- Konu Sahibi palm angels
- #32.861
Öyle mi tamam çok teşekkür ederimemzirme danismanindan yardim alsan,hastanelerdede 28.gun boyunca laktazyon bolumunde yardimci oluyolar,daha cok kucukler dondururler memeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi tamam çok teşekkür ederimemzirme danismanindan yardim alsan,hastanelerdede 28.gun boyunca laktazyon bolumunde yardimci oluyolar,daha cok kucukler dondururler memeye
Philips in anne memeseine yakın olan minik biberondan veriyorumMamayı hangi biberon ile veriyordunuz?
Bunu denemiştim ama çok oldu. Almamıştı. Tekrar deneyeyim. TeşekkürlerCanım göğüs ucu ile emzirmeyi denedin mi? Biberona benziyor diye alıyorlar öyle
Biz kilo kaybı yaşamadık ama kilo almadık ilk hafta almışız. Sonrasında kilo alımı durmuş. Yani şöyle söyleyeyim. İlk kontrolde 350 gr alıp doğum kilosunun üzerine çıkmışız. Ancak 6 gün sonra doymadığından şüphelenerek tekrar doktora gittik 6 günde 50 gr almış. Doktorda sütün yetmiyor mamaya devam dedi. Bende bıraktırmaya çalışıyordum maalesef olmadı. 1 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.Merhabalar. Bizim de bugün 9.günümüz. Kilo kaybı yaşadığımız için doktor beslenmeye dikkat edelim dedi. 2 saate bir kaldırıp emzirmeye çalışıyorum ama uyanması da çok zor oluyor aktif olarak minimum 20 dk emzirmeye çalışıyorum ama o da çok zorlu geçiyor. Bu şekilde kilo kaybı olup sonra toparlayanlarınız olduysa neler yaptınız?
Ben mutlaka çıkarıyorum her emzirmede çıkama kadar uğraşıyorum hatta emzirme arasında da çıkartıyoruz genelde çünkü emerken huzursuzlanmaya başlıyo kaldırınca hemen gazı çıkıyo sonra devam ediyoruz emmeyememe emdikten hemen sonra gazını çıkarıyor musunuz ? bana dr gaz sancısı demişti bekletmeden gazını çıkarmak gerekiyormuş. uyanıkken gazı olsa da memede sakinleşiyodur belki ondan fark edilmiyor
Kilosu güzel dedi. Meme üzerine mama alıyordu.senin de fazla almış mama için birsey demedi mi? kullanıyordun sen de yanlış hatirlamiyorsam
Dün kontrol vardı 1400 almış. Doymazsa sarılık olur, midesi küçülür daha az emmek ister, mamayı bırakmadan meme ve mama olarak ilerlesen daha iyi değil mi, bebekler başlarda çok kilo alır ama sonradan alımı yavaşlar. Dönmeye emeklemeye yürümeye başlayınca kilo alımı yavaşlayacak.Kızlar selam 3 hafta önce doğum yaptım bende bebeğim 3800 doğdu sonra 3600 düştü dün 20.günüydü 4060 çıktı doktor yetersiz mamayı bırakma dedi bende bırakmaya çalışıyordum daha çok emiyordu ama sizin ilk ay kaç kg aldı acaba
Nasıl yaptı acaba bende temizlemeye çalışıyorum ama yeteri kadar temizlemiyorum aspiratör ile hala hırıltısı oluyorArkadaşıma yaptırdım baya sümük çıktı çok hırlıyordu iyi geldi
Meme de uyuduğu için çıkaramıyorum maalesef uyurken gazını hiç çıkarmıyor sizin de uyuyor muBen mutlaka çıkarıyorum her emzirmede çıkama kadar uğraşıyorum hatta emzirme arasında da çıkartıyoruz genelde çünkü emerken huzursuzlanmaya başlıyo kaldırınca hemen gazı çıkıyo sonra devam ediyoruz emmeye
Evet memede uyuyo hatta özellikle memede uyumak istiyor. Mesela emiyo doyuyo gazını çıkartıp yatırıyorum eğer uyumadıysa tekrar meme istiyor ağzına verdiğim anda bir iki çekip orda uyuyor. Ama mememde uyusa da çıkarıyorum ben gazını, bazen hemen çıkmıyor tabi şöyle bir iki kere yatar pozisyona getirip tekrar dikleştiriyorum bazen yukarı aşağı yaylanıyorum çıkıyor sen de değişik pozisyonlar deneyebilirsin canım her zaman sırtına pıt pıt vurmayla çıkmıyor çünküMeme de uyuduğu için çıkaramıyorum maalesef uyurken gazını hiç çıkarmıyor sizin de uyuyor mu
Merhaba kızım 9 ağustosta doğdu 3400 grdı hastaneden 3250 ile çıktık 3 gün sonra 3100 e düştü bir hafta önce 3480 gr olmuştuk şuan 4000 gr a yaklaşmışızdır diye düşünüyorumMerhabalar. Bizim de bugün 9.günümüz. Kilo kaybı yaşadığımız için doktor beslenmeye dikkat edelim dedi. 2 saate bir kaldırıp emzirmeye çalışıyorum ama uyanması da çok zor oluyor aktif olarak minimum 20 dk emzirmeye çalışıyorum ama o da çok zorlu geçiyor. Bu şekilde kilo kaybı olup sonra toparlayanlarınız olduysa neler yaptınız?
