ama kalkmakta zorunda kalıyorum tabi. Benim kesem bozulalı 2-3 hafta oldu. Kanama alanıda var. Kanama alanımda gittikçe artmaya başladı. Allahtan ümit kesilmez tabi ama doktorda kalbi attığı sürece savaşıcaz dedi. Sende kalbi attığı sürece savaş. Ben araştırdım bozuk keseyle doğum yapanda olmuş. 37 haftalık yazanlar var benim kesem bozuk ama doğumuma az kaldı diye. Kalbi duranlarda var ama olacağı Allah bilir. Direk kese bozuldu diye kürtaj olmaz. Bende beklemedeyim. Sende başka doktora git kesinlikleBende ona uzuldum iste 2. Keseyi baska doktor gormustu bu doktor gormedi birde bebege hic bakmadi vajinal bakti kese bozulmus dedi cikardi kalp atisi icin c.tesi gunu cuma gunu gelin %50 goruruz demisti ayni gun dusuk dedi