- 17 Mayıs 2022
- 848
- 332
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.561
Sağol canım idrar yolunda enfeksiyon vardı pzartesi tekrar gözükücdm artık:/Canim akintidan mantar olmussundur. Doktora gozuk mutlaka allah korusun daha ciddi bir sey enfeksiyon olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım idrar yolunda enfeksiyon vardı pzartesi tekrar gözükücdm artık:/Canim akintidan mantar olmussundur. Doktora gozuk mutlaka allah korusun daha ciddi bir sey enfeksiyon olmasin
Doktora görün canım tahlil sonucuna göre karar verir ben tek kullanımlık toz kullanmıştım. Monurol muydu öyle bişey di tam hatırlamıyorum. İlk hamileliğimde olmuştıNasıl geçti canım böyle ellerimle kaşıyasım var
Teşekkür ederim 11+4te yaptırdımGözunuz aydın tam kaçıncı haftada yaptırdınız
Eşiniz sizinle her sıkıntısını annesine yansittiysa annesi size sogumusturKızlar özür dileyerek içimi dökmek istiyorum. Bu bebeği isteyip istemediğime emin değilim bazen aldırmayı düşünüyorum sonra kendime kızıyorum vicdanım el vermiyor, biraz süpriz olan bir bebek daha 5 aylık evliyim ama 1.5 ay ilişkiye giremedik cinsel terapi aldım tam ilişkiye girdik 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ilk seferde olmuş korunmuştum aslında ama olmuş öğrendiğimde de eşimle küstüm barıştıktan sonra söyledim.. 3 yıllık ilişkimizi sürekli ayrıl barıştı zaten bir kez nişan attık geri barışıp evlendik ve tek sebep ailesi… her gittiğimizde karşılaştığımızda mutlaka bir sorun çıkar mutlaka laf sokar annesi bana , önceleri beni neden sevmediklerini anlamaya çalışıyordum kaç defa annesine sordum hatta çok kavga ediyordunuz ondan diyor ama daha tanıştığımızda 1 aylık sevgiliydik o zaman bile beni sevmediğini istemediğini her hareketiyle belli etti eşimi doldurdu hep, biri beni överdi hakkımda iyi birşey söylerdi biz sorduk sanki benim oğlum orosğuyu da sevse onuna alırım derdi, eşim bana ilgili olsa kılıbık hanımköylü der doldururdu… Şimdi erkek kardeşinin bir sevgilisi var kız sürekli gelip bunlarda kalıyor haftanın her günü orda etraftanda kızın hakkında bir sürü olumsuz yorum alıyor bir kere ağzını açmaz, oğlu kızın içine düşer bana yaptığını yapmaz çok seviyor komutan vs der kıza… Bunlar beni zaman içinde köreltti şimdi ne zaman yan yana gelsek ister istemez yüzüm düşüyor çünkü bana birler sorarken bile surat beş karış eee o surata gülemiyorum sonra eşim laf ediyor suratın beş karış diye, bugün de kardeşi ve sevgilisi mutfakta birşeyler yaptılar (19 yaşındalar) mutfağın anasını ağlatmışlar yedi içti geldi yanımıza oturdu anneside mutfağa girdi eşimde dedi git yardım et etmem kim topladıysa o yapsın dedim 2 3 kere dedi uzatma yapmam dedim normalde on kat yabancının evinde bile durmam ama milletin artığını da temizlemem madem sevilmiyorum sevilmiyor gibi davranırım.. Eve gelene kadarda tartıştık ağır laflar etti geldim eve yattım uzatma tamam diyor birde bende odamı ayırdım ağlıyorum sessizce… Kusura bakmayın buraya bunu yazmak istemezdim ama o kadar doluyum ki..