Ben sarılık geçene kadar emzirmenin üstüne sağdığım sütü verdim hem sarılık geçti hem kilo aldı. Ama emzirme danışmanı da doktor da biberona karşılar meme reddi yapabiliyo diye. Artık günde bi kez falan biberonla veriyoruz sonraki kontrole kadar.Merhabalar. Bizim de bugün 9.günümüz. Kilo kaybı yaşadığımız için doktor beslenmeye dikkat edelim dedi. 2 saate bir kaldırıp emzirmeye çalışıyorum ama uyanması da çok zor oluyor aktif olarak minimum 20 dk emzirmeye çalışıyorum ama o da çok zorlu geçiyor. Bu şekilde kilo kaybı olup sonra toparlayanlarınız olduysa neler yaptınız?
Aslında red olmaması lazım ama bilemedim neyden kaynaklanıyor. Günleri de günlerine tutmuyor kiPhilips in anne memeseine yakın olan minik biberondan veriyorum
Bizim de cuma kontrolümüz var eğer almadıysa mamayla destekleyelim diyecek bize de muhtemelenBiz kilo kaybı yaşamadık ama kilo almadık ilk hafta almışız. Sonrasında kilo alımı durmuş. Yani şöyle söyleyeyim. İlk kontrolde 350 gr alıp doğum kilosunun üzerine çıkmışız. Ancak 6 gün sonra doymadığından şüphelenerek tekrar doktora gittik 6 günde 50 gr almış. Doktorda sütün yetmiyor mamaya devam dedi. Bende bıraktırmaya çalışıyordum maalesef olmadı. 1 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.
Maşallah kuzuya İnşallah biz de başarabilirsek bebişi uyandırmayı, kilo aldırmış oluruzMerhaba kızım 9 ağustosta doğdu 3400 grdı hastaneden 3250 ile çıktık 3 gün sonra 3100 e düştü bir hafta önce 3480 gr olmuştuk şuan 4000 gr a yaklaşmışızdır diye düşünüyorum
Sadece anne sütü ile besliyorum
İlk hafta olan kilo kaybı emzirememden kaynaklıydı memeyi tutturmakta zorlanıyordum şimdi alıştı :) hatta sarılığı sınırdaydı 2 saatte bir zorla emzirdim diyebilirim. Çok şükür sarılıkta geçti
Anladım, ben de sağıyorum ama her emzirme sonrası yapmıyordum. Bi de öyle deneyeyim, teşekkür ederimBen sarılık geçene kadar emzirmenin üstüne sağdığım sütü verdim hem sarılık geçti hem kilo aldı. Ama emzirme danışmanı da doktor da biberona karşılar meme reddi yapabiliyo diye. Artık günde bi kez falan biberonla veriyoruz sonraki kontrole kadar.
Bizde var canım. İlk ölçümde 7 sonrakinde 8,9 çıktı değeri. Tüm kan tahlillerine detaylı bakıldı bir sorun görülmedi.. uzamış anne sütü sarılığı dedi doktor. Bir ay üç günlük bebeğim. Haftaya tekrar kontrol var ama bence devam ediyor. Derisine bastırınca ödem varmış gibi sarı renk görünüp kayboluyor. İyi besleniyor mu senin bebeğin? Ona da önem veriyorlar, biİmki gram aldığı için sorun etmedi doktor.Kızlar bugün bebeğimi dr kontrolüne götürdüm 26 günlük olmasına rağmen sarılığı 5.3 çıktı doktor şimdiye kadar normal referans aralığıda olmalıydı yani 0-1 olmalıydı dedi. Uzamış sarılığı var ya anne sütü kaynaklı yada başka bir hastalığı habercisi olabilir haftaya tekrar gel kanlarına bakalım dedi canım sıkıldı açıkçası aranızda hala bebeğinde sarılık olan var mı
Prima aktif bebek bize iyi geldi. Fucidin antibiyotik verdi dr bize bir hafta onu kullandım.. elimde.kalan molfix bezler arada bir bitsin diye takıyorum.hemen kıpkırmızı oluyorArkadaşlar pişik sorunu yaşayan var mı 4 marka bez denedim bezle alakalı değil sudocrem bepantol kullanıyorum geçmiyor var mı işe yarayan önerileriniz kıpkırmızı bebeğimin poposu ve belliki acıyor açınca ağlıyor
10 a düşmüştüEn son kaçtı değeriniz