- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 35
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.781
Aminn canım Allah razı olsunMerhaba kızlar. Perşembe günü kontrolüm vardı. Kötü nst, su azalması ve artan karaciğer enzimleri yüzünden aynı gün doğuma alındım. Spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu. Bebek yoğun bakımda bende bugün eve taburcu oldum. İnşallah iyi olduğunda kavuşacağız. Hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Doğumdan sonraki kanamadan bahsediyorsan benim bir hafta anca olmuştu canimSezeryan doğum yapanlara sorum, bu benim ikinci doğumum oldu ilkinde de az kanamam olmuştu bunda neredeyse hiç yok. Doktora sormayı unuttum siz yaşadınız mı böyle bir durum
Teşekkürler hepimiz inşallah❤Gözünaydınsağlıkla büyütün
Teşekkürler canım sen nasılsın doğurdunmuCanımm hayırlı olsunnnn amin
Çok teşekkürler canım senindeçok şükürAllah bağışlasın kuzunuzu
Amin canım saolCanım gözün aydın sağlıkla büyüt darısı başımıza
Bende bugün eve geçebildim hastane çok sıkıcıydı. Gözünaydın canımkızlar doğumum cumartesi olacak drum sonrasında burada olmayacakmış çok heyecanlandım yarın son hazırlıkları yapacağım
Peki canım süt parası için nasilBebişin kimliği ile birlikte kimliği yoksa geçici kimliği ile
Sosyal hizmet il kurumuna başvuru yapıyon e devlette kontrol ediyorsun yatınca da PTT de çekiyorsun canım.
Bana kan ilacı ve antibiyotik verdi. Ağrın olursa da parol içebilirsin dedi canımKızlar doğum sonrası doktorunuz hangi takviyeleri verdi
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütün inşallahYaa canım evet doğum yaptım çok rahat geçti şükür. Hahah beyaz tenli kumralım cidden bebiş de beyaz sarı doğdu darısı herkesin peşine
İlk çıktım baya bi kanama oldu reglin ilk günü gibi. Ama akşam üstünden beri bende de yok kanamaSezeryan doğum yapanlara sorum, bu benim ikinci doğumum oldu ilkinde de az kanamam olmuştu bunda neredeyse hiç yok. Doktora sormayı unuttum siz yaşadınız mı böyle bir durum
Doğurdum canım iyiyiz şükür her şey yolunda bebek de ben de iyiyiz. Darısı bütün hamilelerin başınaTeşekkürler canım sen nasılsın doğurdunmu
Nüfus Müdürlüğü'ne kimlik için gidince görevliye bir sor Sanırım o da e Devlet'te doğum yardımı aracılığıyla dilekçe yazarak oluyordu canım. Google'de böyle diyor . Benimki her ikisini de eşim yapmıştı ben sadece PTT gittim çekmiştim.Peki canım süt parası için nasil
Demir ilacı verdi ama kabızlık yapmasın bir hafta sonra kullan dedi. Elimde.kalan.omegalar var.kontrole gidince soracağım kullanabilir miyim diyeKızlar doğum sonrası doktorunuz hangi takviyeleri verdi
Spinal mi olucak genel mi canımMerhabalar canlarBiz de nasipse ağustos annelerine dahil olduk. 38+6 olduk gelmemekte çok ısrarcı oğlum 06.08.2024 sezeryan tarihimizi aldık. Salı günü kavuşuyoruz. Birazcık sezeryandan korkuyorum nasıl süreç geçti rahatlatabilirmisiniz
benim bugün doğum sonrası 6. günüm ve ilk günden beri yoğun olmayan ama sürekli devam eden bi kanama var canım. hareket edince artıyor, yatınca daha azalıyorSezeryan doğum yapanlara sorum, bu benim ikinci doğumum oldu ilkinde de az kanamam olmuştu bunda neredeyse hiç yok. Doktora sormayı unuttum siz yaşadınız mı böyle bir durum
Epidural olucaz belden aşağı sadece onun takılması ve sezeryan sonrası iyileşme süreci beni ürkütüyor. Sağ sağlim kucağımıza alalım da hepsi geçer inşallahSpinal mi olucak genel mi canım
Spinal belden iğne ile belden ayaklar uyuşuyor bebeğin doğumuna acısız bir şekilde tanık oluyorsun uyuşukluk geçtikten sonra ağrı olmaması adına ağrı kesici vuruluyor sonra bebişi getiriyorlar yanına genel de ise tam uyutuluyor uyandığında bebeği getiriyorlar emziriyorsun bu kadar korkulcak hiçbişi yok sadece kendini rahat bırakman lazımsağ salim kavuşalım bebişlerimize
benim de ilkinde çok az olmuştu kanama depend bile kullanmamıştım normal ped kullanmıştım. bu sefer yoğun regl gibi oldu. doğumdan doğuma değişebiliyor demek kiSezeryan doğum yapanlara sorum, bu benim ikinci doğumum oldu ilkinde de az kanamam olmuştu bunda neredeyse hiç yok. Doktora sormayı unuttum siz yaşadınız mı böyle bir durum