- Konu Sahibi palm angels
- #31.941
Evet inşallahBende 38+3oldum aynıyız normal mi düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inşallahBende 38+3oldum aynıyız normal mi düşünüyorsunuz
Selam kızlar ben de kontrolden çıktım. Sezeryan günü verilmedi 36+4 görünüyor bebek sanirim en son ben doğurcam haftaya tekrar kontrolBugün benim de kontrol günüm 1 buçukta bakalım gün verecek mi
Doğru düzgün yatamıyorum dönerken inanılmaz yavaş dönmeye çalılıyorum ona rağmen çok ağrıyor çok canımı acıtıyor çatı ağrısı yastık hep var ama kesmiyor malesef yürüyemez oldum yarın sezeryana giriyorum kısmetseSizinde vajina kemikleriniz ağrıyo mu çatı kemiği deniyor sanırım.böyle bir ağrı yok bacağımın arasında yastık yatıyorum.
Geç gelsin istiyorum diyordun. Hakikaten geç gelecekSelam kızlar ben de kontrolden çıktım. Sezeryan günü verilmedi 36+4 görünüyor bebek sanirim en son ben doğurcam haftaya tekrar kontrol
Aslında geç değil canım benim geç döllenme ya bebek iki hafta geriden geliyor. Adet tarihim 7 kasım ama doktor düzenleme yaptı. 36+4 görünüyorum valla ultrasona göre tahmini doğum 29 ağustos diyor haha normal olsaydı eylül annesi olucaktı sanırımGeç gelsin istiyorum diyordun. Hakikaten geç gelecek 
Ay hadi bakalım canım sağlıkla kavuş bebişine haber etSabah nişan gelince dr riske atmak istemedi, ben de aksam 10 gibi doğuma gireceğim. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kavuştursun. Mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin. Amin.
Canım gittin mi kontrole nasıl geçtiKızlar ben yine kontrole sezaryen olup yatiştan bir gun önce tekrar kontrole çagirilan oldumu ya
Nişan nasıl bir şeydi acaba sancıyla mı geldi ?Sabah nişan gelince dr riske atmak istemedi, ben de aksam 10 gibi doğuma gireceğim. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kavuştursun. Mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin. Amin.
Bakalım kimin ki önce gelecekEvet inşallah
Hadi hayırlısı kolaylıkla gelsin inşallahSabah nişan gelince dr riske atmak istemedi, ben de aksam 10 gibi doğuma gireceğim. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kavuştursun. Mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin. Amin.
Benım ılk dogumum normal 39/2 de gelmıstı bakalım buda sertlesıyo sancılarım var 2 hafta onde gelısımı ıns normal devlette olacakKızlar doğuranlara hayırlı olsun maşallah normal doğuran yok ama sanırım herkes mi sezeryan? Devlette takipli olan yok mu devlette sonuna kadar beklicez diyorlar
Nişanın gelmıs cnm geçmiş olsun doktoruna bılgı ver ıstersen sancını çekGünaydın, 38+0 dayız bu sabah kanlı akıntıyla uyandım öncesinde de şimdi de ne ağrı ne sızı var endişe etmeli miyim kontrolüm çarşamba günü sizce beklemeli miyim
Bende 36+3 canım ben kontroller 3 günde bire indi bir de haftada bir perinatoloji o dediğin akıntı bendede var enfeksiyon yok amaKorkmaya başladım.nişan vs yok. yumurta akı gibi akıntı var.Vajinamda batma var.bakalım valla belden vurur diyorlar bende ona güveniyorum.daha 36+3 ama bebek önde gidiyo belli olmaz
36+3 benimde canım sürekli hastanelerdeyim bana da gün verilmedi sezeryan için perinatoloji 38 den bahsediyordu vallahSelam kızlar ben de kontrolden çıktım. Sezeryan günü verilmedi 36+4 görünüyor bebek sanirim en son ben doğurcam haftaya tekrar kontrol
Anlaşılıyo ultrasondan, hadi inşallah girmiştir. Ben de bu ara sürekli topun üzerinde yuvarlandım ama hiç inmiş gibi hissetmiyorum bakalım.Bugün de 38+5 bitti beyaz akıntı, özellikle akşamları sürekli sertleşme, toplanma, regl hissi dışında tık yokk. Her akşam sancı geldikçe acaba geliyor mu diyorum ama bakıyorum uyumuşum bugün de bitmiş geçen hafta en son kanala bile girmemişti zaten bakalım yarın kontrolümüz var, ultrasondan kanala girip girmediği anlaşılabiliyor mu?
Canım bak ne mutlu sana mükemmel bir haftaya ulaştın artık bebişinle kavuşma vaktin geldi, sağlıkla kucağına alacaksın ne kadar emek verdinKızlar merhaba uzun zamandır pek takip edemiyorum.Doğum yapanları görüyorum onlar adına çok seviniyorum ama kendim için de çok korkuyorum.O yüzden çok takip etmiyorum daha da korkmayım diye.Ben de perşembe günü 38 haftalık olacagım bebeğim 3 kilo 200 gramdı en son.serklajlıyım o yüzden bu haftalara gelebilecegimi hiç sanmıyordum.Şükür ki bu haftaları gördük.Yatarak geçtiği için cok zorlandım.Tek saglikli kavusalim diyordum baska bir sey düşünmüyordum daha önce bir kaybım oldugu için.Bu hafta dikişlerim alınacak ama ben ondan da cok korkuyorum.Iyice panik oldum vakit yaklaştıkca da uyuyamaz oldum korkudan panikten.Ilk dogumum sezaryendi ama onda da cok sıkıntı çekmiştim.İsler yolunda gitmemişti 1 ayda ayaga kalktim desem yeridir.Üstelik bebegimi de kaybetmiştim.Şimdi yapabilirsem normal dogum çok istiyorum.Doktorum da deneyebiliriz dedi ama benim dikişlerimi aldırmaya bile cesaretim yok.İyi şeyler duymaya ve sakinleşmeye ihtiyacım var.Kendimi nasıl sakinleştirebilirim bilmiyorum.Güzel yorumlarınız olursa takipteyim
Güzel haberlerini bekliyoruz canımSabah nişan gelince dr riske atmak istemedi, ben de aksam 10 gibi doğuma gireceğim. Allah herkese evlatlarını sağlıkla kavuştursun. Mutlulukla büyütmeyi de nasip etsin. Amin.