Çok bile yan yana gelmişsiniz eşinize kesin dille söyleyin aynı ortama sokmasın yüz göz olmuşsunuz çünkü. Bebeği aldırmayı düşünme eğer sağlıklıysa güzelce doğur ver ellerine baksınlar anneyim dayanamam deme hiç bu çocuk tek başına olmadı tel başınada sorumluluğu asla üstlenme aşırı fedakar anneliğe karşıyım sonuç değer bilmeyen insanlar değer bilmeyen evlatlar oluyor sonrasında böyle yaptığında emin ol eşin seni el üstünde tutacak sırf sorumluluk zor geleceği için düzeni bozulacağı için resti çek korkma kötü anne de olmazsınKızlar özür dileyerek içimi dökmek istiyorum. Bu bebeği isteyip istemediğime emin değilim bazen aldırmayı düşünüyorum sonra kendime kızıyorum vicdanım el vermiyor, biraz süpriz olan bir bebek daha 5 aylık evliyim ama 1.5 ay ilişkiye giremedik cinsel terapi aldım tam ilişkiye girdik 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ilk seferde olmuş korunmuştum aslında ama olmuş öğrendiğimde de eşimle küstüm barıştıktan sonra söyledim.. 3 yıllık ilişkimizi sürekli ayrıl barıştı zaten bir kez nişan attık geri barışıp evlendik ve tek sebep ailesi… her gittiğimizde karşılaştığımızda mutlaka bir sorun çıkar mutlaka laf sokar annesi bana , önceleri beni neden sevmediklerini anlamaya çalışıyordum kaç defa annesine sordum hatta çok kavga ediyordunuz ondan diyor ama daha tanıştığımızda 1 aylık sevgiliydik o zaman bile beni sevmediğini istemediğini her hareketiyle belli etti eşimi doldurdu hep, biri beni överdi hakkımda iyi birşey söylerdi biz sorduk sanki benim oğlum orosğuyu da sevse onuna alırım derdi, eşim bana ilgili olsa kılıbık hanımköylü der doldururdu… Şimdi erkek kardeşinin bir sevgilisi var kız sürekli gelip bunlarda kalıyor haftanın her günü orda etraftanda kızın hakkında bir sürü olumsuz yorum alıyor bir kere ağzını açmaz, oğlu kızın içine düşer bana yaptığını yapmaz çok seviyor komutan vs der kıza… Bunlar beni zaman içinde köreltti şimdi ne zaman yan yana gelsek ister istemez yüzüm düşüyor çünkü bana birler sorarken bile surat beş karış eee o surata gülemiyorum sonra eşim laf ediyor suratın beş karış diye, bugün de kardeşi ve sevgilisi mutfakta birşeyler yaptılar (19 yaşındalar) mutfağın anasını ağlatmışlar yedi içti geldi yanımıza oturdu anneside mutfağa girdi eşimde dedi git yardım et etmem kim topladıysa o yapsın dedim 2 3 kere dedi uzatma yapmam dedim normalde on kat yabancının evinde bile durmam ama milletin artığını da temizlemem madem sevilmiyorum sevilmiyor gibi davranırım.. Eve gelene kadarda tartıştık ağır laflar etti geldim eve yattım uzatma tamam diyor birde bende odamı ayırdım ağlıyorum sessizce… Kusura bakmayın buraya bunu yazmak istemezdim ama o kadar doluyum ki..
