- 31 Ekim 2022
- 715
- 451
- 25
- Konu Sahibi palm angels
- #31.581
İnşallah Hayırlı haber alırsınızBenim baş ve boy gerideydi 5 ağustosta randevum bakalım ne dıcek dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Hayırlı haber alırsınızBenim baş ve boy gerideydi 5 ağustosta randevum bakalım ne dıcek dr
Çok uzun mu dinletti doktor? Genelde zaten kısacık dinletiyolar zararı olmasın diyeAlttan bakılmasından ziyade alttan kalp atışını dinletmeye kızdı. Sizin de kalp atışını alttan dinlediler mi. Herkese aynı soruyu soruyorum ama çok üzüldüğüm için.
İki bebeği de ayrı ayrı ama kısa dinlettiÇok uzun mu dinletti doktor? Genelde zaten kısacık dinletiyolar zararı olmasın diye
Biz de 2030 ile çıktık 2320 olmuştu en son aynıyız ☺2065 ile çıktık hastaneden canım, 2 hafta oldu tam. 2300 gram olmuş
Evet canım dediğim gibi 12.haftaya kadar alttan muayenePeki alttan muayenede kalp atışını dinlettiler mi hatırlıyor musun canım
Dinletiyorlar hemde her seferinde benim kanamam olmuştu vajinal muayene yapıp dinlettiler içim rahatlasın diyekuzumPeki alttan muayenede kalp atışını dinlettiler mi hatırlıyor musun canım
Evet evet sen istediğin zamanı ve tarihi söyleTüh en azından günü konuşurum o zaman
Anladım canım erkenden olması da iyi aslında en azından günü isterim uygunsa Şimdiden geçmiş olsun canım güzel geçsin inşallah
Benim sürekli 5 6 gün gerideydi 1 aydır ama bu ay 2 haftaya çıkmış fark bilmiyorum Bi zararı olmayacaksan Kilo harici ki doktorum norml diyorMerhaba hayır gelmiyordu
Benimde biraz dikkat edince indi baya ama hastane işleri şu bu derken baya yoruldum kaç gündür sanırım ondan etti geçer bu günlerde elbet diyip devam edelim artık napalimHamileyken olmayan ödem doğumdan sonra oldu bende de davul gibi şiştim korktum hatta ama normalmiş bol su içtim ve ayakta çok durmayaya çalıştım 3 günde indiler
Benimde biraz dikkat edince indi baya ama hastane işleri şu bu derken baya yoruldum kaç gündür sanırım ondan etti geçer bu günlerde elbet diyipHamileyken olmayan ödem doğumdan sonra oldu bende de davul gibi şiştim korktum hatta ama normalmiş bol su içtim ve ayakta çok durmayaya çalıştım 3 günde indiler
Ben onları hiç içemiyorum içe bildiğim tek şey maltana ananasli ve armutlu bu ikisi süper süt yapıyor ikinci oglumda da takviye olarak onu kullanmıştım şimdide öyle yapıyorum denemenizi tavsiye ederimkızlar şu ebebekte satılan promalt içecekler var ya onlardan süt artırıcı olarak fayda görenler var mı? bugün aldım birkaç kutu ama tadı çok hoşuma gitmedi. içsem mi zorlayıp, işe yarıyor mu sizce?
İnşallah bı sıkıntı olmaz canım benimde başlarda hep bir hafta gerideysi üç hafta öncede öyleydi bir kaç gün önce üç hafta geri olduğunu öğrendim bu arada 35+6 haftaligiz doktor sıkı takibe girdi haftada bir perinatoloji ye gidicem üç günde bir nst+ doppler bir de bebek hareketleri ni takip edeceğim günlük kağıt verdiBenim sürekli 5 6 gün gerideydi 1 aydır ama bu ay 2 haftaya çıkmış fark bilmiyorum Bi zararı olmayacaksan Kilo harici ki doktorum norml diyor
Direnç var mı sizdedeİnşallah bı sıkıntı olmaz canım benimde başlarda hep bir hafta gerideysi üç hafta öncede öyleydi bir kaç gün önce üç hafta geri olduğunu öğrendim bu arada 35+6 haftaligiz doktor sıkı takibe girdi haftada bir perinatoloji ye gidicem üç günde bir nst+ doppler bir de bebek hareketleri ni takip edeceğim günlük kağıt verdi
Ben pek Kilo almadım zayıfım o da etkiler mi acabaİnşallah bı sıkıntı olmaz canım benimde başlarda hep bir hafta gerideysi üç hafta öncede öyleydi bir kaç gün önce üç hafta geri olduğunu öğrendim bu arada 35+6 haftaligiz doktor sıkı takibe girdi haftada bir perinatoloji ye gidicem üç günde bir nst+ doppler bir de bebek hareketleri ni takip edeceğim günlük kağıt verdi
İnşallah sende bı sıkıntı oluşmaz canım bu arada benim bebek ufakmis 2050 Gr malesefBenim sürekli 5 6 gün gerideydi 1 aydır ama bu ay 2 haftaya çıkmış fark bilmiyorum Bi zararı olmayacaksan Kilo harici ki doktorum norml diyor
Kaçıncı haftancBen pek Kilo almadım zayıfım o da etkiler mi acaba
Direnç ne hiç bilmiyorum inanki canım ama plasenta Kireclenmesi yani yaslanmasi varDirenç var mı sizdede
35+6 canım senin kaçKaçıncı haftanc