- Konu Sahibi palm angels
- #32.061
Anladım. Teşekkür ederimDoktoruna ulaştiysan sknti yok ,bize nişan yada suyun gelirse hastaneye demişlerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım. Teşekkür ederimDoktoruna ulaştiysan sknti yok ,bize nişan yada suyun gelirse hastaneye demişlerdi
Hiii ben 40. hafta diyince şu an 39+'larda sandim. Normalde de 40+5'le 41+2 mi neymiş zaten ilk bebeklerin en çok geldiği zamanlar41 e kadar bekleyecekler canım
Suni sancidan önce denenen daha basit bi başka yöntem de meme uçlarını uyarmakmışBugün doktorum 41'e kadar bekleriz yoksa fitille başlatmayı deneriz dedi. Suni sancıdan önce denenen daha basit bir yöntem mi oluyor fitil
Hareketleri azalması önemli. Zaten bir gün önce alacakmış. Daha iyi. Daha erken kavuşursunuz sağlıkla gelsin minikArkadaşlar benim sezeryan 8 ağustostu ama iki gündür hareketleri biraz azalmış ve gucsuzlesmisti. Bugün doktora söyledim nst'ye çağırdı. Nst iyi çıktı kalp atışları da iyiydi. Ama hareketleri çok azalmış diye yarına aldı ameliyat gününü. Yarın doğacak bizim kız. Geri sayım yapıyoruz.
Benim nisan gelince hareketler de azalmaya başlayınca Dr um alalım dedi. Genelde 1 hafta içinde deniyor. Ama bir gün de olabilir belli olmaz artık beklemedesin sağlıkla gelsinKızlar merhaba. Benim de dün çatı muayenem oldu 38. Haftadayım. Bugün nişanım geldi. Acaba sancım başlar mı süreç nasıl ilerler çok merak ediyorum. Nişan geldikten sonra
Kesin 1 haftaya kadar doğum olur mu? Bilgisi olan var mı?
İlk doğumumda bende 3cm açıklıkla gitmiştim çok uzun süre beklemiştim. 2.bebek farklı oluyor galiba ama doktorum da çok iyiydi 4cm açıklıkla hemen suyumu patlattı çok sancim vardı dogumu hızlandırmış olduwalla güzel olmuş çok hizli ilerlemiş açilma,ilk dogumumda 3 cm aciklik vardi benimde hastaneye gittigimde ama bi 12 saat sürmüştü ,ins bunda seninki gibi kisa surede olur:) 2.ci mi ilk mi senin
Rahim ağzı açılıyo demek ama hemen doğmayabiliyolar hadi bakalım heyecanlı bu nişan işiÖyle mi doktoruma yazdım gerçi ağrın arttığında bana ulaş dedi. Şu an hiç ağrım yok
Hadi bakalım beklemedeyiz artık. Teşekkür ederizHareketleri azalması önemli. Zaten bir gün önce alacakmış. Daha iyi. Daha erken kavuşursunuz sağlıkla gelsin minik
Benim nisan gelince hareketler de azalmaya başlayınca Dr um alalım dedi. Genelde 1 hafta içinde deniyor. Ama bir gün de olabilir belli olmaz artık beklemedesin sağlıkla gelsin
Kızlar ben çok geç girdim ameliyata 13 de doğdu bebiş ikimiz de iyiyiz 3650 gr miniğim biraz ağrılarım başladı daha ayağa kalkmadım bi de o var tabi Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah hepinizi öpüyoruz
Haklısınız valla heyecanlanmadık değilRahim ağzı açılıyo demek ama hemen doğmayabiliyolar hadi bakalım heyecanlı bu nişan işi
Evet direkt vajina bölgesine doğru baskı ama böyle ayağa kalktığımda tam dik duramayacak kadar. Bugün 38+6 ydı dediğim videoyu 3-4 gündür yapıyorum ondan sonra başladı tesadüf mü bilmiyorum valla :)nasil bi farkti cnm bizde hissettik mi anlayalim,baski mi demistin. ,bide kacinci haftandi