Aynen o kadar tecrübelisin belli ki aynen dediğin gibiEşiniz sizinle her sıkıntısını annesine yansittiysa annesi size sogumustur
Bu kaynınızın sevgilisi hakkında ne kadar kötü şeyler olsa da kayniniz sevgilisine laf ettiren biri değil onu annesine hiç yetmiyorsa kayinvalideniz de ona ağzını açamaz
Kızlar özür dileyerek içimi dökmek istiyorum. Bu bebeği isteyip istemediğime emin değilim bazen aldırmayı düşünüyorum sonra kendime kızıyorum vicdanım el vermiyor, biraz süpriz olan bir bebek daha 5 aylık evliyim ama 1.5 ay ilişkiye giremedik cinsel terapi aldım tam ilişkiye girdik 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ilk seferde olmuş korunmuştum aslında ama olmuş öğrendiğimde de eşimle küstüm barıştıktan sonra söyledim.. 3 yıllık ilişkimizi sürekli ayrıl barıştı zaten bir kez nişan attık geri barışıp evlendik ve tek sebep ailesi… her gittiğimizde karşılaştığımızda mutlaka bir sorun çıkar mutlaka laf sokar annesi bana , önceleri beni neden sevmediklerini anlamaya çalışıyordum kaç defa annesine sordum hatta çok kavga ediyordunuz ondan diyor ama daha tanıştığımızda 1 aylık sevgiliydik o zaman bile beni sevmediğini istemediğini her hareketiyle belli etti eşimi doldurdu hep, biri beni överdi hakkımda iyi birşey söylerdi biz sorduk sanki benim oğlum orosğuyu da sevse onuna alırım derdi, eşim bana ilgili olsa kılıbık hanımköylü der doldururdu… Şimdi erkek kardeşinin bir sevgilisi var kız sürekli gelip bunlarda kalıyor haftanın her günü orda etraftanda kızın hakkında bir sürü olumsuz yorum alıyor bir kere ağzını açmaz, oğlu kızın içine düşer bana yaptığını yapmaz çok seviyor komutan vs der kıza… Bunlar beni zaman içinde köreltti şimdi ne zaman yan yana gelsek ister istemez yüzüm düşüyor çünkü bana birler sorarken bile surat beş karış eee o surata gülemiyorum sonra eşim laf ediyor suratın beş karış diye, bugün de kardeşi ve sevgilisi mutfakta birşeyler yaptılar (19 yaşındalar) mutfağın anasını ağlatmışlar yedi içti geldi yanımıza oturdu anneside mutfağa girdi eşimde dedi git yardım et etmem kim topladıysa o yapsın dedim 2 3 kere dedi uzatma yapmam dedim normalde on kat yabancının evinde bile durmam ama milletin artığını da temizlemem madem sevilmiyorum sevilmiyor gibi davranırım.. Eve gelene kadarda tartıştık ağır laflar etti geldim eve yattım uzatma tamam diyor birde bende odamı ayırdım ağlıyorum sessizce… Kusura bakmayın buraya bunu yazmak istemezdim ama o kadar doluyum ki..
Bizden ne istiyorlar anlamıyorum. Hakkımda herkes kırk kat yabancı iyi konuşur kayınvalidem ve yandaşları sevmez, diğer kızın namusuna kadar etmedikleri laf kalmaz milletin o melek ama… Amavım kıskançlık falan değil bu arada ha onunla ha başkasıyla evlenmiş ayda 1 kere görücem max sorun bana iyi olmama rağmen istemeyen gelin yapılıp diğerine neden bu şekildeBen de ayniyim, bu donem de sorun yasayinca insan bu dusuncelere mani olamiyo. Ulan diyorum ben hayatim boyunca bunu mu cekicem? Bebek beni iyice baglar diyorum. Sonra da boyle dusundugum icin allahin gucune gider diye korkuyorum. 1 sene onceye kadar tek ettigim dua buydu. Ama cidden bazen o kadar bunaliyorum ve kendimi o kadar cikmaz da hissediyorum ki aklima bu dusunceler geliyor.
Kanama olduysa yapıyorlar canım benim 9. Haftada kahverengi akıntı var diye yapıldı iğneEvet canim ya allahtan yaptirmadim diger muayeneyi. Önceki gün de bana kan uyusmazligi icin igne vurdur dedi ayni poliklinik deki baska bir asistan. Normalde 28.haftada vuruluyormus. Sonra bir cok doktora sordum dün hepsi de gerek yok vurdurma dedi. Dr diye oturuyorlar oraya ama hemen kafalarina gore karar veriyorlar insani geriyorlar.
