- 13 Ocak 2017
- 4.104
- 9.807
-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.561
Benim de devletteki doktorum altan baktı her üç gebeliğim de alttan muayene oluyordum ilk haftalarda çünkü o şekilde kese görünüyor. Karından görünmesi için sekiz haftayı bekliyorlar genellikle henüz ufak görünmez diye.Kızlar bir şey soracağım. Dün (6. haftamda) özele gittim vajinal ultrasonla bakıldı ve kalpleri dinletildi. Bugün devlette gittiğim doktor çok kızdı. Bebeğe zarar veriyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok kötüyüm.
İnşallah canım benimde 38 bitmek üzere cumartesi kontrolüm var bu hafta çok dikkat ettim yememe bakalım faydası olmuşmuAynen bendede erken doğum riskim vardı Allah'a şükür cuma 36 oluyoruz bundan önce 33+3 te 1500 kilo doğum yapmıştım insan ister istemez korkuyor inşallah sağlıkli sıhhatli kucağımıza alırız bebislerimizi
Merhaba sizin önceki aylarda karın çevresi geriden geliyor muyduKızlar karım çevresi 2 hafta geriden gidenler doktor sezeryan için mi gün verdi benim bebeğin yeri artık kalmadığı için gelişemiyormuş kilo alımı yavaşlamış özeldeki doktorum 8 ağustosa gün verdi ama ben normal doğum yapmak istiyorum pazartesi de devletteki doktorumla görüşeceğim 37+2 2733 gram 47 cm çıktı karın çevresi 35+2 ile uyumlu
Merhaba benimde bir hafta geride. Ekim anneleri grubundayım. Bir damarında darlık var dedi bana. Kan sulandırıcı kullanıyorum zaten. Yapısalmış biraz ama bende zayıfım çok öyle yiyemiyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Bakalım inşallah artmaz. 28+4 teyim şu an ve her hafta gidiyorum konrtoleKızlar tecrübesi ya da bilgisi olan yazabilir mi
Evet alttan dinletildi hiç endişelenmeyinHay Allah razı olsun. Size de alttan kalp atışını dinlettiler mi?
İnşallah bi an önce biter canım yaBen de hamileliğimde hiç ödem olmamıştım doğumdan sonra oldum kendiliğinden gitti canım bir şey yapamazsın o Doğumla alakalııymış doktorum öyle söyledi
Hamileyken olmayan ödem doğumdan sonra oldu bende de davul gibi şiştim korktum hatta ama normalmiş bol su içtim ve ayakta çok durmayaya çalıştım 3 günde indilerDoğum sonrası ellerde ve ayaklarda oluşan ödemler için neler yaptınız yada bi tek ben mi yaşıyorum normal doğum yapmıştım 3 gün önce 2 dikişim var benim ellerim şişti ayaklarım şişti kafayı yicem napsam geçer acaba ya çok zorlanıyorum herhangi bisey yaparken hamileyken asla hic bi yerim ödem olmamıştı
Benim ikinci gebelik planlıydı 9 buçuk gibi bebek doğmuştu artık.arkadaşlar planlı sezeryan olunca sabah erken saatte alıyorlar değil mi?8-9 gibi
Sarılığı olmasın canım dikkat et çok uyutmamaya çalış benim kızımda öyle sarılığı var sınırda 1 saatten fazla uyutmuyorum emzirmeye kaldırıyorum zor oluyor biraz ayılması soyuyorum mecbur ama sarılık vs yoksa uysal bir bebektirKızlar bebeğim sürekli uyuyor ve neredeyse hiç ağlamıyor iyi birseymi kötü birseymi anlamadımçok fazla gazı olursa ağlıyor sadece oda çok kısa sürüyor emzirmeye bile zorla kaldırıyorum emerken de uyumaya başlıyor tecrübeli annelerden cevap bekliyorum
değişiyor galiba canım ben 15.30da girdim meselaarkadaşlar planlı sezeryan olunca sabah erken saatte alıyorlar değil mi?8-9 gibi
Benim ikinci gebelik planlıydı 9 buçuk gibi bebek doğmuştu artık.
Benim istediğim gün ve saat var tabi her şey yolunda giderse inşallah doktorum kabul ederdeğişiyor galiba canım ben 15.30da girdim mesela
Hayır canım ameliyathaneyi doktorun ne zaman ayarladıysaarkadaşlar planlı sezeryan olunca sabah erken saatte alıyorlar değil mi?8-9 gibi
Dr un ameliyat saatini belirliyor. Mesela benim sabah 7 de olacakarkadaşlar planlı sezeryan olunca sabah erken saatte alıyorlar değil mi?8-9 gibi
Tüh en azından günü konuşurum o zamanHayır canım ameliyathaneyi doktorun ne zaman ayarladıysa
Anladım canım erkenden olması da iyi aslında en azından günü isterim uygunsaDr un ameliyat saatini belirliyor. Mesela benim sabah 7 de olacak
Rengi yerinde canım zaten sarılığı kuvezde geçirdi tekrar olurmu bilmiyorumSarılığı olmasın canım dikkat et çok uyutmamaya çalış benim kızımda öyle sarılığı var sınırda 1 saatten fazla uyutmuyorum emzirmeye kaldırıyorum zor oluyor biraz ayılması soyuyorum mecbur ama sarılık vs yoksa uysal bir bebektir
Peki alttan muayenede kalp atışını dinlettiler mi hatırlıyor musun canımCanım biz tüp bebekte 12.haftaya kadar hep alttan muayene oluyoruz. Devletteki dr saçmalamış bir şey olmaz merak etme
Bende başlarda vajinal muayene oldum ama zararı yok kafana takmaKızlar bir şey soracağım. Dün (6. haftamda) özele gittim vajinal ultrasonla bakıldı ve kalpleri dinletildi. Bugün devlette gittiğim doktor çok kızdı. Bebeğe zarar veriyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok üzgünüm çok kötüyüm.
Benim de devletteki doktorum altan baktı her üç gebeliğim de alttan muayene oluyordum ilk haftalarda çünkü o şekilde kese görünüyor. Karından görünmesi için sekiz haftayı bekliyorlar genellikle henüz ufak görünmez diye
Merhaba hayır gelmiyorduMerhaba sizin önceki aylarda karın çevresi geriden geliyor muydu