Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_4376.jpeg
    IMG_4376.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4377.jpeg
    IMG_4377.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_4376.jpeg
    IMG_4376.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_4377.jpeg
    IMG_4377.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 46
JUNO benim gözüme bi garip geldi ya bebeğin yatacağı yer sanki çok aşağıda kalıyor gibi sizin nasıl maya91 maya91 imagination forever imagination forever
Tabii çukur canımm
Ay canım ben onu bebegın halasına pasladım😀daha getirmedi o alacak.canlı gormedım henuz. fnd_50 fnd_50 fundada almıstı.kuzum atssna bı resmını
Ben ilk geldiğinde çekmiştim şu an evde değilim de şu tümsek olan yere o minnnacıııkk ayakları gelecek 😍

Eklentiler

• IMG_2393.jpeg
    IMG_2393.jpeg
    151,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım . Doktor idrar tahlili ve kültürü de istemişti sonuçlar böyle çıkmış. Enfeksiyon da protein kaçağı oluyor mu aramızda enfeksiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım vardı sizde de protein + miydi ? Protein kaçağı iyi değil diye biliyorum pazartesi doktora gidicem sonuçlar için endişe etmeye başladım 😔
Benimde idrarda keton çıktı enfeksiyon filan vardı antibiyotik başladım birde toz halinde manurol var onu verdi tek seferlik ben aşırı idrara cikiyorum o da bende susuzluk yapıyor hamileliklerimde sık yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonunu malesef

Benim ebe de herşeye normal diyor 😄 kasık ağrılarım gibi değil de sancı gibi gelip gittikce korkuttu beni. Teşekkür ederim
Bende aynısını bir hafta önce yaşadım belime vuruyordu sancı şeklinde ertesi güne geçti telaslandim ama bebek kasılıp sancı giriyor ve belinize vuruyorsa genelde sancı oluyor daha önceden biliyorum eğer dinlenince geçmiyor devam ediyorsa mutlaka doktora gidin

Bana ultrason sonucu falan vermediler ya anlamadım hiç bir şey vermedi. Ultrasonla baktı bi form doldurdu bunu kan verdiğin zaman laboratuvara bırak dediler. Kanı verdim kağıdı verdim çıktım
İkili test olduğu için hem USG hem kan sonucunun ortalamasına bakılıyor, kan sonucun çıktığında e nabıza düşer canım 🙏🏻

Anlayamadım canımm

Benim şirkette yediğim yemekler bazen yakıyor bazen yakmıyor anlayamıyorum. Hep aynı malzemeler kullanılıyor

Yok canım, geçen doktoruma yazmıştım kullanabilirsin dedi. Strepsils kullandım
Canim arkadasim almisti gogus pompasi ama bana dedi cok gereksizmis calisanlar icin gerekli ama evde olan anneler icin surekli emzirince gerek kalmiyor dedi ben bekliyorum su an dogunca alirim

Ay bana ultrason raporu falan bi şey vermedi kan ver dedi kanı verdim çıktım 🥲
Bana verdi üzerine de detaylı ultrason randevu günümü yazmıştı. Kan vermeye gittim. 1 hafta sonra kan verdiğim yerden sonuçları aldım yani usg kan birlikte o yüzden vermemiş olabilir sana. Sonucun ne zaman çıkıcak?
Canim arkadasim almisti gogus pompasi ama bana dedi cok gereksizmis calisanlar icin gerekli ama evde olan anneler icin surekli emzirince gerek kalmiyor dedi ben bekliyorum su an dogunca alirim
Ben çalışıcağım için bana gerekli olacak ama ya emmezse falan diye lazım olursa alırım dedim aynen

X