Boyle bir aile yapisinda cocuk istememeni anliyorum ancak aldirmani ogrenirlerse de sorun olacak anladigim kadariyla sen asil buna hazir misinKızlar özür dileyerek içimi dökmek istiyorum. Bu bebeği isteyip istemediğime emin değilim bazen aldırmayı düşünüyorum sonra kendime kızıyorum vicdanım el vermiyor, biraz süpriz olan bir bebek daha 5 aylık evliyim ama 1.5 ay ilişkiye giremedik cinsel terapi aldım tam ilişkiye girdik 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ilk seferde olmuş korunmuştum aslında ama olmuş öğrendiğimde de eşimle küstüm barıştıktan sonra söyledim.. 3 yıllık ilişkimizi sürekli ayrıl barıştı zaten bir kez nişan attık geri barışıp evlendik ve tek sebep ailesi… her gittiğimizde karşılaştığımızda mutlaka bir sorun çıkar mutlaka laf sokar annesi bana , önceleri beni neden sevmediklerini anlamaya çalışıyordum kaç defa annesine sordum hatta çok kavga ediyordunuz ondan diyor ama daha tanıştığımızda 1 aylık sevgiliydik o zaman bile beni sevmediğini istemediğini her hareketiyle belli etti eşimi doldurdu hep, biri beni överdi hakkımda iyi birşey söylerdi biz sorduk sanki benim oğlum orosğuyu da sevse onuna alırım derdi, eşim bana ilgili olsa kılıbık hanımköylü der doldururdu… Şimdi erkek kardeşinin bir sevgilisi var kız sürekli gelip bunlarda kalıyor haftanın her günü orda etraftanda kızın hakkında bir sürü olumsuz yorum alıyor bir kere ağzını açmaz, oğlu kızın içine düşer bana yaptığını yapmaz çok seviyor komutan vs der kıza… Bunlar beni zaman içinde köreltti şimdi ne zaman yan yana gelsek ister istemez yüzüm düşüyor çünkü bana birler sorarken bile surat beş karış eee o surata gülemiyorum sonra eşim laf ediyor suratın beş karış diye, bugün de kardeşi ve sevgilisi mutfakta birşeyler yaptılar (19 yaşındalar) mutfağın anasını ağlatmışlar yedi içti geldi yanımıza oturdu anneside mutfağa girdi eşimde dedi git yardım et etmem kim topladıysa o yapsın dedim 2 3 kere dedi uzatma yapmam dedim normalde on kat yabancının evinde bile durmam ama milletin artığını da temizlemem madem sevilmiyorum sevilmiyor gibi davranırım.. Eve gelene kadarda tartıştık ağır laflar etti geldim eve yattım uzatma tamam diyor birde bende odamı ayırdım ağlıyorum sessizce… Kusura bakmayın buraya bunu yazmak istemezdim ama o kadar doluyum ki..
