- 3 Eylül 2022
- 2.689
- 2.455
- 32
Canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
Zaten ne istiyorsak onu koyalım en çok emeği veren zorluğu çeken biziz. Ben doğuma kadar süre verdim babanın göstereceği performansa bağlı diye ama yanına mutlaka kendi istediiim ismi koyarımBenim ki iki isimli de istemiyor sadece babasının adını istiyormuş az önce de konuştuk istemiyorum dedim bana hiç bir iyilik yapmadınız neden koyayım ki dedim eşim bile bu süreçte üstüme çok geldi içimden gelmıyor ee bu seferde ne istiyorsan onu koy diyor bizi düşünmüyorlar hiç
Bu isim konusunda çok netim o kadar iğneyi yiyen benim operasyona 3 kere giren benim her zaman alttan muayene olmak zorunda olan benim. Kaynana dırdırı dinleyen benim. Hiiiiçççç kimse kusura bakmasın oğlumun adını ben koyucamZaten ne istiyorsak onu koyalım en çok emeği veren zorluğu çeken biziz. Ben doğuma kadar süre verdim babanın göstereceği performansa bağlı diye ama yanına mutlaka kendi istediiim ismi koyarım
Kesinlikle sana katılıyorum canım bende aynı fikirdeyim asla kimseye fırsat vermem bu konuda zaten eşim de bir şey demiyor beni tanıdığı bildiği için bence sizde kararlı olun herkes kararlı olsun biz ne zorluklarla mücadele ediyoruzBu isim konusunda çok netim o kadar iğneyi yiyen benim operasyona 3 kere giren benim her zaman alttan muayene olmak zorunda olan benim. Kaynana dırdırı dinleyen benim. Hiiiiçççç kimse kusura bakmasın oğlumun adını ben koyucam
İki isim koyabilirsiniz..bizim buralarda herkes koyar dedelerinin isimlerini ama yanına başka isim de koyarlar ve o isimle seslenirler..neyseki benim eşimin öyle bir düşüncesi yok hatta çok karşıMerhaba kızlar isim konusunda neler düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eşim babasının ismini koymak istiyor bende başka bir isim istiyorum ortak karara varamıyorum ne yapacağımı şaşırdım siz neler düşünüyorsunuz
Düşünceli bir adama hiç rastlamadım..isimden sen sorumlusun sen taşıyorsun canım..ben de isim araştırıyorum..kız olsaydı ismi belliydi ama erkek ismi hiç aklımda yokBenim ki iki isimli de istemiyor sadece babasının adını istiyormuş az önce de konuştuk istemiyorum dedim bana hiç bir iyilik yapmadınız neden koyayım ki dedim eşim bile bu süreçte üstüme çok geldi içimden gelmıyor ee bu seferde ne istiyorsan onu koy diyor bizi düşünmüyorlar hiç
Kesinlikle çok haklısın aynı fikirdeyim..bunu görmeyen erkek de ne bilim bencilliğin üst segmentinde yaşıyor demektirBu isim konusunda çok netim o kadar iğneyi yiyen benim operasyona 3 kere giren benim her zaman alttan muayene olmak zorunda olan benim. Kaynana dırdırı dinleyen benim. Hiiiiçççç kimse kusura bakmasın oğlumun adını ben koyucam
Bizde kıza ortak karar isim bulduk o belliydi ama erkekte tutturdu babasının ismini hiç koymak istemiyorum kv ile görüşmüyoruz annesi için beni ve bebeğimi 1hafta rezil etti ağlattı sürekli nasıl koyayım babasının isminiDüşünceli bir adama hiç rastlamadım..isimden sen sorumlusun sen taşıyorsun canım..ben de isim araştırıyorum..kız olsaydı ismi belliydi ama erkek ismi hiç aklımda yok
Malesef iki isimli istemiyor sadece tek isim olacakmış bende koymuyorum dedim eşimde ne istiyorsan onu koy dedi kızarakİki isim koyabilirsiniz..bizim buralarda herkes koyar dedelerinin isimlerini ama yanına başka isim de koyarlar ve o isimle seslenirler..neyseki benim eşimin öyle bir düşüncesi yok hatta çok karşı
Çok haklısınız o kadar bekledik bebeklerimize kavuşmak için o fırsatı vermicem kararlı olup istediğim ismi koyacağım ne yaparsa yapsın hiç umrumda bile değilZaten ne istiyorsak onu koyalım en çok emeği veren zorluğu çeken biziz. Ben doğuma kadar süre verdim babanın göstereceği performansa bağlı diye ama yanına mutlaka kendi istediiim ismi koyarım
Haklısın canım ne diyeyimBizde kıza ortak karar isim bulduk o belliydi ama erkekte tutturdu babasının ismini hiç koymak istemiyorum kv ile görüşmüyoruz annesi için beni ve bebeğimi 1hafta rezil etti ağlattı sürekli nasıl koyayım babasının ismini
Aynen öyle yap bence deMalesef iki isimli istemiyor sadece tek isim olacakmış bende koymuyorum dedim eşimde ne istiyorsan onu koy dedi kızarak
Kesin ve net kararım kendi sectiğim ismi koyacağım
Aynen en doğru karar bu önemli olan sağ salim dünyaya gelmesiAynen öyle yap bence de
Hayırlı, uğurlu olsun annesi Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına, kucağımıza alabilmeyi nasip eylesinkızlar 14. haftadan selamlar bugun fetal dna sonucum çıktı şükür temiz vee kızım oluyor
Canım çoğunlukla zorluğu çeken bizleriz, biz de eşimle bu konuda konuştuk, sağolsun ilk bir inatlaştı ama zorlukları sayınca bana hak verdi zaten biz ad belirlemiştik. İki isim istiyoruz, bakalım hayırlısı olsun her şey gönlünce olsun bu da geçer. Bebişlerimiz sağlıklı, sıhhatli olsun da isim her şekilde koyulurMerhaba kızlar isim konusunda neler düşünüyorsunuz ben çok kararsızım eşim babasının ismini koymak istiyor bende başka bir isim istiyorum ortak karara varamıyorum ne yapacağımı şaşırdım siz neler düşünüyorsunuz
Ay çok güzel olmuş maşallah subhanallah nazar değmesin annesi sorması ayıp ismi sen mi işledin canım bu arada bebiş kaç haftalık olduInstagram icin cektigim fotoyla isimini atayim cocugumun size teyzeleri
Eki Görüntüle 3501152
Ay ben islemedim hiic beceremem instagramda bir sayfaya yaptirdim 14+1 bugunAy çok güzel olmuş maşallah subhanallah nazar değmesin annesi sorması ayıp ismi sen mi işledin canım bu arada bebiş kaç haftalık oldu
Yok canım işlersin ben de öyle diyordum şimdi yapıyorum bir şeyler yalnız renk tonları çok güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde kullanın.Bu arada annesi maşallah subhanallah o kadar oldu mu çok şükür Rabbime bizden büyükmüşsünüz, aynı haftalardayız zannediyordumAy ben islemedim hiic beceremem instagramda bir sayfaya yaptirdim 14+1 bugun
Yaa cok tesekkur ederim bilmukabele allah hepimizin saglikla kucagina aldigini gostersin bizlereYok canım işlersin ben de öyle diyordum şimdi yapıyorum bir şeyler yalnız renk tonları çok güzel olmuş güle güle sağlıklı günlerde kullanın.Bu arada annesi maşallah subhanallah o kadar oldu mu çok şükür Rabbime bizden büyükmüşsünüz, aynı haftalardayız zannediyordum