Sağol canım hepimiz sağlıkla kavuşalım sağlıkla büyütelim inşallahAllah'ım maşallah size Sağlıcakla büyüt yavrunu cnm
Yaa hadi hayırlı olsun kuzumTek tek yazamıyorum. Şükür doğum oldu, bişeyler içmeye başladım. Anestezi etkisi geçsin diye sade neskafe içiyorum. Ama etkisi geçmese daha mı iyi bilemedim. Meme ve mama beraber veriyorum. Bebek de ben de iyiyiz. 2 saat sonra yürümek için kaldıracaklar. Bu aşamayı da geçebilrsem sonrası hayat koşturması bekleyenlere önce sabır dilerim Son hayırla sağlıkla kavuşmanızı dilerim. Çok güzel bir duygu, şükürler olsun :)
Siz kısa kollulara gectinizmi ne zamn gectiniz. 12 günlük şuan 2840 kilo doğdu kilosu da düşük olunca emin olamıyorum yarım kollu yada Atlet geçiş yapmaya çok arada kalıyorum Bi akıl verin banaSelam kızlar bende bi ozet geciyim bayadir giremedim. ben 35+5 te dogum yaptim 12. Gun bugün bebis çok şükür gelişimini tamamlamış kuvoze girmedi doktor girer büyük ihtimalle demişti kismet çok şükür birlikte çıktık. sarilik vs De geçirdi sinirdaydi degeri yatış için ama kandan dolayı bizimkide bende götürmedim bidaha sürekli emzirdim hafifliyor artık şuan için hersey yolunda gibi normal doğum yaptım az Bi dikişle doğumumda iyiydi çok şükür 2. Olunca daha kolay oldu. Benim en büyük sorunum bebise ne giydirecegim şuan havalr çok sıcak ama bebisim erken doğduğu için cansız diye uzun kollu takılıyorum iyimi yapıyorum
Yaaa maşallahhh çok şükür kavuşmuşsunuzKızlar ben çok geç girdim ameliyata 13 de doğdu bebiş ikimiz de iyiyiz 3650 gr miniğim biraz ağrılarım başladı daha ayağa kalkmadım bi de o var tabi Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah hepinizi öpüyoruz
Hiç belirtim olmadan 39+1 sezeryan doğurdum. Sebebi bağırsaklarında çok kaka birikmesi hakikaten de doğduğu 2 gün aşırı mekonyum yaptı. Ama ablamın mesela hiç belirtisi yoktu 39+5 bir anda normal geldiMerhaba arkadaşlar çok aktif katılamadım foruma.39.haftam dolu bugün. Normal doğum bekliyoruz ne bir sancı ne bişey yok ya. Ahududu yapragı cayı ananas tuketıyorum yüzüyorum aksamları yuruyorum yok. Boyle sancısız olan var mı bu haftalarında olup? Ne zaman dogacak bilmiyorum sanki içimde bomba var ne zaman patlayacak bilmiyorum cok gerginim :)
Şimdi bir an evvel toparlar o merak etme. Bol bol beslenip üstesinden gelir. Hayırlı olsun canımKizlar sabahki agrilarm sanciymis dogumum baslamis hizli ilerlemis sezaryene zor yetistirdiler. Sabah 9.20 de bebegim dogdu ama cokkk kucuk. Bugun 37 hafta olmustuk
Canim ilk dogdugunda bebegin midesi çok küçük zaten ,bence doktora danisip ver ,sari süt çok yararli onuda mutlaka alsinDoğumdan sonra 2 saatte bir ne kadar mama veriliyordu. Yahu lohusalığın dibini yaşamaya başladım 2.gün.. Süt geliyor, ilk sarı süt ama bebek doymaz diye mama veriyorum. 2.5 ml Şırınga ile 3 defa.. 7 8 ml. Çok az değil mi. Siz ne kadar veriyorsunuz.. Kaka çiş yapıyor doyuyor demekki. Ama asla uyumuyor