Canım herşey eşden kaynaklı senin eşin laf söylenmesine musaaede ettiği için öyle davranıyorlar kaynın demek ki ağırlığını koymuş onunki el üstünde tutulur sen sorunu eşinle çözmen lazımBizden ne istiyorlar anlamıyorum. Hakkımda herkes kırk kat yabancı iyi konuşur kayınvalidem ve yandaşları sevmez, diğer kızın namusuna kadar etmedikleri laf kalmaz milletin o melek ama… Amavım kıskançlık falan değil bu arada ha onunla ha başkasıyla evlenmiş ayda 1 kere görücem max sorun bana iyi olmama rağmen istemeyen gelin yapılıp diğerine neden bu şekilde
Yok canim kanama falan olmadi şükür. Anlamadim bende neden gerek duydu erkenden. Ne kadar odemistin igneye sen canimKanama olduysa yapıyorlar canım benim 9. Haftada kahverengi akıntı var diye yapıldı iğne
Ben devlette yaptırdım canım ücretsiz yapıyorlar onlar ama özelde ücretliydi sanırım dediğim gibi herhangi bir kanama vesaire olmadan yapmıyorlarYok canim kanama falan olmadi şükür. Anlamadim bende neden gerek duydu erkenden. Ne kadar odemistin igneye sen canim
Ücretini 28.haftadan sonra karsilar simdi karsilamaz dediler bana zaten. Ama kanamam da olmadi ona ragmen yazdi igneyi bende anlamadim. Vallahi ne yapmaya calisiyorlar anlayamiyor ki insan. Hepsi baska birsey söylüyorBen devlette yaptırdım canım ücretsiz yapıyorlar onlar ama özelde ücretliydi sanırım dediğim gibi herhangi bir kanama vesaire olmadan yapmıyorlar
28 de de karşılamıyor canım ben öyle hatırlıyorum oğlumda testi yaptırdım iğnesini o zaman da cüzi Bi miktar da olsa para istemişlerdi ben devlete gidip yaptırmıştım tamamen ücretsiz diyeÜcretini 28.haftadan sonra karsilar simdi karsilamaz dediler bana zaten. Ama kanamam da olmadi ona ragmen yazdi igneyi bende anlamadim. Vallahi ne yapmaya calisiyorlar anlayamiyor ki insan. Hepsi baska birsey söylüyor
Bu kadar şeyden sonra ben olsam görüşmeyi sonlandırırım eşimin ailesiyle. Eşinin ailesidir o istediği gibi görüşsün. Ama sen mecbur değilsin. Evlilik 2 kişiliktir. 3. kişilere laf düşüyorsa o evlilik ağır zarar görür. Ben nişanlıyken eşimin ailesinin herşeye karışabilme potansiyelini görüp evlendikten bir süre sonra onlarla ilişkimi minimize ettim. Çünkü eşimle ailesi yüzünden çok kavga etmeye başlamıştık. Şu an resmi bir ilişkimiz var. Onlara kalsa haftanın neredeyse hergünü mıç mıç bir ilişkimiz olmasını istiyorlardı. Ve tabi ki böylece herşeye müdahale edebilmek. Şimdi benle konuşacakları zaman 10 kere düşünüp bir kere konuşuyorlar. Canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum ya da evime çağırıyorum. Kimse de ağzını açamıyor. Bu tarz durumlarda kesin bir duruş sergilemek gerekiyor canım ne pahasına olursa olsun. Tabi eşininin de senin arkanda durması lazım. Allah yardımcın olsun inşallah bu meseleyi çözersiniz eşinle. Daha evliliğin yeni. Eşini seviyor ve onun da seni sevdiğine eminsen evliliğinden 3. kişileri ekarte et ve evliliğini kurtar derim.Kızlar özür dileyerek içimi dökmek istiyorum. Bu bebeği isteyip istemediğime emin değilim bazen aldırmayı düşünüyorum sonra kendime kızıyorum vicdanım el vermiyor, biraz süpriz olan bir bebek daha 5 aylık evliyim ama 1.5 ay ilişkiye giremedik cinsel terapi aldım tam ilişkiye girdik 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ilk seferde olmuş korunmuştum aslında ama olmuş öğrendiğimde de eşimle küstüm barıştıktan sonra söyledim.. 