-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.741
Ah çok güzel canım çok sevindim kilosu da çok iyi . Geçmiş olsun sana ve hayırlı uğurlu olsunKızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk
Sezeryan mi oluyorsun amma bekletti seninkinin çıkmaya niyeti yokCanım beni 10da alacak ama kaçta tam doğar kestiremiyorum baktım 10 başak 10.15 teraziydi. Çok heyecanlıyım. Sen nasılsın
Hayırlı olsun maşallahKızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk
Kızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk
Maşallah gözünaydınKızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk
GözünüzaydınKızlar selam 25 temmuzda doğum yaptım Rabbim sizleri de kavuştursun inşallah
Canım yeri dar ondandır ama ne yaptıysam hiç hissetmiyorum diyorsan acile bir git baksınlar.Kızlar ben bugün oğlumun hareketlerini hissetmiyorum sanki sadece çok aşagida baskı yapıyor çok korkuyorum ya
Çok az aşağıda hareketi var karnım bayağı ağrıyor ama ya bayağı bir baskı yapıyor İnan ki sancı giriyor yani normalde de aşağıda ama bugün bayaCanım yeri dar ondandır ama ne yaptıysam hiç hissetmiyorum diyorsan acile bir git baksınlar.
Az kaldı canım biraz daha sabredelimÇok az aşağıda hareketi var karnım bayağı ağrıyor ama ya bayağı bir baskı yapıyor İnan ki sancı giriyor yani normalde de aşağıda ama bugün baya
ı bir baskı yapıyor çok az bir hareketi var hissediyorum yaşadığınıama hareketi çok az
Aynen vallahi çok az kaldı biraz daha sabır ayy oğlum Çarşamba günü kucağımda olucak ya inanmıyorum haylaAz kaldı canım biraz daha sabredelim
Masallah çok güzel kgKızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsun bende de şuan 3 hafta gerilik var bebek artık kilo almıyor 36 haftaligiz inşallah benim bebiş te supriz yaparKızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk
Perşembe doğum yapacağım. Benim de bugün oynamak yerine sadece itiyor gibi toplanıyor. Yeri daraldı normal. Hatta karnımda derim yırtılıyor gibi hissediyorum. Çatlıyor diye sanırım. Az kaldı ya sabır :)Kızlar ben bugün oğlumun hareketlerini hissetmiyorum sanki sadece çok aşagida baskı yapıyor çok korkuyorum ya
Beniim bebişin de yükseleni teraziaynı gün doğum yapıyoruz hadi hayırlı olsun senin de saat kaçta? 11-12 arası benim yükselen terazi olacak
Canıım hayırlı olsunKızlar bende dün doğum yaptım sonundatam 40 haftalık olduğunda darısı sizlerin başına. Belki hatırlayanınız vardır yaklaşık 3 hafta karın çevresi geriliği var denmişti ama 3300 gr doğdu ebelerde bizde bu kiloda beklemiyoduk