- 28 Haziran 2016
- 3.393
- 2.519
-
- Konu Sahibi palm angels
- #32.021
Tesekkur ederm cnm. Kayisili her seyi yedim ictimGözünaydın Allah' analı babalı büyütsün kaç kg doğdu bebişCanım sol tarafa yat dicem yatamazsın ki dikişten mecbur yürüyüş olması lazım. Kayısı hoşafı , kayısılı meyvesuyu ya da çayı gaz çıkarmana yardımcı olurdu. O da olmazsa lavman yapılır en kısa sürede toparlanacaksın inşallah
Yok canım benim sen boşuna üzülüyorsun inan ki çok çabuk toparlanacak üzme kendini bebişin de üzülücek bak. Öyle minicik olduğuna bakma öyle güçlü oluyorlar ki bir hafta içinde bile çok çabuk büyüyorlar kuzucum sen de Kısa sürede toparlanacaksın hiç merak etme. Uyuşukluğun geçince biraz daha kendine gelirsin yürüdükçe gaz çıkışı çok kolay oluyor inan ki. Çözülmeyecek sorun değil kiTesekkur ederm cnm. Kayisili her seyi yedim ictim2270 dogdu. Minnacil tutamiyorz bile. Cok kan kaybettim o yuzden hem kansizlk hem aclik kotuyum valla bakalm ne olacak. Gazaz yok yani
Sağlıkla kavuşunKızlar ben de 8 buçukta sezeryana gireceğim dualarınıza talibimikinci bebeğim olsa da inanılmaz stresli ve heyecanlıyım Rabbim hepimize kolaylıklar versin
MaşallahMaşallah canım. Benim de normal diyor hep işte sadece haftası geride o da geç döllenme olduğu için en başından beri öyleydi Şayet. Sağlıkla kavuşalım ☺
Kizlar sabahki agrilarm sanciymis dogumum baslamis hizli ilerlemis sezaryene zor yetistirdiler. Sabah 9.20 de bebegim dogdu ama cokkk kucuk. Bugun 37 hafta olmustuk
Kızlar ben de 8 buçukta sezeryana gireceğim dualarınıza talibimikinci bebeğim olsa da inanılmaz stresli ve heyecanlıyım Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Gözünüz aydın canımKizlar sabahki agrilarm sanciymis dogumum baslamis hizli ilerlemis sezaryene zor yetistirdiler. Sabah 9.20 de bebegim dogdu ama cokkk kucuk. Bugun 37 hafta olmustuk
Sağ salim almissinizdir inşallah kucağınızaKızlar ben de 8 buçukta sezeryana gireceğim dualarınıza talibimikinci bebeğim olsa da inanılmaz stresli ve heyecanlıyım Rabbim hepimize kolaylıklar versin
Canim seninle ayniydik bebeğine kavustun şükür saglik diliyorum hayirli olsun haftaya sali gunude ben kavusacam nasipseKizlar sabahki agrilarm sanciymis dogumum baslamis hizli ilerlemis sezaryene zor yetistirdiler. Sabah 9.20 de bebegim dogdu ama cokkk kucuk. Bugun 37 hafta olmustuk
Hayırlı olsun canim saglikla büyüt bebeginiTek tek yazamıyorum. Şükür doğum oldu, bişeyler içmeye başladım. Anestezi etkisi geçsin diye sade neskafe içiyorum. Ama etkisi geçmese daha mı iyi bilemedim. Meme ve mama beraber veriyorum. Bebek de ben de iyiyiz. 2 saat sonra yürümek için kaldıracaklar. Bu aşamayı da geçebilrsem sonrası hayat koşturmasıbekleyenlere önce sabır dilerim Son hayırla sağlıkla kavuşmanızı dilerim. Çok güzel bir duygu, şükürler olsun :)
Ben de hurma, ananas ve ahududu yaprağı çayı 3'lüsüyle bakalım kaçıncı haftaya kadar gidicemŞu meşhur activating labor videosunu yapmaya başladım birkaç gündür psikolojik mi bilmiyorum ama sanki fark etti daha aşağıda hissediyorum. Bacak bacak üstüne atmayı yapamadım dün bir heveslendik eşimle 10 kere falan denedim sonra yaptım ama djdjdjyine de önceden şak diye atıyordum bence bu da bir şey şuan mesela 1 saattir falan hiç durmadan kasılıyor karnım ama acı, sancı hissi vs yok
Oyy minik kuzuTesekkur ederm cnm. Kayisili her seyi yedim ictim2270 dogdu. Minnacil tutamiyorz bile. Cok kan kaybettim o yuzden hem kansizlk hem aclik kotuyum valla bakalm ne olacak. Gazaz yok yani
Anlasiliyor ,bende gecen persembe sordum kanala girmismi diye girmemis dedi doktor ,girse hissedersin dedi bideBugün de 38+5 bitti beyaz akıntı, özellikle akşamları sürekli sertleşme, toplanma, regl hissi dışında tık yokk. Her akşam sancı geldikçe acaba geliyor mu diyorum ama bakıyorum uyumuşum bugün de bitmişgeçen hafta en son kanala bile girmemişti zaten bakalım yarın kontrolümüz var, ultrasondan kanala girip girmediği anlaşılabiliyor mu?
Lavman istedim. Çok iyi geldi. Karnımın içinde patlayan baloncuklar azaldı. Daha rahat yürüyorum. Belki sende de işe yarar. Tek sıkıntım ayağa kalkarken dikiş yeri ağrıyor nefesim kesiliyorTesekkur ederm cnm. Kayisili her seyi yedim ictim2270 dogdu. Minnacil tutamiyorz bile. Cok kan kaybettim o yuzden hem kansizlk hem aclik kotuyum valla bakalm ne olacak. Gazaz yok yani
Oy tombik kuşşKızlar ben çok geç girdim ameliyata 13 de doğdu bebiş ikimiz de iyiyiz 3650 gr miniğim biraz ağrılarım başladı daha ayağa kalkmadım bi de o var tabi Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah hepinizi öpüyoruz
Ay maşallah sübhanallah size annesi rabbim analı babalı büyütsun darısı bizlere olsun inşallahKızlar ben çok geç girdim ameliyata 13 de doğdu bebiş ikimiz de iyiyiz 3650 gr miniğim biraz ağrılarım başladı daha ayağa kalkmadım bi de o var tabi Rabbim bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah hepinizi öpüyoruz
Amin canım hevesle bekleyen herkese inşallahAy maşallah sübhanallah size annesi rabbim analı babalı büyütsun darısı bizlere olsun inşallah
Sağol canım darısı sizlere inşallahOy tombik kuşşgözünaydın Allah' analı babalı büyütsün