Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok benimde pijamaya geçecek kadar değil Allah'tan ama hastayım ya bir de hapşuruyorum kaçırıyorum😄
Ben o çok şiddetli hastalığımda öksürürken bile kaçıyordu. Aynen böyle demir para büyüklüğünde kaçıyor. Normal de asla kaçmaz işte hastayken fırtlıyor😂😂

Kızlar size bi sorum var gece bu bebikler beşikte yatıcak ama gündüzleri oturma odasında olucaz çoğunlukla nereye koymayı düşünüyorsunuz nerede yatıcak ayrı bişey alınmalımı
Ben juno aldım onunla ben nereye o oraya😍😍 gözümden ayıramam ilk etapta sanırımm 🥰

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaymıç. 19+4 görünüyor dedi benim sata göre geriden geliyor en başından beri. 302 gr 22 cm miş. hala hissetmememe şaşırdı sorun sende bebek gayet hareketli dedi 😄 cuma günü detaylı olacak insallah oradan da güzel şeyler duyarım. Hissedemediğim için çok tedirgindim rahatladım benim gibi olan varsa kendi kendine kuruntu yapmasın 🙏🏻🥰
Canım 20 haftalığım ultrasona göre sata göre 19+2 daha hissetmedim bende

Kızlar meraba haftaya fetal dna yaptırıcamda genoksla ilgili kötü yorumlar gördüm yaptıran var mı acab?
Ben yaptırdım biraz gecikti ama her şirkette olabilecek durumlardan ötürü. Farklı bir şirketten yaptıran arkadaşım da aynı gecikmeyi yaşamıştı ama tavsiye ediliyor genelde

Kızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?
Park yatak istiyorum aslında ama benim yatak odası çok daralacak. Oturma odasında falan iken de reflü yatağı kullanıcam. JUNO aldım ama pek içime sinmedi başka alıcam

X