3 yıllık ilişkimizi sürekli ayrıl barıştı zaten bir kez nişan attık geri barışıp evlendik ve tek sebep ailesi… her gittiğimizde karşılaştığımızda mutlaka bir sorun çıkar mutlaka laf sokar annesi bana , önceleri beni neden sevmediklerini anlamaya çalışıyordum kaç defa annesine sordum hatta çok kavga ediyordunuz ondan diyor ama daha tanıştığımızda 1 aylık sevgiliydik o zaman bile beni sevmediğini istemediğini her hareketiyle belli etti eşimi doldurdu hep, biri beni överdi hakkımda iyi birşey söylerdi biz sorduk sanki benim oğlum orosğuyu da sevse onuna alırım derdi, eşim bana ilgili olsa kılıbık hanımköylü der doldururdu… Şimdi erkek kardeşinin bir sevgilisi var kız sürekli gelip bunlarda kalıyor haftanın her günü orda etraftanda kızın hakkında bir sürü olumsuz yorum alıyor bir kere ağzını açmaz, oğlu kızın içine düşer bana yaptığını yapmaz çok seviyor komutan vs der kıza… Bunlar beni zaman içinde köreltti şimdi ne zaman yan yana gelsek ister istemez yüzüm düşüyor çünkü bana birler sorarken bile surat beş karış eee o surata gülemiyorum sonra eşim laf ediyor suratın beş karış diye, bugün de kardeşi ve sevgilisi mutfakta birşeyler yaptılar (19 yaşındalar) mutfağın anasını ağlatmışlar yedi içti geldi yanımıza oturdu anneside mutfağa girdi eşimde dedi git yardım et etmem kim topladıysa o yapsın dedim 2 3 kere dedi uzatma yapmam dedim normalde on kat yabancının evinde bile durmam ama milletin artığını da temizlemem madem sevilmiyorum sevilmiyor gibi davranırım.. Eve gelene kadarda tartıştık ağır laflar etti geldim eve yattım uzatma tamam diyor birde bende odamı ayırdım ağlıyorum sessizce… Kusura bakmayın buraya bunu yazmak istemezdim ama o kadar doluyum ki..
Aslında bende mesafe koyuyorum da her mesafe koyuşumda yeni birşey yaşanıyor bu şekilde bu defa eşime de geri vites yapmıcam düzelene kadar konuşmayı düşünmüyorum. En kısa örneği eşim kardeşinin süratini kendinin sanıp almış onuda ben giyiyordum onu istedi ağzını açıp tek kelime etmiyor kendide en iyi montlarını kıyafetlerini ona bıraktı yani söyleyecek çok şey varda neyse Allah’a havale ediyorum öteki tarafı eşimde ya düzelip sesini çıkartmayı öğrenecek ya da beni de çocuğuda görmeyecek kendi bilirBu kadar şeyden sonra ben olsam görüşmeyi sonlandırırım eşimin ailesiyle. Eşinin ailesidir o istediği gibi görüşsün. Ama sen mecbur değilsin. Evlilik 2 kişiliktir. 3. kişilere laf düşüyorsa o evlilik ağır zarar görür. Ben nişanlıyken eşimin ailesinin herşeye karışabilme potansiyelini görüp evlendikten bir süre sonra onlarla ilişkimi minimize ettim. Çünkü eşimle ailesi yüzünden çok kavga etmeye başlamıştık. Şu an resmi bir ilişkimiz var. Onlara kalsa haftanın neredeyse hergünü mıç mıç bir ilişkimiz olmasını istiyorlardı. Ve tabi ki böylece herşeye müdahale edebilmek. Şimdi benle konuşacakları zaman 10 kere düşünüp bir kere konuşuyorlar. Canım ne zaman isterse o zaman gidiyorum ya da evime çağırıyorum. Kimse de ağzını açamıyor. Bu tarz durumlarda kesin bir duruş sergilemek gerekiyor canım ne pahasına olursa olsun. Tabi eşininin de senin arkanda durması lazım. Allah yardımcın olsun inşallah bu meseleyi çözersiniz eşinle. Daha evliliğin yeni. Eşini seviyor ve onun da seni sevdiğine eminsen evliliğinden 3. kişileri ekarte et ve evliliğini kurtar derim.
Kızlar gece saat 2 de biri burdan özel mesaj attı ilişkisini anlatıp hamile olabilir miyim diye şimdi de ismini değişmiş şikayet ettim erkek galiba size de mesaj atan oldu mu