2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doğurdun mu bilmiyorum ama bol sıcak duş, pilates topun varsa onla girebilirsin. Onun dışında nana at nefesi iyi geldi. Çömelip sağa sola sallanmak, gogusten kalın ses çıkarmak, bele baskı uygulatmak, dört ayakta ileri geri gidip gelmek ve ebenin bu pozisyonda kalçalarımı sallaması bana iyi gelen şeylerdi

Selam kızlar benim kızda sürekli kabızlık sorunu yaşıyoruz çok zorlanıyor kakasını yaparken mamadan mı yoksa benim içtiğim demir ilacından mı anlamadık varmı aranızda böyle olan

Eklentiler

• IMG-20240822-WA0009.jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar bebeğim iki gündür çok huzursuz memede uyuyor beşiğine koyunca uyanıp ağlıyor, uyanıkken sürekli huysuz sessizce durup bakınmıyor sürekli mızmızlanıyor normal mi acaba bugün 43 günlük olduk

Selam kızlar benim kızda sürekli kabızlık sorunu yaşıyoruz çok zorlanıyor kakasını yaparken mamadan mı yoksa benim içtiğim demir ilacından mı anlamadık varmı aranızda böyle olan
Canım demir ilacı böyle yapmaz bende kullanıyorum, mamadan olduğunu düşünüyorum markasını değiştir bide doktora götür mutlaka bebeği belki Dr bi marka önerir

Ay maşallah darısı bana inşallah ya. Normal doğum demi. Benim de bel ağrısı var ve âdet olacak gibi hissediyorum inşallah bende bugün sabah doğum yaparım
Evet canım normal doğum. Bana iki arkadaşım cinsel ilişkiye girip doğuma gittiklerini söylediler ve ben de son çare dedim denicem. Yaptığımız gecenin sabahı doğuma gittim ama eşinin içine boşalması gerek, meninin içindeki bi madde rahim ağzını olgunlaştırıp açıyomuş

Maalesef eşim yanımda değil şuan cuma günü gelecek. Bol bol yürüyüş yapıyorum

Maalesef eşim yanımda değil şuan cuma günü gelecek. Bol bol yürüyüş yapıyorum
Ben de her akşam 1 saat yürüyüş yaptım çok etkisi oluyor kesinlikle, aksak gebe yürüyüşü, bol bol pilates topunda zıplamak ve derin çömelmeler yapmak. İnşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın en yakın zamanda hayırlısıyla

Canım demir ilacı böyle yapmaz bende kullanıyorum, mamadan olduğunu düşünüyorum markasını değiştir bide doktora götür mutlaka bebeği belki Dr bi marka önerir
Bende de aynı şekilde kabızlık olduğu için demir ilacındandır diye düşündüm yan etkilerini de okudum kabızlık yazıyor. Her demir ilacı yapmıyor diye biliyorum gebelikte kullandığımla şimdiki farklı siz hangisini kullanıyorsunuz doktora da resmini attım mamaya zeytinyağı koy dedi uyguladığım halde yine aynı çok zorlanıyor yavrum

Kanguru alanlar memnunmusunuz ,
Bu kizimda biberon hic kullanmadim cunku ilk kizimda meme reddi yasadim cpk çektim,kasik biberon yandan basmali kullaniyorum ama senin dedigin gibi sevmedi yinede gerektiginde oyle yada boyle veriyorum

Sadece anne sutu mu veriyosun,benim dedigin gibi hastaneden geldigimiz gun yapmisti yeterli doymamis o gun

kizlar 13 gunluguz gece 3 saat sonra kalkiyoruz 10 dk emip birakiyor uyuyor,sonra zorlayip uyandirip tekrar veriyorum 2-3 dk sonra tekrar uyuyor sizin nasil,sicaklardan mi uyuyakaliyo acaba,10 dk emmenin yetmemesi lazim sanki

Kanguru alanlar memnunmusunuz ,

Bu kizimda biberon hic kullanmadim cunku ilk kizimda meme reddi yasadim cpk çektim,kasik biberon yandan basmali kullaniyorum ama senin dedigin gibi sevmedi yinede gerektiginde oyle yada boyle veriyorum
Ben günde 5 civarı mama verdiğim için kaşık biberonla çok zor direk tıkanıyor agzında biriktiriyor zor oluyor birde zamanda yok uzun uzun deneyeyim. Biberondan devam şimdilik. Umarım sütüm artarda mamayı bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…