Yaa nerden nereye kızlar sanırım neredeyse hepimiz doğurduk artık
biz bugün 2.haftamızı doldurduk. Gaz sancılarıyla uğraşıyoruz malesef neredeyse başından beri. İki gündür de uykuya dalamıyor bebiş 5-6 saat uyanık kalıyor uyutuyoruz koyduğumuz gibi uyanıp ağlıyor işte bunlar sanırım hep gaz
memeyi de hala çözemedik artık güzel emiyor görünüyor ama ben hala 15 dk bir meme 15 dk bir meme gidiyordum sanırım o yanlışmış artık bir emzirmede bir meme şeklinde gitmem gerekiyormuş onu yapmaya başladım bugün yine daha az gaz olması için. Sıkıntı neredeyse sadece memede uyuması ve sonunda da doğru dürüst gaz çıkaramamam. Bir de bazen belki 40-50 dk emiyor üstüne hala 30 cc mamayı cup cup götürüyor. Asla doyup doymadığından emin olamıyorum zaten kilomuz da geriden geliyor takipliyiz bu konuda
of anlatınca ne çok şey varmış dedim. Sümüksü kaka falan da var alerjisi mi var bir şeye çözemedim doktor da onu söylemek için henüz erken diyor. Gaz için sub simplex damla verdi kıyamaya kıyamaya iki kere verdim ağlamaktan katılıyor diye. Düzenli kullanım gerekiyormuş galiba ama elim gitmiyor çok küçük diye