-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.761
Bana doğumum yazın olacağı için, doğumdan önceki 8 haftayı kullanamayacağım söylendiBugün benim 37 oldu. Çalışamaz raporu aldım. Almak gerekiyor diye söylediler bana.
Normalde doğum izni 32 de başlıyor. Ancak 37 ye kadar çalıştığımız için bizim 5 haftamız doğum sonrası 8 haftasına ekleniyor. Doğumdan itibaren 13 hafta sonra doğum iznimiz bitiyor.
Canım pazartesi insallah hayırlı sonuçlar alır taburcu olursunuzBebeğim küvezde hala ama iyi herhangi bi tedavi uygulamıyolar. Kan kültürü alınmış onun sonucu fa 5-7 günde çıkıyormuş sonucunu bekliyoruz temiz çıkınca taburcu olacak inşallahBen de daha iyiyim ilk 48 saat zordu ama yavaş yavaş azalıyor ağrılar
Yaa canım evet doğum yaptım çok rahat geçti şükür. Hahah beyaz tenli kumralım cidden bebiş de beyaz sarı doğdu darısı herkesin peşinepalm angels rüyamda seni gördüm desem doğum yapmışssın beyaz tenli ve kumral saçlı bir kadın olarak gördüm. eşiniz bebeği getiriyor yatağına kolay doğumlar diliyorum
Gelei canım sezeryanla 39+1 şükür kavuştuk herkesin başına darısıpalm angels canım merak ettim nasılsın geldi mi bebiş
Ayy kötüyüm ya karnım serleşiyor bebekPerşembe doğum yapacağım. Benim de bugün oynamak yerine sadece itiyor gibi toplanıyor. Yeri daraldı normal. Hatta karnımda derim yırtılıyor gibi hissediyorum. Çatlıyor diye sanırım. Az kaldı ya sabır :)
Çıkmak istiyorlar artık. Dayanılmaz ağrıyor ise Dr una yaz istersen. Beni de ittiriyor ağrıyor, nefesimi kesiyor ama perşembeye kadar dayanırım inşallahAyy kötüyüm ya karnım serleşiyor bebek
Yumuşayinca rahatlıyorum sancı oluyor yumuşayana kadar
Maşallah canım Allah bağışlasınGelei canım sezeryanla 39+1 şükür kavuştuk herkesin başına darısı
Evet 41+0a kadar bekleyeceğiz bizdeKızlar doğuranlara hayırlı olsun maşallahnormal doğuran yok ama sanırım herkes mi sezeryan? Devlette takipli olan yok mu devlette sonuna kadar beklicez diyorlar
Normal doğumlar da varKızlar doğuranlara hayırlı olsun maşallahnormal doğuran yok ama sanırım herkes mi sezeryan? Devlette takipli olan yok mu devlette sonuna kadar beklicez diyorlar
Aynen bu iki gündür bebek toplanıyor sertleşiyor o an öylece kalakalıyorum öyle bir ağrı oluyor kiiiiAyy kötüyüm ya karnım serleşiyor bebek
Yumuşayinca rahatlıyorum sancı oluyor yumuşayana kadar
Bebişin kimliği ile birlikte kimliği yoksa geçici kimliği ileKızlar bu doğum parası ne zaman yatıyor bizim bisey yapmamız gerekmi
E devletten başvuru olabiliyor yazıyordu internette emin değilim araştırabilirsinizKızlar bu doğum parası ne zaman yatıyor bizim bisey yapmamız gerekmi
Bende pek farklı değilim ikinci anneliğim oysa. Annem yanımda 15 gün kalıp gidecek eşim izinliydi geri başladı. İçim daraliyor sanki daha önce bebek bakmamisim gibi. Bebeğin gazı var ve bu beni çok yoruyor.Resmen lohusalık beni dağıttı psikolojim yorgun ağlamalar vs ne zaman düzelir bu durum..
Şimdi iyim gevşedi karnım biraz Çarşamba ya kadar dayanicam artık yeri darÇıkmak istiyorlar artık. Dayanılmaz ağrıyor ise Dr una yaz istersen. Beni de ittiriyor ağrıyor, nefesimi kesiyor ama perşembeye kadar dayanırım inşallah