Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan magnesie calcine var bizde bugün kullanmayi düşünüyorum üç gündür çıkamadım zor durumdayim şuan ama dozu ne kadar almalıyım onu bilmiyorum
Bence kafana göre alma kuzum yarın bir nöbetçi eczaneye falan sorarsın veya doğal yöntemler dene zararı olmayacak hafta içi doktora falan sorarsın vitamin de olsa önlem alınmalı diye düşünüyorum

Kızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?

Selam kızlar. Bugün fetal dna sonucum geldi. Çok şükür sonuçlar temiz 🙏🏻 doktorum nub a göre erkek demişti, test sonucuna göre de erkek 💙 Mervenur277 Mervenur277 listeye ekleyebilir misin?
Bi kızım vardı inşallah şimdi de bi oğluşum olacak :)
Tebrik ederim, sağlıkla gelsin 👼🏻💙 ne mutlu sana ikisini de tadıyorsun🧿

Kızlar bir şey soracaktım çocuk doğduğun da yatması için direk park yatağı mı kullanacaksınız anne yanı beşik mi alacaksınız yoksa juno yatak mı kullanacaksınız ?
Ben park yatak kullandım. Ama anne yani daha rahat olur tabiki bir diğer seçenek anne yani olan yani açılıp kapanan park yataklar var en mantıklı o galiba park yatak düşünenler için

X