- Konu Sahibi palm angels
- #31.241
Ben nuk kullanıyorum canım, Almanya'dan almıştım çok memnunum doktorum da kontrol etti beğendiHangi biberonu kullaniyorsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nuk kullanıyorum canım, Almanya'dan almıştım çok memnunum doktorum da kontrol etti beğendiHangi biberonu kullaniyorsun canım
Ay evet bence de öyle yap canım ya o ne yeni doğum yapmışsın orduyla kalıyorsun. Bende sadece eşim kaldıEvet. Kayınvalide ve eşim olmasa daha iyi iyi olurmuş kv laf söyleyip durdu, yenidoğan bebeği istemediğim halde tüm gece salladı.,eşim de bütün gece uyudu. Annem de uyudu ama 2 saatte bir uyanıp meme tutturmaya çalıştı ve mama yaptı sırınga ile yedirdi. Bu defa belki eşime de kalma derim, evdeki diğer bebeğimin yanında olsun annem yeter diye düşünüyorum
Emme refleksinden dolayı meme arar sürekli. 20 dk biri 20 dk diğeri olarak meme verirdim. Uyuyakaldığı için koluyla kulağıyla ayağıyla vs oynayarak uyandırarak emzirirdim. Sıkınca süt geliyorsa ve memeyi kavrıyorsa emiyordur korkma. Ucunu değil kahverengi bölgeyi tutmasını sağla, daha rahat emer ve göğüs ucun daha az yara olur. Dr lar 2 3 saatte bir derler ama ilk ay ben 1.5 2 saatte bir emzirmiştim. Bebek fazlasını kusuyor zaten anlarsın.
Ben de aynı durumdayım ve sanırım bebişim hiç iştahlı değil yapısının böyle olduğunu hissediyorumHamilelik bitti derken bu seferde sütüm yetiyormu acaba bebek doyuyormu stresine girdim bebeğim emiyor ama sanki hiç emmemis gibi sürekli meme arıyor acaba biberon desteği versemmi kızlar anne sütüyle
Bana da hiç mama desteği verilmedi şu an cuma günü gene gideceğiz bakalım belki o zaman verirDoktora bir danış canım, biz hem meme hem mama ile devam ediyoruz şu an
Bende iki kişi kaldı canım kimsede birşey demediKızlar özel hastanelerde refakatçi tek kişi mi kabul ediliyor yoksa iki kişiye izin verilir mi acaba
Amin inşallah canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla güzel günler görerek büyüsün bebeğin
Amin Allâh râzı olsun canım Rabbim sizleride kurtarsin vakti gelince inşallahGözün aydın sende kurtuldun darısı bizlere artık Allah sağlıklı bir şekilde analı babalı büyütsün
Rabbim kolaylık versin biran önce sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşallah aynen canım aynenMaşallah canımm gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah darısı bizlere
Ah çok teşekkür ederim.3065 kg doğdu canımAy maşallah Gözünaydın zamanlama süper haftası mükemmel kaç kg doğdu bebiş
Çok şükür çok iyiyim bebiste iyi biraz yorgunluk dışında başka bi sorunumuz yok alışmaya çalışıyoruz birbirimize bakalımAyy hadi sağlıkla kavuşmuşsundur şimdi gözün aydın nasılsın iyi misinn :)
Çok şükür çok sevindimm. İnşallah normal yolla su gibi ben de elenirim tez vakitte arkadaşım
Bize ilk çıkarken başlandı sarılık olmasın diye gün aşırı da kontrollerimiz vardı ikinci kontrolde hoca kilosunu beğenmedi mamayı değiştirdi memede efor sarfetmesin sadece 10 dakika dedi, bugün iyi çıktı şükür haftaya pazartesi verdi kontrolü haftaya eğitim vereceklermiş bize ve mamayı keseceklermiş, 2500 gr olunca kesicez dediBana da hiç mama desteği verilmedi şu an cuma günü gene gideceğiz bakalım belki o zaman verir
Sen de sadece emziriyormusun canım ben hem emziriyorum birazda sagip biberonla vermeye calisiyorumBen de aynı durumdayım ve sanırım bebişim hiç iştahlı değil yapısının böyle olduğunu hissediyorum
Bende yok henüz kaç haftalıksın ki dikkat et bir anda gelmiş olması lazım belki de idrar kaçırıyorsundur baskı yapıyorlar artık mesaneye çok fazlaKızlar aranızda su sızıntısı yaşayan var mı?
Anladım canım bizede dediki bu cuma 2.750 olsun. Geçen cuma 2.480di nasıl alacak onca kiloyu bilmiyorumBize ilk çıkarken başlandı sarılık olmasın diye gün aşırı da kontrollerimiz vardı ikinci kontrolde hoca kilosunu beğenmedi mamayı değiştirdi memede efor sarfetmesin sadece 10 dakika dedi, bugün iyi çıktı şükür haftaya pazartesi verdi kontrolü haftaya eğitim vereceklermiş bize ve mamayı keseceklermiş, 2500 gr olunca kesicez dedi
Keşke sadece emzirsem, emdikten sonra 40 ml bi de sütünü ver dedi doktor ama kızım inanılmaz iştahsız yaSen de sadece emziriyormusun canım ben hem emziriyorum birazda sagip biberonla vermeye calisiyorum
Kuzum kırmızı çatlaklar düzeliyor sanırım bir araştırsana ben öyle duymuştumGöbeğimin altı çatlamış kırmızı kırmızı moraller bozuk Her gün pehlivan gibi yağlanıyordum bide genetik işte kaçamıyorsun